Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה לכל אלו שמצאו את רכבם מפורסם מחדש, מה מביא בן אדם יומיים אחרי מכירת רכבו להכנס ליד2 ולחפש את הדגם שרק מכר?

כשמכרתי את הרכב של אמא שלי מישהו שראה את המודעה פה בפורום הגיע וקנה אותו באותו יום בלי בדיקה ובמחיר שביקשתי (2000 שח מתחת למחירון). יום למחרת התקשר אלי מישהו אחר שראה את האוטו לפני ורצה לקחת לבדיקה אבל כאמור בנתיים מכרתי את הרכב, סיפר לי שהרכב מפורסם ב 10k ש"ח יותר ממה שאני ביקשתי. אותי זה ממש לא עניין העיקר שמכרתי את הרכב מהר וקיבלתי עליו את הסכום שביקשתי.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נ.ב.

מועדות אשר מספר הרישוי שלהן מוסתר זה דבר נוסף שמעלה חשד.

אתר יד 2 צריך להכניס כתנאי לפרסום מודעה, הצגת מספר רישוי הרכב כתנאי.

היזהנו ממודעות כאלו.

מספר רישוי זה שלט ענקי שכולל בתוכו כל הפרטים אודות הבעלים: כולל מספר תעודת שהות, כתובת, טלפונים, מספר ילדים, מי קרובי משפחה, מספר חשבון בנק, הון עצמי, מקום העבודה וכד'.

לכן, אני מכבד את האנשים שרוצים לשמור על פרטיותם. גם אני כאשר הייתי מפרסם ביד 2, לא הייתי חושף לוחית רישוי. אם הרכב מבוקש אצל גנבים, הפרטים האלו הם מציאה עבורם. אין יותר קל מלעיין ב"קטלוג" רכבים ולבחור את המתאים לפי מקום מיגורים וכד'. זה אפילו לא מצריך להתקשר לבעלים ולחשוף את הקול (כולם מקליטים עכשיו שיחות בסלולארי, מי שלא - כדאי שיתחיל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שמע אני חייב להתייחס לפוסט ההזוי שכתבת.

קודם כל נתחיל בזה: כל הכלכלה בעולם מתבססת הרגע על מה שכתבת, כל הפוסט שלך הוא מבוסס על איך שהעולם עובד.

אתה הולך לכל חנות של מוצרי בית למשל, כל חנות יד שניה. מן הסתם המוכר קנה בזול וקנה ביקר. מה אתה חושב שהעובדים בסין מוכרים לחנויות במחירים מופקעים ואז אתה מגיע לחנות ו.... ימכרו לך בזול יותר?

על מה תתבע את הבן אדם? נניח הלכתי קניתי עכשיו 100 מקררים/מזגנים/רכבים/סלונים ושילמתי על כל יחידה 10 שקלים כי עקב מסע שכנועים הורדתי את הפראייר התורן למחיר שאני רוצה. יום לאחר מכן אני מפרסם ביד 2 את אותם המוצרים ומבקש פי 10. מישהו אוסר עליי לעשות זאת?

הכל בסדר, יש אנשים שעושים מזה כסף. בחרת למכור במחיר שאתה לא רוצה? את מי תאשים? את עצמך. אני זוכר בזמנו הייתה לי לאון 4 שנת 2002. רציתי מחיר מסויים ומכרתי אותה 8 חודשים. לא העזתי להוריד מתחת למה שרציתי. בסוף הגיע קונה ואכן התפשרתי קצת אבל עדיין קיבלתי את מה שרציתי.

אם הוא יום לאחר מכן היה מוכר ב 100 אלף אז מה זה ענייני?

כמו למשל שאת הלאון קופרה הקודמת שלי קניתי במחיר מעולה, מכרתי במחיר מעולה. מישהו אמר לחברה שקניתי ממנה למכור לי בסכום הזה? באתי הצעתי, קיבלו, שילמתי.

מוזר לי שאנשים פה בכלל מזדהים עם הפוסט הזה. הלו? איך העולם עובד? תקנה בזול תמכור בזול יותר? ממש לא.

מי שזאת הפרנסה שלו מן הסתם עובד ככה.

הבן אדם התקשר אלייך, דיבר איתך, סגר איתך.

הצמידו לך אקדח לראש? הכריחו אותך למכור? ברור שהתשובה שלילית.

ממש פוסט הזוי וממש מוזר לי שעל זה אתה כל כך מתפלא.

סוחרי רכב יש בכל העולם. יודע למה קוראים להם סוחרי רכב? כי הם סוחרים ברכב, זה מה שהם עוסקים בו ומזה הם מתפרנסים.

אני יכול לספר לך סיפור אישי, לפני שנתיים בערך שכן שלי רצה למכור את הרכב שלו והוא לא מבין גדול בנושא. אמר לי שמע אני מבקש על הרכב X כסף,אם תמכור ביותר תיקח את הכסף. הוא לא רצה להתעסק בזה אלא ללכת לטרייד אין, אני ישר הורדתי אותו מהטרייד כי הראיתי לו שיפסיד 60 אלף שקל.

מכרתי ב 25 יותר ממה שהוא רצה, כמובן עקב זאת שאני לא תעב בצע לקחתי לי סך הכל 5 כי אני לא חזיר מגעיל.

וזהו, רדו לקרקע אנשים.

אז יש לך טבלה של סוחרי רכב ו... ?

מה תעשה איתה בדיוק?בזמנו רציתי לקנות אלפא רומאו ספיידר מסוחר. עקב מידע שהגיע אליי ידעתי שהוא קנה אותה ב 20 מתחת למה שהוא רצה למכור לי ו....?

בכל אופן פוסט מיותר.

פורסם

איך הצלחת להשיג את הטלפון של הבחורה? איך ידעת למי הסוחר מכר את הרכב? כל הדיון מריח לא טוב. לדעתי כולכם נפלתם בפח של הטרול הזה.

פורסם
איך הצלחת להשיג את הטלפון של הבחורה? איך ידעת למי הסוחר מכר את הרכב? כל הדיון מריח לא טוב. לדעתי כולכם נפלתם בפח של הטרול הזה.

מסכים לגמרי...טרול מארץ הטרולים. 80% מהמודעות של סוחרים? אני כבר שנים רבות נעזר באתר יד2 וקניתי כבר כמה וכמה מכוניות באמצעותו, מעולם לא נפלתי על סוחר. בעצם, פעם אחת זה קרה, והבחור מיד הודה שהוא סוחר, ואז התחצף וניתק - כנראה הוא כבר יודע שמרבית הציבור סולד מסחורים ומעדיף לא להתעסק איתם. אבל זה לשרשורים אחרים...

אגב, דווקא בעבר הרחוק, לפני עידן האינטרנט, היה קשה יותר - ואז באמת נפלתי על כמה וכמה סוחרים. אבל באותם ימים, גם אני עצמי הייתי טירון. (אם כי השיטות לפרסם בעיתון רכב יד1 או 2 וכשאתה מגיע פתאום היד קופצת ל-3 או 4, כבר פעלו לפני עשרים שנה ויותר).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לפני שנה וחצי מכרנו קיה ספורטאז חדשה התקשר בחור ונפגש איתנו אמר שזה בשביל אישתו ושזה החלום שלה ואז הוא אמר אני מביא את דוד שלי שיסתכל על האוטו דוד שלו בא כנראה חיכה במקום סמוך כי הגיע תוך 3 דקות בערך הסתכלו על הרכב וסגרנו יום אחרי ראינו אותו ב 20 אלף שקל יותר ועל החוסר כנות של הקוקסינל הזה הוא לא קיבל את המפתח הרזרבי המקורי הפסיד 3 אלף שקל נקמה מתוקה אבל לא התעסקנו בזה יותר מידי אחרי זה אז אנשים כאלה קיימים זה אנשים שישקרו בשביל כסף ותשים לב שלרוב סוחרים לא עשירים כי מישהו מלמעלה מטפל בשקרים שלהן(שלהם) התבלבלתי פשוט משקרים הרבה כמו בחורות

פורסם

אני קונה מראש רק ממגרשים מסודרים. יש חברות טרייד אין שמתעסקות עם רכבים חדשים יחסית שמוחזרים ליבואן לאחר עסקת רכישת רכב חדש - המציאות עם הק"מ הנמוך בד"כ נמצאות שם.

כן, זה עולה כסף. אפשר למצוא בפחות אם מחטטים כל היום ביד 2. מצד שני, צריך ימבה לוגיסטיקה עם מוכר פרטי שרק רוצה להמשיך בחייו - ובמגרש יש אנשים שמלווים את העסקה מתחילתה עד סופה. הם גם דואגים למימון, שהוא לפעמים מאוד אטרקטיבי.

בקיצור - יותר יתרונות מחסרונות.

פורסם

^^^^^

מה קרה עם הצעת החוק שלך??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ברור בכלל איך השגת את המספר של הבחורה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לפי דעתי ונסיוני בלבד:

כל יד 2 בכל מיני תחומים מלא בסוחרים, אם יש לך חצי מליון בזמין, שווה לקנות בזול ולמכור ביותר יקר, למי שמחפש רכב רצוי ממשהו שהוא מוכר למשל שכן/עמית לעבודה/מכר של....(ביד 2 הכי שווה לקנות מנכים שמחליפים כל 3 שנים רכב) ועוד כאלה וכאלה ואז ממזערים סיכונים, ממגרש לאניות דעתי ואני עבדתי במגרש לפני המון שנים, הכל נמצא באריזות יפות מעבר לזה לא ארשום כי יחסמו אותי בפורום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אז אולי בכל זאת יש כאן קייס לתביעה, כי הקונה אמר שהוא רוכש את הרכב לאשתו.

ומה זה משנה לאיזו מטרה הרכב נרכש?

גם אם אגיד שאני קונה רכב כדי לעשות משלוחי גורי חתולים לילדים יתומים, ובפועל אני ממלא קולה זירו ברדיאטור, סירופ פטל במקום שמן גיר, קטשופ במיכל נוזל בלמים, מדרדר את הרכב מצוק, ואז שם פיג'מה של פאוור ריינג'רס, ורוקד מקרנה סביבו, זאת זכותי המלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפות"ש

אם אתה חושב שמצאת סוחרי רכב בתחפושת אז דווח עליהם למס הכנסה.

אם הם סוחרים רשמיים בעלי תו סוחר אז הטיפול היה אמור להיות ביד 2 .

שלח להם מכתב רשמי , ברשום עם אישור מסירה ובקש כי יטפלו בכך.

אם אתה לגמרי בטוח שהם סוחרים רשמיים או בתחפושת אתה יכול להעלות את הרשימה לכאן, ולסייע לחברי הפורום להיזהר מהם, או לא!!

לעצם העיסקה , מי שיכול אולי לתבוע זו מדינת ישראל על עבירה של אי גילוי נאות כנדרש על פי החוק למכירת כלי רכב , ורשויות המס יטפלו בהם על העלמות המס ככל שהיו כאלה.

אתה והרוכשת יכולים לתבוע, אבל הסיכוי לזכות בתביעה הוא קלוש עד אפסי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם הרכב מבוקש אצל גנבים, הפרטים האלו הם מציאה עבורם.

אם הרכב מבוקש ע"י גנבים, והוא עומד למכירה- אהלן וסהלן, שיבואו ויקחו.

לפחות כך אפשר לקבל על הרכב מחיר מחירון מלא :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מוזר לי שאתם מתייחסים לסוחרים רק באופן שלילי.

הם מייצרים יותר ביקושים והיצעים לרכבים ומאפשרים יותר סחירות.

בתור מוכרים אולי הם מרמים ולכן אנשים בקניה מאוד נזהרים, אבל בתור קוני רכב הם רק תורמים לעוד ביקוש לרכב שלך.

מן הסתם הוא מוכן לקנות רק ביותר זול, אבל זה עדיף על כלום.

כל אחד יכול תמיד להחליט אם למכור עכשיו לאיזה סוחר בזול או לחכות לאדם פרטי ולמכור ביותר יקר.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...