Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו זה ברור כשמש. אותה הסיבה שבעטייה פתח את השרשור. החשש מספר אחד של הישראלים"שלא יצאתי פרייאר".

גם אם הרכב מפורסם ב10K מעל מה שקיבלתי עליו אתמול עדיין לא אומר שיהיה מישהו שישלם עליו את ההפרש, אלא אם מדובר על מקרה נדיר במיוחד של אדם שלא מכיר את השוק ולא טרח לבדוק מה השווי האמיתי של רכבו (לרוב זה עובד בכיוון ההפוך, כולם בטוחים שהרכב שלהם הוא הכי טוב ושווה את המחיר הכי גבוה בלוח למרות שמדובר במשפחתית שגרתית, עם עבר ליסינג והיסטוריית טיפולים שעדיף לא להראות לאף אחד ואז בוכים ששוק היד השניה על הפנים וכו' וכו').

אם הרכב מבוקש ע"י גנבים, והוא עומד למכירה- אהלן וסהלן, שיבואו ויקחו.

לפחות כך אפשר לקבל על הרכב מחיר מחירון מלא :-)

מחירון מלא פחות ההפחתת שקר כלשהו של חברת הביטוח, פחות השתתפות עצמית, פחות עליית פרמיית הביטוח לשלוש שנים הקרובות כי הפעלת אותו. סביר להניח שאם תפחית את כל אלו בעצמך לקונה הפוטנציאלי הרכב לא ימשיך לעמוד למכירה (אלא אם הקונה היה סוחר :wink:).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לסגור את השרשור הטרלה הזה, הוא די מיצה את עצמו.

פות"ש הפיל את עצמו בזה ש"השיג" את הטלפון של הבחורה. כנראה יש לו קשרים בשב"כ ובמוסד.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

הכי טוב להוציא את סחר המכוניות מחוץ לחוק,בטח יהיה יותר מעניין זול ,פחות קומבינות והרבה יותר מציאות בשוק.

ועכשיו ברצינות - אני מכרתי לסוחר "מחלה" שלא הצלחתי למכור כי לא רציתי לשקר ולהגיד שהאוטו נקי ולא הוחלף מנוע והכל תקין ,ואולי יהיה לי מזל ולא ילך לבדיקה הקונה ,מכרתי לסוחר במחיר שחיטה ,בלעתי את הרוק והפסדתי כסף אבל השארתי מצפון נקי,אף בן אדם פרטי לא רצה להתעסק למרות שהיה עיסקה מעולה ואוטו מצויין שהיה תאונה אומנם אבל לא משהו דרסטי והמנוע הוחלף במרכזי למנוע חדש מקופסא מתועד במוסך היבואן ,ואף אחד לא בא .

מי שיפה זה שהסוחר פרסם אותה למחרת בעוד 15.000 וכתב רכב נקי באחריות ,עקבתי אחרי האוטו חודשיים ,ואז נעלם ,יכול להיות בהחלפה או מכירה אני רק מקווה שמי שקנה הלך לבדיקה.

כוחות השוק חזקים מהכול ומי שמוכר רכב שיש לו מחירון שלא משקף את מחיר השוק ,ומחיר השוק גבוה מהמחירון ,ובעל הרכב לא יודע את זה תמיד ,אז מישהו ישר קונה ועושה סיבוב קטן ,זה כוחות השוק .

פורסם
אפשר לסגור את השרשור הטרלה הזה, הוא די מיצה את עצמו.

פות"ש הפיל את עצמו בזה ש"השיג" את הטלפון של הבחורה. כנראה יש לו קשרים בשב"כ ובמוסד.

אולי גם הבחורה ניסתה לעשות סיבוב על הרכב ופרסמה אותו ביד 2 :conf:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחירון מלא פחות הפחתת שקר ( רק הפחתות אמת )כלשהו של חברת הביטוח, פחות השתתפות עצמית, פחות עליית פרמיית הביטוח לשלוש שנים הקרובות כי הפעלת אותו. סביר להניח שאם תפחית את כל אלו בעצמך לקונה הפוטנציאלי הרכב לא ימשיך לעמוד למכירה (אלא אם הקונה היה סוחר :wink:).

המואדם לא מופעל בגניבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לכולם,

ברצוני לשתף אתכם בתחקיר שערכתי בשנה וחצי האחרונים באתר יד 2.

איך הכל התחיל:

לפני כשנה וחצי החלטתי שאני מעוניין לקנות רכב, לאחר שמכרתי את הרכב שלי, מיני קופר יד ראושנה עם 55,000 קילומטר בצבע שמנת עם גג ומושבי עור.

את הרכב שלי מכרתי מעט מתחת למחירון ואחר יממה אחת בלבד הרכב פורסם 18 אלף מעל המחירון!

ביום שפרסמתי את הרכב קבלתי מעל 25 שיחות, שמתוכם 18 איש סוחרים.

הסוחר שרכש ממני את הרכב אמר שהוא רוכש את הרכב לאשתו האהובה כאות מתנה ליום ההולדת, וכמובן האמנתי לו,

הוא ביקש מספר פעמים והתעקש שאוריד לו במחיר למרות שלא היה על מה וטען שאני אגרום להגשמת חלום לאשתו.

יום למחרת נכנסתי לאתר ולפתע ראיתי את המודעה והרגשתי שרימו אותי. הייתי בטוח שמכרתי את הרכב לאדם פרטי ואמין שהולך לשמח את אשתו, והוא התעקש שאוריד לו במחיר. אך גליתי שהוא רימה אותי, וכל שקל שהורדתי לו הוא הולך להרוויח בענק.

החלטתי שאני לא אשב בשקט,

לאחר שהרכב נמכר יצרתי קשר עם הבחורה שרכשה את הרכב ואמרתי לה שהיא רכשה מסוחר ואמרתי לה באיזה מחיר מכרתי לבחור. הבחורה הרגישה בזיון והחלטנו להגיש טביעה משפטית.

סוחרי הרכב יוצרים נזק גדול לרכבי יד שניה ע"י זה שהם לא נותנים לרכב יד ראשונה עם קילומטז נמוך להשאר בלוח, וע"י זה לגרום לרוכש הפונטציאלי להגיע אליהם במחיר שהם רוצים.

כמו כן הם רוכשים רכבים לאחר תאונות ומסדרים אותם כך שבבדיקה לא יתגלה דבר!.

איך הצלחת להגיע אל הבחורה שרכשה את הרכב מהסוחר? מי נתן לך את הטלפון שלה?

ואיך אגב ניתן להעלים תאונה במכוני בדיקה? מזה אני הכי חושש...

פורסם

באמת בעיה קשה להגיע אל רוכש הרכב.

מספר רישוי יש? יש!

כל מה שצריך זה קשרים אצל מישהו שיושב על הדאטה של משרד הרישוי.

וזה לא מסובך במיוחד.

צאו מהסרט.

פורסם

שמע, מצד 1, נראה לי יפה שאתה מחדש את הנושא הזה, כי יש אנשים שלא בודקים דברים יותר מידי ואם יש אשכול חדש אולי כן יראו..

מצד שני, לא מנסה להכניס לך בכיס שלך (לי היה מקרה דומה אבל על שטות, אספר לך בסוף), אין לי מושג מה המחירון של הרכב שלך אז אזרוק סתם מספרים:

נגיד שהמחירון של הרכב שלך זה 60000 ש"ח, אתה (אחרי הרבה זמן) הצלחת למכור ה55 אלף... בסדר?

יומיים אחרי זה, אתה רואה שמוכרים את הרכב שלך ב70 אלף ומישהו קונה... על מה אתה רוצה לתבוע את המוכר החדש? על זה שהצליח למכור את הרכב שלך במכיר שאתה לא הצלחת?? אולי לא יפה/בסדר/מה שאתה רוצה, אבל את שלך קיבלת...

יש הרבה דברים מסביב לזה, מה שעולה לי לראש למשל, אולי לקח את הג'אנטים + צמיגים ושם דברים פחות טובים, אולי לקח את המערכת המקורי ושם זבל סיני... לא יודע מה עוד, יפה מצידו?? לא, אבל משפתית.. לא בטוח שאתה יכול לעשות משהו חוץ ממה שעשית עכשיו, לכתוב מה קרה לך ושאנשים ילמדו מזה.

משהו נוסף, יש אנשים שאין להם אפשרות ללכת לבנק ולקחת 60/70/100 אלף ש"ח ולשלם במזומן לבן אדם פרטי על רכב, אז הולכים למגרשים או קונים רכב חדש מהחברה בתנאים טובים מהבנק ישירות, צריך לקחת את זה בחשבון גם.

מה שהיה לי, קניתי מדבקות מebay ב70 ש"ח כלל משלוח, עד שהגיעו עלי, כבר החלפתי את הרכב, אחרי הרבה זמן, מישהו בא ואחרי שסגרנו על המחיר, רוצה להביא לי 20 ש"ח פחות בלי חוצפה, פשוט הוציא שטר של 50 ש"ח... בסופו של דבר שילם את ה70 ש"ח, לא עברו 24 שעות שהבחור הלא נחמד הזה, פרסם אותם ברצה למכור אותם ב100 ש"ח!!! אני קיבלתי את שלי, אבל לא יכולתי לא לכתוב בפוסט שלו כמה שהוא חר# ולהזהיר אנשים. בתכלס אין לי מה לעשות... את שלי קיבלתי, לא מפריע לי שהוא רוצה למכור ולרוויח על זה כסף, פשוט כואב לי מהמסכן שיקנה את זה ממנו.

פורסם

סוחרי רכב של היום זה סוחרי הסוסים של פעם. רק הטכנולוגיה השתנתה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הסוחרים מפעילים טקטיקות אסטרטגיות כדי להוריד את המחיר למוכר ע"י זה שהם שולחים מספר אנשים כדי "לדכא" את המוכר וע"י זה לרכוש את הרכב במחיר זול/מתחת למחירון משמעותית.

אל תשלמו בחיים מעל המחירון, לא משנה עם מדובר על רכבי יוקרה, קבריולט או כל רכב נישה או מיוחד.

מעל המחירון אין חיה כזאת

א. מכרתי את הרכב לאחרונה, באמת הרגשתי שהיה איזה גל של אנשים שנשלח אלי כדי לדכא אותי - כולם הסבירו לי כמה אני הזוי ולא מציאותי שמבקש הרבה על הרכב, מה שגרם לי להוריד את המחיר מ20K מעל המחירון ל10K מעל המחירון.

ב. וכאן אנחנו מגיעים לשטות שכתבת, יש חיה כזאת מעל המחירון ועוד איך. הכל ענין של היצע וביקוש. אחרת לא הייתי מוכר את הרכב שלי ב7K מעל המחירון ועוד בוכה על זה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...