Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה 2006 ויש לי את הוישרים הסטנדרים

( המוט של הוישרים הוא בצורת U )

איזה מתאם אני צריך להרכיב בשביל הוישרים [h=1]? Wiper Blades [/h](איזה דגם? יש גם סרטון?)

פורסם

בכל חנות שמוכרת מגבים לרכב יכולים להגיד לך איזה מגבים יתאימו לרכב שלך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ואני ממליץ על Bosch Aerotwin. אומנם עולים 120-130 ש"ח לזוג אבל אלה בפירוש המגבים הטובים ביותר שהיו לי.

כמו שאמר מטריקס כל מוכר בחנות חלפים ידע איזה דגם בדיוק להביא לך.

עריכה:

לקורולה 2006 יש לרכוש AR480U ו AR550U.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

^ סיכוי טוב שלסגנון הזה של מגבים (Aero/Flat או איזה שם אחר שחברות אחרות נותנות להם) התכוון המשורר, אחרת אני לא מבין מה ההבדל בין וישרים סטנדרטים ל-Wiper Blades, אלא אם מדובר בוישרים שמדברים אנגלזית בזמן שהם מנגבים את השמשה ואז באמת מדובר במשהו מיוחד. :wink:

אהה, וטויוטה 2006 לא אומר כלום.

למה אנחנו צריכים לבקר בהודעות עבר כדי לגלות שמדובר בקורולה?

פורסם

ברכב שהגיע עם מגבים רגילים, הקפיץ של זרוע המגב לוחץ את הזרוע כלפי השמשה בלחץ מסויים שמותאם לעבודה עם מגב רגיל.

כאשר מרכיבים מגבים מגבי "סיליקון", מגבים מסוג aero twin, aero flat וכו', כלומר כאלה שכוללים ספויילר על כל אורך המגב, אשר תפקידו במהירות גבוהה להצמיד את המגב חזק יותר לשמשה, מקבלים כוח הצמדה גדול יותר ממה שהתכוון היצרן. מה שגורם לדעתי לרעידות של המגב על השמשה מוקדם יותר לעומת מגב רגיל ולא בטוח שמשפר את יכולת הניגוב.

לגבי מתאם - בדרך כלל באריזה של המגבים יש סט מתאמים שמכסה את מרבית הדגמים, לא צריך לרכוש מתאם בנפרד.

אם לא היית מספיק ברור, ממליץ להתקין מגבים איכותיים רגילים. רוב המגבים (הזולים) האלו שנקראים "סיליקון" הם לא באמת סיליקון אלא אותה גומיה בדיוק רק עם ספויילר, שכאמור אני לא בטוח שהוא נחוץ.

פורסם

כשמגב קופץ הוא קופץ גם בעמידה, ככה שאני לא יודע עד כמה התיאורייה שתיארת תופסת במציאות.

אני נוסע עם מגבים "שטוחים" כבר כמה שנים, מעולם לא חוויתי איתם בעיות כלשהן. הבעיות הן בדיוק אותן הבעיות שחוויתי עם מגבים רגילים, זולים כיקרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו אכן רק תיאוריה, אני לא יכול להישבע שזה נכון ב 100%, אין לי מדגם מספיק.

יש בשוק מגבי סיליקון אמיתיים שאולי שווים משהו, לא ניסיתי.

ויש מגבים שמעצבים "כמו סיליקון" כלומר שטוחים אבל הגומיה עצמה היא אותה גמויה בדיוק, עולים כפול מהרגילים. באלו אני חושב שלא שווה להשיקע.

פורסם

בדרך כלל מגבים שטוחים מגיעים עם מגוון מתאמים שמתאימים לרוב סוגי הרכב.

אני אישית מוכר מגבים שטוחים של HORIZON אצלי בעסק והלקוחות מרוצים.

פורסם
ואני ממליץ על Bosch Aerotwin. אומנם עולים 120-130 ש"ח לזוג אבל אלה בפירוש המגבים הטובים ביותר שהיו לי.

כמו שאמר מטריקס כל מוכר בחנות חלפים ידע איזה דגם בדיוק להביא לך.

דווקא אני הגעתי למסקנה שעדיף לקנות את הפשוטים ביותר (אמריקן איגל, הדר רוזן או כל דרעק אחר) בכמה גרושים ולהחליף אותם כל שנה/שנתיים לפי רמת התייבשותם.

בלי קשר, אני גם מיישם על כל החלונות Rain-x water repellent מבחוץ ו- Rain-x anti fog על החלון הקדמי מבפנים - פשוט תענוג.

פורסם

זו גם הייתה הגישה שלי עד שהתקנתי את ה Bosch AeroTwin. אומנם הם עולים כמו שלושה סטי VISION פשוטים אבל איכות הניגוב (אם אפשר להגדיר את זה ככה) מתעלה עליהם, במיוחד לאחר כמה חודשי שימוש שאז המגבים הזולים מתחילים לזייף.

פורסם

גם ממליץ על הבוש אירו-טווין. מגבים מצויינים במחיר נוח מאוד. מי שגר באיזור המרכז, יש אותם באוטוסטור,

תעשו הזמנה עם בקשה לאיסוף עצמי, ותשתמשו בקופון הזה: AS856526

יעלה לכם 108.10 ש"ח בדיוק. נראה לי סכום ממש סביר, ולא לרכוש מגבי זבל כלשהם בכמה עשרות שקלים.

http://www.autostore.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%99%D7%9D-BOSCH-AeroTwin.html

פורסם

בדיוק הרכבתי AEROTWIN וחייב לומר שמספיק ניגוב אחד על השמשה כדי שהיא תשאר מבריקה. לעומת מגבים רגילים מעפנים שמשאירים סימני מים

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני החלפתי לאיירוטווין לפני איזה שלושה חודשים, מגבים נהדרים שעובדים בשקט מופתי. לעומת הבוש הרגילים שהיו לי, שהיו קופצים וחורקים כמעט מהחודש הראשון.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...