Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון כבר 5 שנים וסוף סוף הגיע זמני לקנות רכב.

אין דרישות מיוחדות מדי, הולך לנהוג עליו רק בסופ"שים, רכב שהולך לשמש לנסיעות קצרות בעיקר ומדי פעם לנסיעות לכיף.

עדיפות לגיר ידני, חשוב שיהיה בעל יומרות ספורטיביות ומהנה לנהיגה, (לא המשפחתית הממוצעת), מעדיף גם שיהיה עם טיפה יותר כוח ממשפחתית ממוצעת.

יודע שהתקציב קצת מגביל ומבין שזה הולך להיות שנתון ישן ורכב שעבר כבר מספר ידיים, חיכיתי לרגע לקנות רכב מעניין מספיק זמן ומוכן לקחת את עלויות הטיפולים וההתעסקות ברכב עליי.

אשמח להצעות ריאליות לרכב שכזה שאפשר למצוא באזור ה 30 אלף.

פורסם

ביינתים מה שחשבתי עליו זה קליאו ספורט B וגם סיאט איביזה טורבו 2001-2003 נראת אופציה מעניינת

מה דעתכם על הסיאט? יש פה מישהו שהיה רכב כזה בבעלותו ויודע לספר קצת על הרכב?

פורסם

מה אתה מעדיף,נסיעה חזקה בכביש ישר,או נסיעה חזקה אבל פחות והנאה מפניות

הקליאו זאת התשובה השנייה,כדי להגיע לקליאו בפניות האיביזה תצטרך לעבור הרבה שיפורי התנהגות

Miata ND2

פורסם

פוקוס ידנית מנוע 2000?

יש לי מונדאו עם מנוע 2000 , לא אגיד שהוא מאוד חזק (אבל הוא בהחלט יותר חזק ממשפחתית 1600),

אבל יש לו התנהגות פנטסטית! הגה מדויק להפליא! שלדה כל כך כיפית!

אומרים שהפוקוס גם מתנהגת ככה, אז משקל קל יותר וגיר ידני נשמע לי ממש כיף

פורסם

הקליאו מתנהגת אבל לא הכי,ה 106 עדיפה עליה לפי דעת הרוב, לגבי השוואה מול אלפא לא יצא לי, מה שכן בכבישים הנכונים היו כמה אלפות מאחוריי ואני נהג דיי רע

Miata ND2

פורסם

נסה למצוא אולי סדרה 3 E36 עם מנוע משושה ציל' אם תמצא אחת שמורה ,תענוג גדול.

עוד אופציה פז'ו 306 -GTI רק אם אתה בר מזל, ה206 GTI קצת יותר אנמית אבל בהחלט יותר נפוצה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אנשים כאן מחזירים אותי לשוב ולהעיר לפותח האשכול.

תעלה על אלפא (147), חפש שנתונים גבוהים מ-2002 שנמכרות סביב 30,000 שזה בערך שנתון 2005-2006, יש בודדות אבל יש כאלה פה ושם.

זה רכב שאתה תהנה ממנו מאוד!!!

תבדוק גם אלפא 156 שיכולה להיות אופציה בתקציב הזה.

זה רכב די ספוטיבי שיגרום לך להנאה רבה יותר מכל מה שהציעו כאן לפחות לטעמי.

לא הכל זה מהירות!

פורסם

תהיו ריאלים,חבל שאתם לא ממליצים על 325 ידנית,יש שמורות בשפע. הרכבים האלה קשים מאוד למציאה וזה יכול לקחת מעל שנה עד שיצוץ אקזמפלר נורמלי, אני חיפשתי 147 והיחידה שהייתה נחטפה תוך יום אחד

תכוון לכמה רכבים ולא לאחד בלבד,בתור אחד שחיפש בדיוק את מה שאתה חיפשת ובאותו התקציב.

Miata ND2

פורסם

בחור בשם דימה מפרסם בפייסבוק בימים אלו Fiat HGT Abarth 2003 שנראיית שמורה בטרוף (לא מכיר אותו ולא את הרכב)

לדעתי שווה להציץ.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפי ותק הנהיגה שלך והעובדה שציינת שאתה מתכוון להשתמש ברכב בעיקר לסופ"שים, אני מנחש שאתה חייל או משוחרר טרי.

במקרה הזה לא הייתי קונה בימרית מזדקנת כמו שהמליצו לך כאן, עלות הטיפולים עלולה להכביד עליך מאוד.

בכללי, קח בחשבון שרכב בעל אופי ספורטיבי או ספורטיבי למחצה במחיר כזה, כנראה שעבר הרבה ידיים והרבה התעללות, לכן אל תצפה לאמינות מוחלטת ושים בצד מראש כסף לטיפולים ותיקונים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...