Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי קיה פיקנטו LX 1250 2013

עם 34,000 ק״מ

ב- 58,000 ₪

יד ראשונה מפרטי.

נשמע טוב??

אני מחפש רכב כבר המון זמן והמוח כבר איבד את זה!

בבקשה תעזרו לי להחליט!

תודה רבה!

פורסם

דהמחיר בסדר ביחס למה שמוכרים ביד 2.

כמובן צריך לקחת לבדיקה.

קח בחשבון שב68 אלף יש לך פיקנטו חדשה יד1 0 קמ.

http://www.motori.co.il/mobile/car.php?camp=100

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדאי זו שאלה סובייקטיבית.

כשמוכרים לך C1 או דאצ'יה חדשות בפחות כסף, (עם גיר ידני), נראה לי שהמחיר קצת גבוה מדי.

כמו שרשמו לפני, מבצעים היום על 0 ק"מ, בין אם פיקנטו ובין אם I10 מביאים אותך לתוספת של כ 12,000 שקלים, לרכב חדש.

כשאני משקלל את הנתונים המחיר נראה לי גבוה מדי לרכב בן 3, למרות שהמכלולים העיקריים שלו עדיין באחריות ארוכה.

כמה הוא שווה - רק אתה תוכל לומר.

אני מסתכל על הפער בין העסקה הזו לרכב חדש והפער הזה נראה לי קטן מדי בכדי להצדיק את הרכב המשומש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הקטע הוא שכבר ממש הגעתי לתקרת התקציב, אני בהתחלה הייתי אופטימי והתחלתי מ45 אלף... אז להוסיף עוד 12 אלף באמת שכבר אין מאיפה...

ולגבי ידני זה בעייתי אני חייב אוטומט.

השאלה היא אם ביחס לשנתון ולק״מ זו עסקה משתלמת?

באמת שבכל מקום שהייתי לא ראיתי שנתון וק״מ במחיר הזה...

פורסם

הפיקנטו די שומרת על מחירה לעומת שאר המיני ולפי מה שרואים ביד 2 המחיר בסדר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שזה מחיר ממש טוב. אולי אם זה היה EX, המאובזר יותר - אז כן.

לעניינך - עם התקציב שלך תיגש לחברת ליסינג או השכרה, תקנה אחת בת שנה עם ק"מ דומה במחיר דומה. לפחות תצא עם רכב משנת 2015 ולא 2013.

פורסם (נערך)

אז לגבי הפיקנטו מסתבר שזה דגם EX ולא LX

היום ראיתי את הרכב והוא במצב ממש טוב שוב זה פרטי מיד 1.

והתנאי מימון ממש טובים (פריים פלוס חצי).

עשו לרכב בדיקה בנובמבר האחרון בדינמומטר... הבדיקה אמינה או לקחת גם לבדיקה?

מה אתם אומרים לסגור?

אני יודע שחפרתי אבל כאילו אני חייב את האוקיי הזה של מישהו שמבין יותר ממני בתחום...

תודה רבה לכולם על העזרה והעצות!

עריכה אחרונה על ידי Ohad_y
פורסם

מי עשה את הבדיקה?

תעשה בדיקה מטעמך במכון שונה מזה שעשה את הבדיקה שהוצגה לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מציע לך לקחת את הקכב לבדיקה משלך.

פורסם

יש לי את הרכב כרכב חברה מושכר, טוחן דלק ואני דווקא נוהג רגוע לא משתולל, לא נוח לאנשים גבוהים כמוני (1.87) , סחיבה בינונית בעליות, הגה לא מתקשר במהירויות גבוהות

פורסם

לפני 3 חודשים קניתי את ה 1.0 האוטו' .

כרכב שני בבית הוא מעולה נכנס לכל חצי חניה ונוח מאוד לנסיעות בתנועה עירונית זוחלת

לנסיעות שהן מחוץ לעיר לא להיט .. הבנתי שה 1.25 חזק יותר גם עם לא משמעותית .

בכול מקרה זה רכב חמוד אבל בתור מס' 2 ...

• תוכן חדש...