Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שנייה לפני שהשנתון מתחלף ל 2016 האם צפויה ירידת מחירים כלשהי? סלחו לי על הבורות אני פשוט באמת לא כזה מתמצא, הרכב המדובר הוא מאזדה 6 שנתון 11 או 12, השאלה אם לרכוש עכשיו או לחכות כמה חודשים?

אגב המחירים שאנשים מפרסמים לדעתכם האם יש מקום לגמישיות? למי שמכיר את השוק של מאזדה 6 האם הוא נמכר במחירון או שניתן להוריד? מה נהוג?

+ בשנים 11/12 מהוא נחשב קילומטראז טוב? אני רואה המון מכוניות שהם עם מעל 100 שזה לא בא בחשבון מבחינתי וגם קרוב ל 100 נראה לי מוגזם מאוד

האם אני מגזים ?

ועוד שאלה האם עדיף מפרטי או שגם כדאי לי לחפש במגרשים אויס אללבר שלמה סיקסט וכל אלה?

האם הם אמינים?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי optra5
פורסם

כל רכישה מחייבת אותך במידת הזהירות ולא משנה אם זה ממגרש או מאדם פרטי, ולכל רכישה יש יתרונות וחסרונות.

לגבי הרף של ,100,000 ק"מ - אם זה רכב מ 2012 זה 25000 ק"מ בשנה בקירוב, אם זה רכב מ 2011 זה 20000 ק"מ בשנה - שניהם זה לא מעט, אבל אותי היה הרבה יותר עמניין מצבו של הרכב הספציפי ואיכות הטיפולים שהוא עבר במרוצת הזמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על התגובה , אני למשל מוכר רכב שנת 2008 עם 86 אחף קמ בלבד ככה שבשדרוג לרכב חדש אני מאוד מתבאס לרכוש רכב עם קילומטראז גבוהה יותר משלי או אפילו קרוב( בכל זאת אני מתחדש). אם זאת אני מבין מה שאמרת הבעיה שאני לא הכי מבין ואת הבדיקות שאתה ממליץ עליהם אצטרך לקחת לאנשי מקצוע ומכונים לבדיקה?

פורסם

לא תהיה ירידה דרסטית כי הרכבים מחושבים לפי חודשי עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר את השוק שלה,אבל אתה יכול להשוות בכמה אנשים מוכרים את הרכב ביד 2 לעומת המחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...