Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות יחסית על בסיס יומי (עד חצי שעה לכיוון) ונסיעות מזדמנות פה ושם, עם מספר העדפות (בסדר יורד):

אמין - ולכן מעדיף ידני.

בטיחותי ברמה סבירה (כשגם ABS ו2 כריות אוויר יספיקו, הרכב לרוב יאכלס 1-2 אנשים).

חסכוני בדלק (גם פה לידני יש יתרון).

נושא המראה והאיבזור לא בעדיפות, וגם נושא הכוח והנוחות פחות משמעותי מבחינתי, אם כי הוא יתרון.

התקציב הוא בין 20 ל-30 אלף, כשבתחום התחתון ראיתי שיש את הפיג'ו 206, ובתחום העליון יש הסוזוקי אלטו ושברולט ספארק.

האם יש המלצות על אחת לעומת האחרות? או על רכב אחר לגמרי? הצעות, רעיונות, הערות?

תודה רבה!

פורסם

אלטו- אמינה וחסכונית כן, לא מאובזרת והבטיחות שלה גרועה יותר ביחס לקטגוריה ועוד מנוע רוטט בסרק באופן מורגש לא ממליץ.

ספארק- מנוע חזק יחסית (1.2) , יחסית מרווחת לארבעה אנשים.

פיאט פנדה -גם יחסית מרווחת ועם מנוע מספיק לקטגורית המיני וגם דיי חסכונית.

אם נוסעים יותר אנשים באוטו על בסיס קבוע אז אפשר לשקול סופרמיני כמו הקליאו 1.2 ידנית.

פורסם (נערך)

את האלטו הייתי מחליף ב-107/c1 ואת ה-206 הייתי מחליף בפונטו גרנדה/איבו 1.25 ליטר בגלל בטיחות וחיסכון עדיפים.

ספארק נותנת תמורה מעולה ביחס למחיר רק לקחת בחשבון שאינה חסכונית ביחס לרכב המיני שמוזכרים לעיל וגם לא ביחס לפונטו.

המנוע בספארק חזק רק על הנייר,בפועל צריך להוציא לו את המיץ כדי להרגיש את תוספת הסוסים וגם אז הוא לא מרגיש חזק ביחס למצופה(הפערים זניחים ביחס ל-C1/107) איפה הוא עדיף?

בעיקר באופי פעולה היותר חלק,נעים ופחות מווברץ (4 לעומת 3 צילינדר) בנסיעה מנהלתית.

למנוע של טויוטה(C1/107) יש סאונד עדיף בסל"ד גבוה(אבל זה כבר טעם אישי).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

• תוכן חדש...