Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה קרניבל החדשה נחתה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת טלקאר, יבואנית קיה לישראל, החלה בשיווק הקרניבל החדש. הדגם יוצע באופן חריג בישראל עם שמונה מושבים ומנוע בנזין גדול-נפח - יחידת ה-V6 בנפח 3.3 ליטר שמוצעת בשוק האמריקאי (שם הדגם מכונה סדונה), עם 276 כ"ס ומומנט מרבי של 34.3 קג"מ ב-5,200 סל"ד. מנוע זה משודך לתיבת שישה הילוכים אוטומטית שמעבירה את הכוח לגלגלים הקדמיים. מחיר הדגם, שיוצע תחילה ברמת אבזור אחת בלבד, נקבע על 219 אלף שקל.

הקרניבל הוא מיניוואן גדול - אורכו עומד על 511.5 ס"מ, רוחבו 198.5 ס"מ, גובהו 174 ס"מ ובסיס הגלגלים שלו נדיב - 306 ס"מ. משקל הרכב עומד על 2,130 ק"ג והמשקל הכולל על 2,760 ק"ג. לרכב תא מטען בנפח מרשים של 960 ליטר כאשר כל המושבים ניצבים, ועד 4,022 ליטר כאשר שתי השורות האחוריות מקופלות. אבזור הבטיחות של הדגם יכלול שש כריות אוויר, בקרת יציבות ומערכת להתראה מפני התנגשות חזיתית. אבזור המותרות כולל דלתות צד אחוריות נפתחות חשמלית (על מסילה), מראה נגד סינוור, בקרת אקלים עם שלושה אזורי מיזוג (כולל ליושבים מאחור), חיישני אורות, חיישני חנייה, מושב נהג חשמלי, בקרת שיוט ומערכת מולטימדיה עם חיבורי AUX ,USB ובלוטות'. הדגם ישווק עם צמיגי 235/60 וחישוקי "18 קלים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אני יודע איזה רכב אחותי קונה. בול בזמן.

יש מידע לגבי דגמי דיזל? רמות אבזור נוספות שאמורות להגיע?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אנחנו חולקים את הקרניבל עם השוק האמריקני, הוא לא משווק באירופה בדור הזה. המפרט שלנו צמוד לזה של האמריקנים גם במנוע (בנזין, v6, בנפח 3.3 ליטר) וגם באבזור שלא חקרתי לעומק, אבל מההתרשמות שלי זו רמת הגימור האמצעית.

נכון לעכשיו היבואן מביא רק את רמת הגימור הזו ורק את המנוע הזה.

יש דיזל, אבל הוא משווק רק בדרום קוריאה בשוק הביתי שלה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

חדשות נפלאות לחרדים שבינינו :)

האמת שצחקתי על הזקנים מהשרשור אוקטביה VRS שהפך לסורנטו/XV, אבל יצא לי לנהוג די הרבה בקרניבל וממש אהבתי את המכונית הזו. היא נוחה, מאוד חלקה לנסיעה, לא עגלתית כמו שהייתי מצפה [בתחושה בלבד, בפועל היא עגלה לכל דבר] ובסך הכל זה היה ממש מגניב לנהוג בה מדי פעם. אין שם שום זיקה לנהיגה ספורטיבית או קרובה לכך, אבל היא אחלה רכב גם לעיר וגם לשיוט.

לדעתי אחרי 2011 הפסיקו לשווק אותה בארץ נכון?

עכשיו ראיתי שגם הגדילו את בסיס הגלגלים אז בכלל נראה לי שיהיה פה מרווח הרבה יותר מעל המתחרות. סחתיין לקיה שישווקו אותו.

המתחרה הטבעית שלה שכן יצא לי לנהוג בה היא פורד גלקסי. היא הרבה יותר רכב מהקיה, אבל בקיה היה לי יותר נחמד, לא יודע להסביר את זה.

נראה מה יהיה עם הקיה החדשה ואיך היא תיתן פייט מבחינת אבזור/טכנולוגיה לפורד המעולה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חברת טלקאר, יבואנית קיה לישראל, החלה בשיווק הקרניבל החדש. הדגם יוצע באופן חריג בישראל עם שמונה מושבים ומנוע בנזין גדול-נפח - יחידת ה-V6 בנפח 3.3 ליטר שמוצעת בשוק האמריקאי (שם הדגם מכונה סדונה), עם 276 כ"ס ומומנט מרבי של 34.3 קג"מ ב-5,200 סל"ד. מנוע זה משודך לתיבת שישה הילוכים אוטומטית שמעבירה את הכוח לגלגלים הקדמיים. מחיר הדגם, שיוצע תחילה ברמת אבזור אחת בלבד, נקבע על 219 אלף שקל.

הקרניבל הוא מיניוואן גדול - אורכו עומד על 511.5 ס"מ, רוחבו 198.5 ס"מ, גובהו 174 ס"מ ובסיס הגלגלים שלו נדיב - 306 ס"מ. משקל הרכב עומד על 2,130 ק"ג והמשקל הכולל על 2,760 ק"ג. לרכב תא מטען בנפח מרשים של 960 ליטר כאשר כל המושבים ניצבים, ועד 4,022 ליטר כאשר שתי השורות האחוריות מקופלות.אבזור הבטיחות של הדגם יכלול שש כריות אוויר, בקרת יציבות ומערכת להתראה מפני התנגשות חזיתית. אבזור המותרות כולל דלתות צד אחוריות נפתחות חשמלית (על מסילה), מראה נגד סינוור, בקרת אקלים עם שלושה אזורי מיזוג (כולל ליושבים מאחור), חיישני אורות, חיישני חנייה, מושב נהג חשמלי, בקרת שיוט ומערכת מולטימדיה עם חיבורי AUX ,USB ובלוטות'. הדגם ישווק עם צמיגי 235/60 וחישוקי "18 קלים.

...בפעם הבאה שאתה עושה COPY + PASTE מ-YNET, תן להם קרדיט...בכל מקרה, הם כתבו "באופן חריג" על כך שהקרניבל מוצע עם שמונה מושבים. ובכן, גם השברולט טראוורס מוצע כך וגם הטויוטה סיינה. ואגב, שלושתם מתחרים על אותו הפלח בדיוק. כלומר: מיניוואנים "פול סייז" נוחים, מאובזרים, ושתיינים שמיועדים לפרברים האמידים של ארה"ב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שכחתם להוסיף עוד מתחרה בשוק הזה - קרייזלר גרנד וויאג'ר/ town&country שהכי נפוץ בצפון אמריקה. לפני 3 חודשים עברתי עם קרייזלר הכי מאובזר 4000 קילומטרים - כל המשפחה נהנתה. כל הרכבים הענקיים האלה מתאימים לארצות עם חצי מחיר לדלק, בארץ רכב כזה גם עולה כפול וגם עושה חור בכיס בגלל צריכת דלק גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יודע מה יש לי מהמיניוואנים הענקיים האלה, אבל אני פשוט מת עליהם! כשגרתי בקנדה היו לנו שני דודג' גרנד קראוונים, אחד חדש לזמנו (2012) בהשכלה ואחד ישן יותר (2004) שנקנה למטרות עבודה ושעשועים. הם פרקטיים בטירוף, נוחים להחריד, חזקים יותר מכל משפחתית 1.6 (וגם מלא מעט משפחתיות 2.0 ליטר) על הכביש, אפשר להעמיס בפנים את כל החברים והציוד לסופ"ש קמפינג או לחלופין להעביר דירה כשהמושבים מקופלים (הפטנט של הקרייזלר והדודג', בו המושבים מתקפלים לתוך הרצפה ומשאירים רצפה שטוחה לחלוטין) וכשלא מתחשבנים על כמות הדלק שהמאדפאקרים האלה שותים או על מקום חניה מתקבלת התשובה המושלמת לרכב משפחתי.

בארץ יש כמו שכבר אמרו את הסיינה של טויוטה וכן את הקרייזלר גרנד וויאג'ר (אחיו המאובזר של הדודג'), את הסאנגיונג רודיוס ואפילו שברולט טראוורס שמעורב כ"ג'יפ מגניב".

המחיר שלו טוב, לא שובר שוק, אבל ממש סבבה לגמרי.

אם מישהו מחפש עוד פרטים, חפשו Kia Sedona, זה שמו בצפון אמריקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אגב חרדים, רוב הסיינות בכביש זה חרדים?

הסיינה מככבת בעיקר בבני ברק וירושלים.

אגב, אצל טלקאר יש גם קרניבל וגם רודיוס - הייבואן היחיד עם שני מיני-ואנים גדולים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משרד הבריאות בדק ומצא: קונדומים מונעים הדבקות במיני-ואנים.

למרות שלמי שצריך, זו נראית כמו אחלה בחירה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...