Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה קרניבל החדשה נחתה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדגם הקודם זה היה בסיס גלגלים ארוך יותר ,בדגם הזה לא נראה שיש הבדל(כי גם ככה הדגם גדל) ופשוט ככה היא נקראת בשווקים מסויימים.

ד"א ע"י קיה הרכב מוגדר כMPV.

פורסם

רוב היצרנים קוראים למיני-וואנים בשמות אחרים מ"מיני-וואן" בגלל ההקשר המאוד פרווה של השם הזה. חלקם משתמשים ב-People Carrier, חלקם ב-MPV שמשמעותו Multi Purpose Vehicle או בעוד כל מיני שמות יצירתיים פחות או יותר.

שאלה.

במחיר של 219 אלף שח אתם אמורים לבחור בין קיה קרניבל לטויוטה סיאנה, במה תבחרו ?

לי קשה לראות מי יקנה את הקרניבל במחיר של הסיאנה.

יצא לך לנהוג על הסיינה? היא לא מאוד מרשימה. את הקרניבל אני לא מכיר אבל יש לי נסיון עם דודג' גרנד קראוון, הייתי מעדיף אותו על פני הטויוטה בכל יום בשבוע, ולו בגלל שהוא הרבה (ה-ר-ב-ה) יותר שימושי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יצא לך לנהוג על הסיינה? היא לא מאוד מרשימה. את הקרניבל אני לא מכיר אבל יש לי נסיון עם דודג' גרנד קראוון, הייתי מעדיף אותו על פני הטויוטה בכל יום בשבוע, ולו בגלל שהוא הרבה (ה-ר-ב-ה) יותר שימושי.

+1

יצא לי לנהוג יום אחרי יום בסיינה ובקרייזלר town&country.

אין מה להשוות - קרייזלר הרבה יותר טוב מבחינת המשתמשים ( מרחב פנים, נוחות, תנוחת ישיבה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יצא לנסוע על הסיינה (יש לשכן אחת כזו) ספינה ענקית שביום טוב אוכלת 1/6 הבחור מתבאס עליה,

נוחה מרווחת וענקית, מרווחת כבר אמרנו?

פורסם

קרייזלר vs.טוייוטה ?

כל עוד בתקופת האחריות קרייזלר...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אגב mpv, למישהו יש מושג אם דלק מוטורס מתכוונים לקאמבק אותה?

מאז 2006 מאזדה החליטה לשווק את ה-mpv רק ביפן ועוד שווקים אסייתים.

אם תשים לב, אחרי שהופסק ייבוא המאזדה, דלק התחילו לייבא את ה-s-max והגלאקסי.

עכשיו גם הייצור של מאזדה 5 פסק, מעניין אם יחליטו לייבא את ה-c- max במקום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...