Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא מאזדה מיאטה 2008 שחורה עם גג רך.

אני מחפש אוטם צבע טוב שישמש לאחר כל שטיפה להגנה על הצבע.

הרכב עבר לפני שבוע דיטיילינג יסודי ואני מעוניין לשמר את המצב כי כבר כמעט ולא נשאר לי לכה על הרכב ובסבב הבא כנראה מדובר על צביעה מחדש ולא "סתם" דיטיילינג, לכן אני מעוניין לדחות את הסבב הבא לכמה שיותר זמן.

אני מתכנן להזמין את המוצר מחו"ל, חשוב לי שיהיה איכותי וקל ליישום (מתכנן להשתמש בו פעם בשבוע עד חודש בממוצע) ופחות מעניין אותי המחיר.

תודה מראש לעונים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

שמע כעקרון נגיד אוטם צבע מנזרנה pl שהוא אוטם מומלץ על ידי הרבה פה תוכל למצוא בארץ במחיר של כמה שקלים פחות מחול אני מצאתי ב130 לדוגמא ככה שחבל לחכות סתם . אבל אוטם כזה מיישמים אחת לחודש וחצי חודשים .

מה שאתה מדבר אליו הוא אוטם נוזלי כלשהו ישום מהיר וקל שיתן ברק הגנה ובידינג ממליץ בחום על הסונקס .

אופציה שניה יקרה יותר תעלי סביב 400 שקל בחול ותספיק לך ל50 שטיפות זה הסבון הרדיואקטיבי של ננלוקס אתה שוטף איתו את האוטו ואחכ מיישם ווקס קוט של ננולקס נראלי ככה קוראים לו השתמשתי בזה פעם אחת חומר נדיר נותן הגנה ומעלים 90 אחוז מהמים שעל הפח אבל 200 שקל לסבון קצת יקר

פורסם

הרכב עבר דיטיילינג יסודי בסדנא? לבד?

ממליץ לך הכי בחום לנצל את העובדה שהרכב מפולש (מלשון פוליש), וליישם ציפוי.

זה יתן לך קצת שקט נפשי לגבי הלכה, במקרה ומשהו ישרט, זה יהיה הציפוי ולא הclear coat (סווירלים הכוונה).

לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל אם אין לי ניסיון בפוליש אני צריך לחשוש מפגיעה בלכה?

אני עובד עם התקן מבגרה, ככה שהמכשיר לא מתקרב לרמה של DA, אבל מצד שני הרכב שלי ישן ויש כבר פיצוצי צבע בגג וכו'.

פורסם

רק אני לא הבנתי. אם הרכב אחרי טיפול דיטיילינג יסודי, לדבריך?

זה אומר שכבר יש לו הגנה כל שהיא -אכן? ואתה רק רוצה לשמור על המצב?

פורסם
רק אני לא הבנתי. אם הרכב אחרי טיפול דיטיילינג יסודי, לדבריך?

זה אומר שכבר יש לו הגנה כל שהיא -אכן? ואתה רק רוצה לשמור על המצב?

בשל העובדה שכבר כמעט ולא נשאר לי לכה (0.5 מיקרון בערך), הדיטיילר לא יכל לרדת לעמוק השריטות הגדולות יותר (הסוויורלים נעלמו לחלוטין) ולכן טען שאין טעם לחייב אותי על ציפוי מלא כי הוא ישבר בגלל השריטות דיי מהר. הוא שם לי אוטם צבע של מנזרנה בחינם במקום.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

ממליץ לך הכי בחום לנצל את העובדה שהרכב מפולש (מלשון פוליש), וליישם ציפוי.

זה יתן לך קצת שקט נפשי לגבי הלכה, במקרה ומשהו ישרט, זה יהיה הציפוי ולא הclear coat (סווירלים הכוונה).

לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

למרות שהייתי בין הראשונים שראו את הפוסט לא הגבתי אתמול, כי גם אני לא הבנתי מה בדיוק עבר על הרכב. עכשיו לאחר פירוט, אני מחזק את מה נאמר כאן. ממליץ בחום ליישם ציפוי כמו CQuartz או C1 וכד'. יקר יותר לטווח קצר, אבל משתלם יותר לטווח ארוך.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
בשל העובדה שכבר כמעט ולא נשאר לי לכה (0.5 מיקרון בערך), הדיטיילר לא יכל לרדת לעמוק השריטות הגדולות יותר (הסוויורלים נעלמו לחלוטין) ולכן טען שאין טעם לחייב אותי על ציפוי מלא כי הוא ישבר בגלל השריטות דיי מהר. הוא שם לי אוטם צבע של מנזרנה בחינם במקום.

עכשיו אתה מובן.

במצב שלך רק ציפוי קבוע (ויפה שעה אחת קודם) שיכול למנוע/להשהות התפוצצות לכה.

אוטמי צבע במקרה זה לא יעזרו הרבה.

פורסם

לא בעיה לגרד שכבת לכה גם מרכב חדש. על כמה וכמה רכב שעל

הכביש 7/8 שנים. "האחראי" לשחיקת הלכה הוא לא רק פוליש, אלא גם שטיפה קבועה ולאורך שנים

"במנהרות הפחד" שגם שוחקות את הלכה לאט לאט אבל בעקביות. תוסיף לזה צבע יפני (לכה רכה לעומת האירופים/גרמנים) ויש לך מתכון בטוח להסרת הלכה לגמרי למי שלא נזהר.

זו הסיבה שהשבוע שיישמתי פוסו על הרכב דילגתי על שלב הפוליש - בלי קשר שלא היה צורך. (בערך)

פורסם

הציפוי לא ישבר בגלל השריטות, הוא יהווה מעיין טופיג מעליהן, כמובן שיראו אותן.

ממליץ לחזור לדיטיילר ולבקש יישום של ציפוי, לא מאמין שיגבה ממך סכום גבוה.

אם אתה רוצה ניתן ליישם לבד, אבל למשתמשים לא מנוסים זה טריקי מעט, וספיציפית במצב הרכב שלך אני ממליץ בחום על יישום של דיטיילר.

בעת יישום/איחוי לא נכון יש צורך לבצע פוליש על האיזור בו תרצה לתקן את היישום, ולך כבר אין מה לגלח.

בקיצור חוזר על ההמלצה, ציפוי, במקרה שלך יהיה שווה שקט נפשי לא קטן, נצל את המצב כל עוד לרכב אין סווירלים חדשים.

נשמח לקצת תמונות.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...