Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדשו!

אנחנו עדיין שוקלים להחליף את הייטי בדאסטר דיזל, אבל לא מצליחים להגיע לאולם התצוגה (מתגורר בצפון הרחוק).

אגב, מה קרה לתכנית של דאצ'יה להגיע לסוכנות ולצאת עם רכב? עדיין לא שמעתי על מישהו שבאמת קיבל את הרכב בצורה הזו.

בקרסו בבאר שבע יש גם דאצ'יה בתצוגה.

שווה לבדוק איזה עוד סוכנויות בצפון מציגות את דגמי דאצ'יה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תתחדשו וסעו בדרכים טובות.

אולי בעתיד הקרוב, ההורים שלי ירצו להחליף את הרכב הישן שלהם (97') ברכב קומפקטי חדש וזול, בהמלצות שאתן להם, בטוח אחת מהן תהיה סאנדרו סטפווי.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
תמיד כיף לראות שרשורים כאלה. תתחדשו!

נב - יש דבר כזה פוליש לעדשה?

בצילום אין דבר כזה, אם העדשה נשרטת בדרך כלל פשוט נדפקת. בגלל זה מקפידים לשמור מאוד על הציוד או לשים מגן שמש ו/או פילטר.

תתחדשו!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדרך כלל בניידים קל להחליף עדשה של מצלמה

תזמין מחו"ל ותחליף.

תתחדשו ותהנו מהרכב!

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בקרסו בבאר שבע יש גם דאצ'יה בתצוגה.

שווה לבדוק איזה עוד סוכנויות בצפון מציגות את דגמי דאצ'יה.

הוא גר בצפון ולא מסתדר לו להגיע למרכז ‚אז אתה מציע לו באר שבע ?

פורסם

עכשיו תקרא את מה שאתה בעצמך ציטטת. איפה הוא מציע לו באר שבע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תמיד כיף לראות שרשורים כאלה. תתחדשו!

נב - יש דבר כזה פוליש לעדשה?

בעיקרון כן אבל נראה לי שיותר פשוט להחליף אחת וזהו.

תתחדש, מחיר טוב! הביטוח זול? ומרווח טיפולים כל כמה זמן?

תראה דרך וובי קיבלתי הצעה של 5400 לכל נהג מעל גיל 22 (כלומר גם נהג צעיר). דרך הסוכנות של דאצ'יה יצא לנו 5200 וכמה שקלים.

מרווח טיפולים זה 20 אלף או שנה. בפועל אנחנו נעשה כל 12-15 אלף או שנה (כנראה שנה, כי לא נגיע לק"מ כזה).

תתחדשו.

תוכל לציין מי היו המתחרות והן הסיבות העיקריות והן הסיבות העיקריות לבחירה ברכב זה?

בשירשור הזה תוכל לקרוא קצת על מתחרה נוספת ומאוד ישירה שלה. יש לציין שגם האיביזה מתחרה שלה ויש גם עניין של יד2. הסיבה לאי לקחית איביזה זה מ2 סיבות. הראשונה זה ביטוח גבוהה בהרבה. הסיבה השנייה זה מוניטין האמינות הנמוך מאוד של ואג בשילוב של רק שנתיים אחריות. נכון שבעיקרון הם טוענים שהם החליפו את המנוע והגיר וזה סדרה משופרת וכו' וכו' אבל הם טענו את זה לא פעם והם אלו שצריכים להוכיח את עצמם. שנתיים אחריות עם המוניטין שלהם זה פשוט להגיד "אנחנו לא מאמינים במוצר שלנו". זה הכל.

מבחינת רכב משומש, התנאים מבחינת הלוואה היו כלכך מעולים בדאצ'יה שזה מייתר לקיחת הלוואה בבנק. ההורים לקחו בהלוואה 65 אלף ש"ח (10 היה להם) ל5 שנים (60 תשלומים), ובתום 5 השנים הם יחזירו... מעט פחות מ68 אלף ש"ח. אתה קורא נכון, זה קצת פחות מ3 אלף ריבית בתקופה של 3 שנים. זה כלום. הבנק לא יכל להתקרב לזה אפילו (הציע עם ריבית של 9 וקצת אלף לאותה תקופה). תוסיף רכב לא רע בכלל בסך הכל (יש חסרונות, ואני יעלה כאשר יותר ויותר יצוצו במהלך הזמן וההיכרות) עם תנאים כאלו ואתה מקבל רכב כמעט מנצח.

בדרך כלל בניידים קל להחליף עדשה של מצלמה

תזמין מחו"ל ותחליף.

תתחדשו ותהנו מהרכב!

אלעד

אני לא מתכוון להשקיע שקל בנייד הזה, מחכה עוד קצת ואני פשוט יחליף אותו וזהו. לא אוהב אותו במיוחד.

תתחדשו!

יאללה, לנס.

יאללה לתת בראש ללאון FR שלך :lol:

פורסם

לגבי הביטוח הבעיה היא הנהג הצעיר כנראה או עבר ביטוחי.

אבא שלי ביצע בדיקה זריזה בחברה אחת וקיבל הצעה על סך 3200 לנהגים מעל 24(מקיף+חובה+צד ג' כמובן), עם קצת מאמץ מיקוח זה אפילו ירד.

לגבי הבנק זה תלוי בבנק שלך ובחשבון שלך כלקוח בבנק. הבנק של אבי נתן לו הלוואה באותם תנאים של דאצ'יה, אומנם על סכום קטן בהרבה, אבל עדיין ובלי שום שיעבוד או משהו כזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...