Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר שבוע במוסך שבו נקבע על ידי נציג המוסך כי "יש בעיה עם הקולר גיר ומשם נכנס שמן למיכל העיבוי, ויש להחליפם", חברת "אלבר" מצאה פתרון זמני ואמרו למוסך שבמקום החלפה (כמו שנדרש) שיעשו שטיפה למערכת הקירור בלבד. גם פה לא פסחו על ארנקי ונדרשתי לשלם כ350 ש"ח.עכשיו נראה שהכל נהיה ורוד, התקלה תוקנה והייתי בטוח שאני והרכב פותחים דף חדש. שוב פעם חלומות לחוד ומציאות לחוד.עוד לפני שעבר חודש מחזרת הרכב, אותה התקלה בדיוק חזרה אל שולחננו, והכל התחיל מההתחלה: פניות רבות למוקד של חברת "אלבר" ----> אין מענה לפתרון התקלה ----> שוב פעם גרר למוסך סקודה באשקלון -----> ושוב פעם שילמתי 350 ש"ח על בדיקה.

תוצאות הבדיקה הם אומרים: "יש שמן במיכל עיבוי והקולר גיר פרוץ". מ-ה א-ת-ם א-ו-מ-ר-י-ם?!אחרי המון שיחות עם המוקד אמרו לי להעביר את הרכב למוסך אחר של סקודה - "טל-נוע" באשדוד.

מי הפושע שהחליט שפריצה של קולר גיר מתקנים בשטיפה ? הרי ברור שאם יש פריצה התקלה תחזור, ואולי הרעיון שלהם היה לקחת את הסיכון שזו לא פריצה ?

אבל אם נכנס שמן גיר למיכל העיבוי, כמעט וודאי שחדר נוזל קירור לשמן הגיר, וחייבים להחליף גם שמן גיר. זה למדתי לאחרונה מביקור אצל מומחה לגירים.

וכאן כבר עמדתי לכתוך לך שהגיר שלך בסכנה גדולה ואז קראתי את ההמשך

שוב פעם גרר, שוב פעם שלחתי את הרכב למוסך ושוב פעם בזבוז של יום עבודה. הפעם כבר נאמר לי שהלך הגיר של האוטו - זהו, נגמרה הסקודה.

עצוב שככה זה נגמר.

פורסם

בשלב הזה, העצה הטובה ביותר היא לעצור את הטיפול ברכב במוסכי הקומבינה שלהם וללכת לעורך דין ולמוסך מטעמך. נשמע כי כל מה שהם עשו עד עתה זה פשוט (לכאורה) למשוך את הזמן עד לגמר האחריות.

פורסם
^ מה שSlowRide אמר

שלא לדבר על זה שחמישית מהכתוב נועד לתת סיפתח מרגש לסיפור, הרי אף אחד לא יגיד לחייל שעבד קשה, חלם, הזיע, שישי, עצמאות, צלקת, חור עמוק (בלה בלה בלה) שהוא טועה. צריך להיצמד לעובדות לא לנסות לסחוט דמעות מהקוראים.

הנה אביר החירות יוצא הגנה נוספת סביב חברות הענק שמנצלות לקוחות תמימים,

למה כל התגובות שלך הם בעד הצייד ולא הניצוד?

אני דורש גילוי נאות של מקום עבודתך ועם אילו גופים ביצעת מסחר בעבר.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התגובה שלו היא לטובת פותח השרשור, הוא מייעץ לו לא לכתוב דברים שיאפשרו לחברה לתבוע על הוצאת דיבה/לשון הרע/מה שזה לא יהיה.

עברתי שוב על כל התגובות ולא מצאתי אפילו אחת שתומכת באלבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני דורש

:roflmao: חזק אתה, תמשיך!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני דורש גילוי נאות של מקום עבודתך ועם אילו גופים ביצעת מסחר בעבר. - אני מנחש עם גוף שנקרא מנוע החיפוש של גוגל.

בהחלט אתה צודק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה בטוח שכל הברגים אצלך סגורים במומנט הנכון? [emoji1] [emoji1]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך לא הייתי אוכל יותר עוף מטוגן בחוץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה בטוח שכל הברגים אצלך סגורים במומנט הנכון? [emoji1] [emoji1]

אני במקומך לא הייתי אוכל יותר עוף מטוגן בחוץ.

תראו תראו מי פה, שקע ותקע.

847.jpg

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

דווקא הפאביה עם מנוע MPI וגיר ידני מאד אמינה אבל אני מעריך שזה לא הדגם שהחייל פה קנה. כנראה קנה אוטומטית. ככלל לא הייתי נוגע בגיר DSG7 מליסינג שכבר אינו באחריות יצרן. מה הוא רוצה ? להיות עוד אחד מהתביעה הייצוגית?

מכונית כזו לוקחים רק בליסינג או תחת הנחה מפליגה (40%-).

מצד שני הוא לא התייעץ ועשה מעשה חפוז. סוג של דמי לימוד. היה פה שואל בפורום לפני...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא הרבה מכירים את הפורום.

הגעתי למישהו, רכשתי ממנו מוצר לרכב וסיפרתי לו על הפורום ועניינו.

אוטומטית אתה יכול לדעת שיש מי שיכול לעשות לך אחלה פרסום ויש מי שיכול ללכלך ולהוציא שם רע במיוחד אם זה מוצדק!

שוב, לא הרבה מכירים את הפורום וחבל.

בגלל זה לדעתי הבחור לא אשם והכל בדיעבד יכול להיות.

פורסם
תודה לך מרק10,

כעת אוכל להתעלם סופית מההודעות הממומנות של NINJMNKY,

אני ממליץ לכולם לעשות כך.

http://www.ninjamonkey.co.il

הראל, אני סתם זרקתי בדיחה ואינני יודע במה הבחור עוסק כי זה לא מעסיק אותי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...