Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, לא רק אתה...

מקווה שפותה"ש יזכה לקבל רכב חדש במקום הנפל שהוא קיבל, רק זה טיפול ראוי במקרה.

וזיכוי על כל התשלומים המוזרים שהוא נאלץ לשלם, וכל הגררים שהוא מימן כדי להעביר כל פעם את הרכב ממוסך למוסך על פי גחמותיהם.

ועל כך שמאז שהוא רכש את הרכב הוא היה יותר זמן במוסך מאשר על הכביש

על כל אלה צריך לקבל הלקוח זיכוי\פיצוי.

אבל הוא לא יקבל, במקרה הטוב יתקנו תיקון חאפר בחלפים סוג ג' בתקווה שהרכב לא יעשה בעיות עד לתום האחריות.

אשמח מאד להתבדות. מקווה שפותה"ש ישתף אותנו.

פורסם

גם אני נפגעתי מהם התהליך קניית הרכב, הקטע העצוב שאני הולך לחזור אליהם לקניית רכב נוסף.

יש להם שני דגמים שאני צריך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
רק אני שם לב לאיזה דפוס חוזר שתמיד מתרחש עם אלבר?

לא רק אתה. ע״פ שני המקרים שסופרו כאן לאחרונה עולה תמונה של חברה ממש לא רצינית שמרמה לקוחות ומתנערת מהם ברגע האמת (אני מחכה שיתבעו אותי על הוצאת דיבה).

חלק מהמגיבים כאן פשוט חרדתיים ומפחדים לנשום שהמדינה לא תיתבע אותם על לקיחת חמצן ללא רשות.

מגיע בחור צעיר שחסך כסף ובשפת העם פשוט ״משחילים״ אותו ועוד גורמים לו לבלות במוסכים, לשלם על גרירות ובדיקות ומבצעים תיקונים ברמה נמוכה מאוד. אותי זה מרתיח בכל פעם שחברה גדולה פוגעת באדם הקטן.

ממליץ לפותח השרשור לבצע את התיקון במוסך מורשה יבואן בלבד וכשהרכב יחזור לנסוע כמו שצריך, לדרוש פיצוי הולם וממש לא לפחד לפנות לבית המשפט. אנשים שכחו שהתפקיד של הרכב הוא לשרת אותנו ולא להיפך.

אני ממש לא מתרשם מההצעה לרכב חליפי וגם זה רק לאחר פרסום בפייסבוק ובפורום.

למרות שאני לא משפטן, במידה ותידרש, אשמח לעזור לך בניסוח המכתב והצגת הראיות (מקווה שלא תיצטרך להגיע לשם).

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
פורסם

טוב אז ביום חמישי לפני יומיים התקשרו אלי בפניות הציבור של חברת אלבר וא רו לי שראו את הפוסט שפירסמתי בפייסבוק וכאן בפורום והחליטו לפצות אותי ברכב חלופי עד לתיקון הרכב ולקחת אחריות על תיקון הגיר . נקווה שזה לא יהיה חאפר מצידם כל התיקון הזה והפעם אני אבדוק את כל הנושא הזה והתיקון יותר לעומק ..

פורסם

כל עוד בתי משפט לא יתחילו להטיל על חברות כאלה קנסות כבדים על מרמה, ולא רק פיצויי ללקוח בכך שהם "יממשו" לו את האחריות.

אנחנו נמשיך לראות דברים מהסוג הזה בפורום עוד פעמים רבות.

פורסם

^ צודק. זה גם תמיד מדהים לראות את התגובות פה: "אתה אשם שלא בדקת, אתה אשם שאתה לא יודע לרכוש רכב, אתה אשם שאתה נאיבי והסתמכת".

תגידו אתם אמיתיים? כשקונים רכב מאדם פרטי, זה אולי רלוונטי, אבל כשקונים מחברה מסחרית שצריכה לתת שירות וכן, לתת גילוי נאות על כל מה שהיא מוכרת, זה פשוט מטומטם לדרוש מהלקוח לעשות בדיקות בעצמו לאחר שהחברה מציגה לו כבר נתונים (זו המציאות המעוותת). אם החברה אומרת א,ב,ג - היא צריכה לעמוד מאחורי זה, ואם היא לא עומדת מאחורי זה, מדובר בהונאה צרכנית. רשויות המדינה צריכות להיכנס חזק מאוד לתחום הזה ולעשות שם סדר, ולא לצפות מהלקוח לעשות עוד בדיקות מטעמו. אם המכוניות מקולקלות, אז שילכו לגריטה - לא למכירה.

פורסם

יש משהו שאתה כנראה לא מבין. כפי שציינו פה, יש איזשהו דפוס חוזר עם החברות האלה. האם במקרה כזה, לאחר שכל קריאה בגוגל, שלא לדבר בפורום, עדיין הקונה לא צריך לבדוק? לפני שאתה קופץ בתגובה פבלובית - זה לא בכדי לנקות את אלבר מאשמה, אפילו ייצגתי לקוח מולם בעבר וניצחתי (אם-כי לא בענייני קניית רכב). כשאתה יודע שהולכים לדפוק אותך אתה יכול להיזהר, ואתה יכול ללכת ראש בקיר ולבכות שנדפקת. כל אחד בוחר מה שטוב לו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי שלא מבין זה אתה, ואתה מקשקש פה שטויות. לא כולם כמוך קוראים בגוגל וחיים בפורום. אני לא רומז שפותח השרשור כזה, אבל יש גם אנשים חסרי חוש עיסקי, חסרי תודעה צרכנית ותמימים מאוד - האם זה גושפנקה לחברות כאלו לנצל אותם כדי להרוויח, כדי שאחרי זה יאכלו מרורים? בחיי התגובה שלך היא בדיחה. זה לא שהוא קנה מוצר לא מתאים ואז האשמה היא שלו - הוא קנה מוצר שבור לאחר שהובטח לו שהמוצר תקין, והחברה התנערה מכך במשך חודשים - וזה דפוס חוזר וכמעט מדיניות של ממש למכור רכבים כאלה.

• תוכן חדש...