Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טיפלתי במוסך פטין בעכו,הייתי מרוצה,אמנם עם פיאט אבל זה אותו מוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מטפל במוסך רכטמן ביפו ומרוצה, רק הערה אחת, אם תבחר בו: בזמן הרישום תדגיש שלא ידביקו לוגו של המוסך על הרכב.

פורסם

תודה לכולם!

מישהו יכול להמליץ על מוסך באזור השרון?

בעלי קיה שכבר עברו מספר טיפולים. האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו במהלך הטיפול? (אני אוהב לראות מה שמים לי ברכב ולא סומך על מוסכים בעיניים עצומות)

איזה סוג שמן? 5-30? על איזה תקן מדובר? איך יודעים שהמסננים שהם שמים לי (מסנן שמן למשל) מקוריים?

אני יודע שכל המידע נמצא בספר רכב, עברתי עליו כבר. אני בכל זאת מעדיף לשמוע את זה ממישהו שכבר טיפל ברכב הזה.

תודה.

• תוכן חדש...