Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם החלה אינתיפדה שלישית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום ‚ היו רק בי-ם זריקות אבנים ודקירות וזה היה אצל מקבלי ההחלטות על אש נמוכה ועכשיו אחרי הרציחות יש הפגנות אלימות בכל הארץ

ההפגנות נערכות בצמתים רבים ברחבי הארץ תחת הכותרת "האינתיפיאדה השלישית החלה". הפגנות נוספות מתקיימות בשפרעם, בנצרת, בבית רימון ובחיפה. בירושלים נפצע נוסע אוטובוס באורח קל מיידוי אבנים ליד פסגת זאב ובשועפאט הופסקה תנועת הרכבת הקלה.

האם אנחנו לקראת תקופה קשה ?

:fadein:
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במושבה הגרמנית בחיפה כבר מתוכננת הפגנת נגד של יהודים במוצ"ש הקרוב, אחרי שהערב הפגינו שם ערבים נושאי דגלי פלסטין.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מי אמר שהשנייה נגמרה? לאורך השנים תמיד היו אירועים גם אם הם היו 'קלים', לצערי לא מספרים על כל האירועים שכן קורים.

לדעתי אנחנו בתחילתו של הפיצוץ, מזכיר את האירועים של אוקטובר 2000, גם שם הפיצוץ החל בין היתר עם עלייתו של שרון

להר הבית.

אני עוד שנתיים- שלוש מתגייס, אמא שלי אמרה לי: שתגדל אגדל לא יצטרכו צבא'', זה היה בעיצומה של האינתיפדה השנייה, לצערי זו לא המציאות.

מעניין לקפוץ לעתיד נניח עוד 50 ולראות אם המצב ישתנה, ולחזור לעדכן.

לצערי אין עם מי לדבר.

רועי

פורסם

ללא ספק יש גל טרור מתגבר בעיקר באיו"ש בשנה האחרונה. בעיקר אחרי הרצח בדומא.

לפחות כרגע יש שקט בגזרות הצפונית והדרומית, אבל אני מאמין שעם ההתגברות של הבלגאן באיו"ש גם בעזה תחזור מגמת ההפס"דים האלימים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טעות לחלק את זה לאינתיפדות שונות, כמו כן כל מבצעי צה"ל (חומת מגן, צוק איתן וכד'). כל עוד אנחנו בסכסוך עם הערבים זו מלחמה אחת גדולה שנמשכת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ולדעתי, כמו גלים קודמים, גם זה ירגע עוד כמה ימים ויחזור למצב של ידוי אבנים בכבישים בעיקר ו 0 תגובה מצידנו.

-סתם ככה בצד, אני רוצה לציין שהניצול של התקריות האחרונות לאופרוטוניזם פוליטי דוחה ברמה אחרת.

היה רצח, יש פיגועים, ופוליטיקאים עולים לנאום כדי להטיף לביבי להרחיב את הבניה בשטחים.

וואו.

פורסם

-סתם ככה בצד, אני רוצה לציין שהניצול של התקריות האחרונות לאופרוטוניזם פוליטי דוחה ברמה אחרת.

היה רצח, יש פיגועים, ופוליטיקאים עולים לנאום כדי להטיף לביבי להרחיב את הבניה בשטחים.

וואו.

פוליטיקאי,מה תרצה שיעשה? יקריין אירועי ספורט בערוץ 5?

אותו אדם\אישה צריכים לקדם את עצמו "ולהצדיק" את כסאו,בכל אמצעי אפשרי (גם אם דמגוג\פופוליסט בשקל 90)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מסכים, מצד אחד הוא צריך לקדם את עצמו.

מצד שני, למה על 'חשבון', הפיגוע, המדינה,עיר מתוחה ועצובה, למה דקה אחרי הפיגוע צריך להאשים אחרים מי בסדר ומי לא.

מילא יום אחרון, נמאס קצת מזה.

רועי

פורסם
STEP, דווקא שמעתי שביומים האחרונים נורו רקטות לישובים בדרום, 1-2 נחתה אצלם.

זה מצב שגרתי יחסית, עם כל הצער שבדבר. בכל פעם כשנגמר מבצע/סבב בעזה, עוברים מספר חודשים (תלוי בעוצמת הסבב) ואז מתחדש ירי ספוראדי אך יציב לישובי הדרום, בעיקר עד למרחק של 40 ק"מ.

מה שלא שיגרתי הם - מטחים, זליגות מעל קו ה-40 ק"מ, ירי ע"י החמאס והגא"פ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מסכים, מצד אחד הוא צריך לקדם את עצמו.

מצד שני, למה על 'חשבון', הפיגוע, המדינה,עיר מתוחה ועצובה, למה דקה אחרי הפיגוע צריך להאשים אחרים מי בסדר ומי לא.

מילא יום אחרון, נמאס קצת מזה.

בלי מלחמות ופיגועים אף אחד לא היה בוחר בו.

תחשבו על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...