Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם החלה אינתיפדה שלישית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מצב שגרתי יחסית, עם כל הצער שבדבר. בכל פעם כשנגמר מבצע/סבב בעזה, עוברים מספר חודשים (תלוי בעוצמת הסבב) ואז מתחדש ירי ספוראדי אך יציב לישובי הדרום, בעיקר עד למרחק של 40 ק"מ.

מה שלא שיגרתי הם - מטחים, זליגות מעל קו ה-40 ק"מ, ירי ע"י החמאס והגא"פ.

ממש מצער לקרוא את זה, שפגיעה באזרחים זו נורמה.

לפי אנשי רוטר החלה כבר מזמן. הכל שאלה של כמה היא זולגת מיו"ש אל תוך אפילו העיר העתיקה, ולתחומי ישראל בכלל.

מתנצל, אבל לא רואה הבדל בין פיגועים באיו''ש לעיר העתיקה לאלני בתל אביב.

פיגועים וגם נסיונות זו אינתיפדה, או יותר נכון כמו ש SLOW RIDE רשם-מלחמה שאף פעם לא הופסקה, שוב חבל שזריקת אבנים זו נורמה בחלק מהמקומות.

רועי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב,

אולי כבר הודיעו בחדשות, אבל אני מקבל לווצאפ, אז אני אעדכן:

במהלך היום או מחר צה''ל צפוי להכריז על מבצע ''יד ברזל'', שגויסו והוקפצו אליו כ- 30,000 חיילים,שוטרים, וחיילי מג''ב, לירושלים ואיו''ש, על מנת למגר

ולהחריב עד כמה שניתן את התשתיות טרור באיו''ש.

נשמע כמו ''חומת מגן 2'', נקווה שאף אחד לא יפצע\יהרג, מכוחותינו, וזה באמת יביא לשינוי, וימגר את הטרור.

מה דעתכם, האם מבצע כזה נחוץ, גם אם כן, לא סכנה גבוהה מידי לחיילנו?

רועי

פורסם

בוקר טוב באמת .. ממבצע '' שובו אחים '' האדמה בוערת על אש קטנה . פיגועי דקירה בעתיקה כנגד חיילי מג''ב , ז"א באיו"ש על בסיס קבוע , נסיונות חטיפה שלא שמעתם עליהם ( והיו כמה כאלה שסוקלו תודות לעירנות של אזרחים חביבים ) ובעצם מה לא .

אנחנו כבר שנה וקצת עם הראש בתחת , מסרבים להשלים עם העובדה שאנחנו שוב נמצאים במרכזה של מערכה צבאית . אז כן צריך מהלך דרסטי שיפרק את תאי הטרור בירושלים . כן צריך מערכת ביטחון עם ביצים שתכנס באיו"ש ותוציא משם את כל האמל''ח שהיא יכולה וגם את המחבלים .

ולגבי שאלתך רועי , נתקלתי בהרבה מאוד חרטוטים בוואטסאפ על כל מיני מבצעי גיוס מילואים כאלו ואחרים . עדיין לא הודיעו שום דבר רשמי . אני חושב שנחכה קצת עם השמועות עד שיבוססו . מג''ב ומשטרת ישראל מתגברים את ירושלים בצורה רצופה ואינטנסיבית ושם הם עובדים בצורה מצויינת . כמובן שישנו צורך מיידי במבצע דומה לחומת מגן . זה לא הגיוני שכיום בעיר הבירה של ישראל אתה תפחד ללכת או לנסוע . בוודאי שישנה סכנה לחיילנו . אבל זה תפקידם , להגן על מדינת ישראל .

שנשמע רק בשורות טובות !

פורסם

האינתיפדה השלישית (בהנחה שהשניה נגמרה אי פעם) מתרחשת כבר הרבה זמן. התקשורת דואגת להסתיר אותה ממניעים פוליטיים כאלה ואחרים והממשלה לא מתייחסת אליהם (שאלה מעניינת למה) אבל בחדשות 0404 אפשר לראות שיש כבר שנה וחצי פיגועים על בסיס יומיומי.

הרצח של אדל ביטון, הריסת חייה של איילת שפירא רק מראים שהאינטיפדה כבר פה הרבה זמן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

התקשורת דואגת להסתיר אותה ממניעים פוליטיים כאלה ואחרים והממשלה לא מתייחסת אליהם (שאלה מעניינת למה)

מהבנתי, כמו כל דבר, התשובה לזה תלויה בשייכות הפוליטית שלך :)

ימניים, שחושבים שהתקשורת היא שמאלנית, יטענו שלכל הכתבים השמאלניים יש אינטרס לא לכתוב על אלימות פלסטינאית, כי הם רוצים להציג את הפלסטינים כיונים רודפות שלום ומחבקות עצים.

שמאלניים, שחושבים שהתקשורת היא קצת פחות שמאלנית, יטענו שמי שיש לו אינטרס לא לכתוב על האלימות אלו הם דווקא אנשים שרוצים להראות שבכלל אין בעיה והכיבוש הוא "רסיס בישבן".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כי כל אחד מתייחס לדיווחים שמעצבנים אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצב בקנטים בקיצור. ולחשוב שאני וזוגתי היינו אוהבים לנסוע לירושלים לטייל בממילא במוצאי שבת, לפני כמה ימים (במוצאי שבת כמדומני)

קראתי במבזק חדשות שיש עימותים בין ערבים ליהודים בקניון ממילא.

פורסם

מבין, וטוב שוויתרתם.

בתוך ירושלמי שגר אמנם לא באזור העימותים אבל לא מאוד רחוק (קטמון), מפחיד להסתובב בירושלים, מעבר לפיגועים

יש אווירה לא נעימה להסתובב, מאוד מתוח.

הבעיה שאי אפשר לדעת באיזה מקום פתאום יהיה אירוע.

רועי

פורסם

בתור ירושלמי שעובד בתור מאבטח בשטחים וסטודנט באריאל, המצב כרגע יותר גרוע מאינתיפאדה.

זריקת אבנים ובקתבים על בסיס קבוע, אין הרתעה בשיט והם פשוט עושים מה שבא להם.

כמעט אין מציאות שאני יוצא מהבית ללא הנשק של העבודה, ועוד שבועיים שתחזור שנת הלימודים אני בוודאות מתכוון ללכת עם הנשק גם ללימודים.

כשהייתה אינתיפאדה, היה ניסיון למנוע, מלא מחסומים, רכבים פלסטינאים לא נוסעים איתך בכבישים ועוד ועוד, היום שכביכול הכל שגרה יותר קל להם לעשות פיגועים.

רק יד חזקה תביא לרגיעה, כי זה מה שהם מבינים, כוח כוח ועוד כוח.

פורסם

אברג'ל, אתה כותב דברים שהם לא נכונים עובדתית. במהלך האינתיפאדה נפגעו ונרצח אלפי ישראלים, גם בפנים הארץ ולא רק בשטחים.

לגבי התיאוריות החברתיות - מדיניות שלך, אז שמח שעשית מחקר אמפירי מעמיק "עליהם" והגעתם למסקנה ש"הם" מבינים רק כח. שכחת להזכיר שאתה תמיד רק רצית שלום, "אבל הם".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי משהו מטומטם שראיתי היום:

12118751_411221592411640_2853394475669253677_n.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

די כבר עם המחקרים האמפיריים שלך! אתה לא קולט שהמציאות זה לא אקדמיה..? אין פה h0 וh1 . עבדתי עם לא מעט ערבים משועפט ומהצפון והם כולם אומרים שערבים אוהבים יד קשה. והם כולם אומרים שהם מתגעגעים לשרון. זה שאתה מכיר שלושה ערבים אקדמאים והם מספרים לך סיפורים רומנטיים על שלום לא אומר כלום. הינה פתאום הערבים ביפו התחילו להסתובב עם דגלי חמאס ופלסטין. זה עם בוגדני שיפנה לך את הגב כשתהיה חלש וידקור אותך ברגע שיוכל. אבל ההתנשאות שלך והרצון שלך להיות שונה וכביכול ליברל ומלומד מעוורת אותך. הם מחפשים את הדם שלך! אולי אחוז מאוד בודד באמת שוחר שלום. אותו אחוז תורם למדינה ומתגייס לצבא. להבדיל מהאנרכיסטים של בצלם.

פורסם
אברג'ל, אתה כותב דברים שהם לא נכונים עובדתית. במהלך האינתיפאדה נפגעו ונרצח אלפי ישראלים, גם בפנים הארץ ולא רק בשטחים.

לגבי התיאוריות החברתיות - מדיניות שלך, אז שמח שעשית מחקר אמפירי מעמיק "עליהם" והגעתם למסקנה ש"הם" מבינים רק כח. שכחת להזכיר שאתה תמיד רק רצית שלום, "אבל הם".

אני מסכים עם E-A, לא כל דבר הוא אקדמאי, ויש הבדל בין התאוריה למציאות.

אולי ההיסטוריה שלי לוקה בחסר אבל לא זכור לי שהערבים הציעו פתרונות, מעבר ל''תחזירו הכל'' או ''תעופו מהמדינה''.

מה זה פנים הארץ? אם פוגעים בתושבי איו''ש זו לא אינתיפדה?, או הם שם אז אפשר לעבור על זה בשקט כי ''בעיה שלהם''?

רועי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...