Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם החלה אינתיפדה שלישית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E-A, אגלה לך סוד: לא פגשתי אפילו ערבי אחד באקדמיה.

במקום להאשים אותי בהתנשאות, שזו די יריקה אוטומטית של המודה האחרונה מעולם הויכוחים הפוליטיים, תנסה לעצור ולחשוב מה אתה אומר. מה בדיוק רוצים המוני הערבים שפגשת מהצפון ומשועפט, שממתגעגעים לכח של שרון? כדור בראש?

רועי, גם פיגועים ביו"ש הם בהחלט אינתיפאדה. מה שאמרתי הוא, שכרגע המצב הוא לא יותר גרוע ממה שהיה בתחילת שנות ה-2000. לגבי רצונם של הערבים - הוא לא שונה מזה של היהודים. כולם כאן סוגדים למוות, בסופו של דבר. מאחל לכולנו שלא נהייה לאחד מהקורבנות של זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
די כבר עם המחקרים האמפיריים שלך!

ופחות משורה אח"כ

עבדתי עם לא מעט ערבים משועפט ומהצפון והם כולם אומרים שערבים אוהבים יד קשה.

זו דוגמא פצפונת, אולי יותר גדר אנקדוטה, לצביעות שחוגגת אצלנו (לבקש ממישהו שיעמוד בסטנדרטים מסויימים, כאשר אתה בעצמך מפר אותם).

מצד אחד אומרים ש"הערבים מבינים רק כוח!!!!11", ומצד שני מתלוננים שהחמאס אומר שהיהודים מבינים רק כוח.

זה עם בוגדני שיפנה לך את הגב כשתהיה חלש וידקור אותך ברגע שיוכל. אבל ההתנשאות שלך והרצון שלך להיות שונה וכביכול ליברל ומלומד מעוורת אותך. הם מחפשים את הדם שלך! אולי אחוז מאוד בודד באמת שוחר שלום.

מדבר על התנשאות, ובו בזמן מסביר שמי שחושב שונה ממך עושה זאת כי הוא מעין היפסטר פוליטי שלא מבינמהחיימשלו. אתה בטח גם מתלונן על הסיקור המגמתי נגדנו (ובצדק) והאנטישמיות החוגגת (גם בצדק), אך בו בזמן אתה מסביר לנו איך 'הם' עם בוגדני שמחפש את הדם שלנו.

אז תבין, כשלוקחים אדם כמוך ומחליפים את היהדות באיסלאם, מקבלים את האנשים האלו שתומכים בהתנגדות מזויינת. אתה לא רואה את זה, אבל אתה שיקוף של האנשים שאתה שונא. גם הם יסבירו לכולם שהיהודים הם עם שרק רוצה לכבוש אדמות של המוסלמים, גם הם יסבירו שרק כוח 'ילמד' אותם איך להתנהג, וכו' וכו'.

כל עוד השיח השלט אצלם ואצלנו, הוא השיח שאתה מייצג כאן - לא יכול להיות פה טוב. כולם עסוקים כ"כ בלשנוא את הצד השני כי זה הרבה יותר פשוט מאשר להסתכל פנימה ולהבין מה לא בסדר, מזכיר לי את 'דילמת האסיר' מתורת המשחקים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תפסיקו לאכול אצל ערבים, לא לאכול יותר אצל אבו חסן ואבולפיה לא מגיע להם להתפרנס וניראה אותם זורקים אבנים הם עוד התחננו שנפרנס אותם.

אישית הפסקתי לקנות מהם באירועי אוקטובר, מתעב את אלה שמתגוללים על הערבים אבל ממשיכים לקנות מהם ולבלוס במסעדותיהם המזוהמות.

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זו דוגמא פצפונת, אולי יותר גדר אנקדוטה, לצביעות

האמת שזה אפילו יותר עצוב מצביעות. הוא מכיר "לא מעט" ערבים. על סמך זה הוא גם יודע שהם לא רוצים שלום, ו"רוצים את הדם שלי", אבל הם "מתגעגעים לשרון ואוהבים יד קשה". אז מה בעצם רוצים אותם הערבים שמכיר E-A, ולמה הם מספרים לו איך לעצור אותם, אם הם כאלו בוגדניים ומחוכמים? אני עדיין לא מצליח להבין, אבל הם נשמעים קצת כמו הגיבורים של 50 גוונים של אפור.

פורסם
מהבנתי, כמו כל דבר, התשובה לזה תלויה בשייכות הפוליטית שלך :)

ימניים, שחושבים שהתקשורת היא שמאלנית, יטענו שלכל הכתבים השמאלניים יש אינטרס לא לכתוב על אלימות פלסטינאית, כי הם רוצים להציג את הפלסטינים כיונים רודפות שלום ומחבקות עצים.

שמאלניים, שחושבים שהתקשורת היא קצת פחות שמאלנית, יטענו שמי שיש לו אינטרס לא לכתוב על האלימות אלו הם דווקא אנשים שרוצים להראות שבכלל אין בעיה והכיבוש הוא "רסיס בישבן".

להגיד שהתקשורת לא שמאלנית זאת התעלמות מוחלטת מהעובדות (כמו רוב הגישה השמאלנית, גם מדינית וגם כלכלית).

נכון יש תקשורת ימנית (0404, ערוץ 20 ו-9) אבל התקשורת ששולטת במדינה (YNET, וואלה, ערוצים 22 ו-10) מאוד שמאלנים.

הרבה מן הכתבים הביעו הזדהויות כזו או אחרת עם מפלגות העבודה ומרץ.

ד"א בקת"בים על כביש 6, טרור בירושלים וביפו עדיין לא פנים הארץ?

לשאלה של הפות"ש, התשובה היא על הסקאלה בין כן להשנייה עוד לא נגמרה.

בואו רק ננסה להשאיר את הדיון בתחום חוקי הפורום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

in flames, מניח שזו שאלה של איפה אתה מעביר את הגבול בין שמאל לימין.

בערוץ 10 חלק מהפרשנים הם אנשי שמאל, וחלק הם צבי יחזקאלי. בערוץ 2 יש לך את רוני דניאל, שהוא חולק את תפקיד דובר צהל הלא רשמי יחד עם רון בן ישי מטמקא. חוץ מזה יש לך גם את nrg, שטורי הדעה של הכותבים שלהם זה בדרך כלל הניגוד המוחלט של מה שתממצא ב"הארץ".

התקשורת הזו מייצגת, גם אם לא באופן מוחלט או מושלם, את מה שנתפסת כממלכתיות המיינסטרים בישראל. שזה, בשתי מילים, "יורים ובוכים".

לגבי התעלמות מעובדות - זו מחלה כללית של רוב בני האדם באשר הם. לכולם יש מוסר ומצפון וכולם מכפיפים את העובדות לשני אלו. מעטים, לצערי, פועלים הפוך. אבל זה כמובן לא קשור רק לפוליטיקה.

פורסם
ופחות משורה אח"כ

זו דוגמא פצפונת, אולי יותר גדר אנקדוטה, לצביעות שחוגגת אצלנו (לבקש ממישהו שיעמוד בסטנדרטים מסויימים, כאשר אתה בעצמך מפר אותם).

מצד אחד אומרים ש"הערבים מבינים רק כוח!!!!11", ומצד שני מתלוננים שהחמאס אומר שהיהודים מבינים רק כוח.

מדבר על התנשאות, ובו בזמן מסביר שמי שחושב שונה ממך עושה זאת כי הוא מעין היפסטר פוליטי שלא מבינמהחיימשלו. אתה בטח גם מתלונן על הסיקור המגמתי נגדנו (ובצדק) והאנטישמיות החוגגת (גם בצדק), אך בו בזמן אתה מסביר לנו איך 'הם' עם בוגדני שמחפש את הדם שלנו.

אז תבין, כשלוקחים אדם כמוך ומחליפים את היהדות באיסלאם, מקבלים את האנשים האלו שתומכים בהתנגדות מזויינת. אתה לא רואה את זה, אבל אתה שיקוף של האנשים שאתה שונא. גם הם יסבירו לכולם שהיהודים הם עם שרק רוצה לכבוש אדמות של המוסלמים, גם הם יסבירו שרק כוח 'ילמד' אותם איך להתנהג, וכו' וכו'.

כל עוד השיח השלט אצלם ואצלנו, הוא השיח שאתה מייצג כאן - לא יכול להיות פה טוב. כולם עסוקים כ"כ בלשנוא את הצד השני כי זה הרבה יותר פשוט מאשר להסתכל פנימה ולהבין מה לא בסדר, מזכיר לי את 'דילמת האסיר' מתורת המשחקים.

הדעה שלי לא להיכנס בהם בלי סיבה כמו שהם עושים לנו, אלא ברגע שהם זורקים אבן או בקתב מגיע להם כדור.

כנ"ל לגבי מחבל יהודי, מי שמנסה לפגוע באדם אחר בגלל גזע מגיע לו שירו בו.

ברגע שתהיה התרעה אני מאמין שכמות הפיגועים תרד.

פורסם

אתה יודע מה ההבדל ביני לבינם? לי לא אכפת שהם יחיו פה כל עוד הם לא פוגעים באף אחד ולא מסיתים. והם? הם רוצים אותך מת! כן הם לא רוצים שלום והם אומרים את זה בקול רם אבל כנראה לאנשים כמוך קשה לעכל את העובדה שהמדינה רק מוותרת והם ממשיכים בשלהם. ויש עוד מיליוני הבדלים. אני כיהודי מקדש את החיים ואם אמצא את עצמי בסיטואציה שלהם אעזוב את המקום או שאשאף להשתלב בסביבה. כמו שכל היהודים עושים בכל מקום בעולם!

ופחות משורה אח"כ

האמת שזה אפילו יותר עצוב מצביעות. הוא מכיר "לא מעט" ערבים. על סמך זה הוא גם יודע שהם לא רוצים שלום, ו"רוצים את הדם שלי", אבל הם "מתגעגעים לשרון ואוהבים יד קשה". אז מה בעצם רוצים אותם הערבים שמכיר E-A, ולמה הם מספרים לו איך לעצור אותם, אם הם כאלו בוגדניים ומחוכמים? אני עדיין לא מצליח להבין, אבל הם נשמעים קצת כמו הגיבורים של 50 גוונים של אפור.

לא הם לא רוצים את שרון. ולא הם לא רוצים שלום. ולא אמרתי שהם מתוחכמים. אל תכניס לי מילים לפה! אם היה להם שכל בקודקוד הם היו פועלים באחת משני האופציות:1- חיים איתנו בשלום ומראים לאחיהם שאפשר גם אחרת (הכוונה למדינות מסביב)

2- היו כבר מזמן מנצחים אותנו במלחמות.

ועכשיו ברצינות אתם באמת חושבים שניתן להגיע איתם לשלום? עם שיורה זיקוקים ברחובות כששומע שרוצחים זוג הורים. מחלקים ממתקים כשילדים יהודים נרצחים. איתם אתם חושבים לעשות שלום?

פורסם

השנקל שלי...

בהכללה-הערבים לא יודעים מה הם רוצים בסוף התהליך, הם פשוט מוציאים פורקן על כל המשקעים שצברו וממשיכים לצבור ועל רמת החיים הנמוכה.

חלק גדול מזה נובע מקנאה וגם מחוסר בבהנה שכך לא רק שהם לא ישפרו את איכות החיים, אלא שהם ימשיכו לצבור משקעים ומחמירים את הדרדרות איכות החיים שלהם.

אדם, כל אדם רוצה לחיות טוב, עם פרנסה איכות חיים וחופש.

הסיבה להתנהגות האלימה היא ההבנה וההפנמה שהממשלה, מוסדות הציבור והרשויות מאפשרות זאת וכולם חברוה של פחדנים חסרי אחריות כלפי חיי האזרחים שהצביעו להם ומממנים להם את האוכל שהם מכניסים לפה שלהם ושל ילדיהם.

אזרח נורמטיבי לא יידקור\יזרוק אבנים\בקבוק תבערה על אדם זר שאין לו איתו שום אינטראקציה באמצע הרחוב מהסיבה שהוא מבין את ההשלכות מצד אחד, ויודע שהחברה מגנה התנהגות זו.

אצל הפלסטינאים, וגם בחלק גדול מהערבים הישראלים אין את הפחד מההשלכות כי כמעט ואין כאלו מצד אחד והחברה מעודדת מצד שני.

אם אותו ערבי\ה יידע שהוא ידקור אזרח ישראלי בוודאות ידאגו לאנוס אותו, ובוא בזמן גם את אחותו ואת אמא שלו מול עיניו, את האבא ישלחו לעבוד במחנה כפיה למשך 30 שנה ואת האחים הקטנים יגרשו בכח לחיות במדבר בתימן בלי מים ואוכל הוא לא יעשה זאת בחיים (וההקצנה בכוונה תחילה)

הוא לא יעיז, תמורת שום הון שבעולם אפילו לא לקלל בקול חלש.

*אגב, אז, פתאום יהיה שלום, פרנסה תבוא בשפע ואיתה גם רמת החיים תעלה.

לא יהיו הגבלות תנועה והוא יוכל אפילו לבוא לים בתל אביב בדיוק כמונו.*

אבל, הוא יודע שהמשפחה תקבל פנסיה על "שהידותו", הם גם יקבלו מקום מגורים חליפי וגם יקבלו "כבוד" ופרגון למשך כל ימי חייהם.

הוא רואה את היהודים המטומטמים נותנים לבני עמו להיות בממשלה, לקרוא לרצח יהודים ולמוטט את מדינת ישראל.

הוא רואה את אותן חברות כנסת שיורקות על שוטרים בהפגנות ומתגרות בכוונה באלימות וכמובן לא עושים להן כלום.

ואז הוא זורק אבן על חייל, ולחייל אסור אפילו לירות לו ברגל- מה בדיוק הוא מבין מכל זה?

האם מישהו יכול לדמיין שבארה"ב\צרפת\איטליה ואפילו שוודיה "הנאורה" יקום חבר כנסת ויבקש מהאזרחים אותם הוא מייצג להמשיך ברצח אזרחים, לפאר "שהידים" ולדרוש שישמידו את המדיה בה הם חיים?

דמיינו לרגע חבר קונגרס בארה"ב מעלה תמונה של מפגע מה9\11 וטוען שממשלת ארה"ב רצחה אותו ושהוא תמים- מה נראה לכם שיעשו לו באותו רגע?

הרי ברור לכולם (וגם להם) שהחיים הטובים מתקיימים רק בזמני שלום חזק עם הישראלים והיהודים, אחרת יש סגר ואין פרנסה.

הרי ברור להם שאם יקבלו מדינה באותו רגע לא יהיה להם אפילו חשמל ומים, וכמה זמן ייקח להם לבנות תשתיות משלהם?

הרי ברור להם שהם תלויים ב95% ייבוא, ואם לא יהיה להם כסף (ולא יהיה) איך יקנו מוצרים בחו"ל לייבא?

על אותו משקל הערבים ביפו שהניפו דגל פלסטין והעיזו ליצור אלימות בהפגנה של אתמול.

לא ברור לי למה לא לקחת את כל מי שהיה בהפגנה (בין אם התנהג באלימות או רק הגיע "לתמוך ולהראות שהוא בעד")

לעלות אותם על מטוס בבעיטה מהמדינה ולתת תהם להסתדר במדינה אחרת תחת הנהגה ערבית בדיוק כמו שהם רוצים.

התמונה הזו לא מעזה, היא במרחק 400 מטר בקו אווירי מהטיילת בתל אביב, ברחוב שאותו מתחזקת עיריית תל אביב למופת:

11222515_10153524888455255_1318418270975833258_n.jpg?oh=3b25f81cd6d9381c75bcf655f94fcdeb&oe=568F1E95

כל אבן שנזרקת, כל הרוג ופצוע מדקירה, על כל חייל שחטף שריטה הכי קטנה ולא הגיב, הכל תוצאה של הרתעה וזה על ראשה של הממשלה בשנים האחרונות.

אולי צריך לשים את המנהיגים שלנו, עם הנשים שלהם והילדים באותה סיטואציה מול ערבי עם סכין באמצע הרחוב, ללא המאבטחים, האסלה מזהב וגלידה ב6000 שקל לחודש שאני מממן ונראה האם התודעה שלהם למה באמת הולך בארץ תשתנה.

(וכן,בדיוק באותה סיטואציה שבוע שעבר עמד אבא שניסה למנוע שלא ירצחו את המשפחה שלו ברחוב בעיר הבירה שלנו, הוא הצליח חלקית.

אשתו "רק" נדקרה קשה והילד חי, חבל שהוא לא הצליח לשרוד ולדעת שהצליח להציל אותם)

ונסיים בתמונה במסכמת הכל:

זה מה שחבר כנסת בממשלת ישראל מרשה לעצמו לפרסם בפייסבוק.

לא רק שהוא לא יגורש במיידית מהמדינה, הוא אפילו לא יפוטר מהממשלה וימשיך לקבל משכורת ממיסים שאני משלם כל חודש:

12141628_10153676434863276_5623318853152206884_n.jpg?oh=5689b44a866ab606ae81c1674a5641e2&oe=56A173BD&__gda__=1451575935_72f867e1adbc7efd51ab0024e61aaad5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

E-A, קצת קשה לפעול למען שלום כששולטים בך טרוריסטים, אתה לא חושב? זה לא כמו אצלנו, תדבר על הסבל של הצד השני ובמקסימום יקראו לך בוגד ויקללו אותך בפייסבוק. אצלם תעיז לומר מילה לטובת היהודי, שלא לדבר על שיתוף פעולה ויגררו את מה שנשאר ממך ברחובות קשור לאופנוע למען יראו ויראו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע אם האינתיפאדה השלישית החלה, אבל עושה רושם שהקודמת לא ממש הסתיימה. בתחילת השנה (ינואר-פברואר) הייתי בקו באזור רמאללה, וכל שבוע היו עשרות יידויי אבנים ומקרים רבים של בקת"בים, מטעני צינור ושאר ירקות, אבל על רובם לא שומעים כלל בתקשורת (אולי למעט עמודים כמו 0404). מה שכן, אין ספק שבתקופה האחרונה יש התגברות של האירועים האלימים.

אגב, טרוריסטים שולטים אולי בעזה ובגדה, אבל מה גורם לערבי ישראל להתפרע? לפי דעתי זה לא פחד, זה יותר נורמות הנהוגות אצלן, הסתה של המנהיגים (דתיים ופוליטיים) ובורות בשילוב עם כפיות טובה.

והפוסט השקרי של טיבי (לגבי המחבל בן 19 שכביכול סתם כך הוצא להורג) זה פשוט חוצפה שלא תיאמן. לא מבין אין חבר כנסת, שהמסים שלנו מממנים את המשכורת שלו, מעז להפיץ דברים שקריים שמעודדים עוד ועוד שנאה ואיבה כלפי יהודים בארץ ובעולם (ואני די בטוח שגם גורמים לאלימות נוספת).

פורסם

טירוף מה שהולך היום. בן אדם שהולך בהארלם עם חולצה מוות לשחורים יותר בטוח מתושבי ירושלים. לא ייאמן 4 פיגועים מהבוקר והיום רק התחיל.

פורסם (נערך)

לא הם לא רוצים את שרון. ולא הם לא רוצים שלום. ולא אמרתי שהם מתוחכמים. אל תכניס לי מילים לפה!

לא הכנסתי לך מילים לפה. כתבת אתמול שאני לא מכיר ערבים באמת, אבל אתה כן והם "

כולם אומרים שהם מתגעגעים לשרון."

מאידך כתבת שהם "עם בוגדני שיפנה לך את הגב כשתהיה חלש וידקור אותך ברגע שיוכל".

אז אני שואל, שוב, איך הבוגדנות הזו (אם המילה תחכום מפריע לך) מתיישבת עם העובדה שהם כולם אומרים לך איך צריך לטפל בהם וכמה הם אוהבים יד קשה? לא היית מצפה ממישהו בוגדני כזה, שרק מחפש שתהייה חלש, שלא יספר לך איך לעצור אותו? זה לא קצת מתנגש עם התיאור "בוגדני"?

חיים איתנו בשלום

אין מילה שהעם בציון אוהב לרוקן מתוכן יותר מ"שלום".

מה זה "שלום"? יש כרגע כמה מיליוני ערבים בגדה המערבית, שנשלטים על ידי ישראל, אך לישראל אין כל כוונה להעניק להם אזרחות, למשל. אז מה זה "שלום"? הפנמתם שזה המצב?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם
טירוף מה שהולך היום. בן אדם שהולך בהארלם עם חולצה מוות לשחורים יותר בטוח מתושבי ירושלים. לא ייאמן 4 פיגועים מהבוקר והיום רק התחיל.

כנראה שלא ראית "מת לחיות" :wink:

פורסם

לצערי, הדיון התדרדר לרמת תגובות בטמקא, אז תמשיכו את הדיון שם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...