Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יצא לי להשתמש כבר כמה פעמים בחומר הזה - http://www.chemicalguys.com/Hybrid_V7_Car_Wash_Soap_16oz_p/cws_808_16.htm ומעוניין לשתף אותכם בחוויה.

קניתי אותו כי חיפשתי שמפו עדין יותר מהסיטרוס שנותן גלוס גבוה. אני משווה את השמפו הזה לסיטרוס בגלל שיש לי איתו הרבה נסיון והוא מאוד נפוץ בכללי.

סיכוך: הסיכוך פחות טוב מהסיטרוס (שהוא מאוד מסכך) אבל די טוב. לא מרגיש צורך להעלות את המינון מעבר למומלץ.

יכולת ניקוי: בוודאי שפחות טובה מבחינת פירוק והמסה של ג'יפה, אבל מספיק טובה כדי להוריד את רוב הג'יפה היומיומית. בגלל שאני שוטף פעם בחודש בערך אז יש לי הרבה מה להוריד- בגלל זה אני בד"כ משתמש בסיטרוס לפרי-ווש. מניסוי של הV7 לבד היה צורך ב2-3 מעברים כדי להוריד לכלוך שהסיטרוס לוקח בד"כ במעבר אחד.

ריח: ממממממ

הקצפה: אני לא משתמש באקדח קצף, אבל בדלי הוא עשה קצף פחות מוצק מהסיטרוס, כנראה שלא הכי מתאים להקצפה (אלא אם שמים כמות גדולה ואז זה לא שווה)

ייבוש: פה אני בהתלבטות. השמפו גורם למים להתייבש מהר, גם המים עם הסבון וגם אחרי השטיפה. לא מומלץ למי שאין לו צינור מים זמין.

מצד אחד זה נחמד שיש פחות מים לנגב, אבל מצד שני אם משתהים קצת עם הניגוב יכולים להווצר משקעים ונקודות מים, בעיקר על החלונות. מסיעי ייבוש או הרטבה של המגבת (שפריץ-2 של ONR, לדוגמא) כנראה יהיו מומלצים כאן.

יכולות מיוחדות:

- השמפו אמור לתת גלוס גבוה במיוחד- מאשר, התוצאה דומה מאוד לסיטרוס. הרכב שלי כחול ויכול להיות שעל צבעים כהים יותר (שחור? כחול פחם? תאכלס אין יותר מידי אופצות) ההבדל בין הסיטרוס לV7 יהייה ברור יותר, אבל אני לא מאוכז מהבחינה הזו.

- השמפו אמור להגן מקרינת UV. השנה לא יצא לי להיות בים (אחרי שנים שגרתי ליד קצת נמאס), פעם הבאה שאני אהיה אני אנסה את זה.

תהנו!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נשמע מאכזב קצת , כמעט ורכשתי אותו , בסוף הזמנתי את הextreme body wash and wax שאמור להיות די דומה באפקט, מחכה שיגיע שאוכל לתת חוות דעת .

COCOdetailing

פורסם

90-100 ש"ח.

תאכלס מבחינת נקיון לא חושב שהוא יותר טוב ממר ורוד (לא השתמשתי בו) ואם הצבע במצב טוב ועם הגנה לא יודע כמה התוסת ברק באמת תהיה מורגשת.

סך הכול לא מצטער כי הייתי צריך שמפו אז עכשו יש לי אבל אם הייתי יכול לקחת עכשו במקום משהו אחר הייתי חושב עם הזיינו Z7 (אמור להיות מאוד דומה) או הבילט האמבר ווש

פורסם (נערך)

לא יודע מה זה "נועד" אבל הQD יצא הרבה לפני השמפו

לגבי המחיר- כן, זה יקר באיזה 50% מהאחרים.

שווה? לא בטוח. אם מישהו חושב שהייבוש המהיר והשכבת "הגנה" (אמור לעשות שכבה הידרופובית כמו הQD בערך. אני לא יכול לבדוק בגלל ציפוי) שווים עוד כמה גרושים לשטיפה אז לבריאות. לפי דעתי לא.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם (נערך)

דווקא את הסיטרוס לא אהבתי כל כך הוא מנקה טוב זה אין ספק, אבל יותר מידי אגרסיבי גם ככה עם זרם מים קטן הכל יורד אצלי ,אני משתמש בשני סוגי שמפו v7 ו geyon plus פעם בשבוע לסירוגין ופעם בחודש וחצי bsd המים בקושי נתפסים על הפח.בכל אופן אהבתי את הv7 גלוס חביב למדי מנקה לא רע.

עריכה אחרונה על ידי dudi d

שיפוצים..

• תוכן חדש...