Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי. בריא בנפשו או לא האיש הזה חושב שהוא בGTA והוא לא צריך להיות חופשי. חוץ מזה לא מבין איך הנהגים במכוניות שהוא תקף לא הגיבו. ברכב לימוד נהיגה הייתי לוקח רוורס חזק שיעוף מהמכסה מנוע וברכב שהוא פתח לו את הדלת הייתי נותן גז כדי לברוח. מי יודע אם הוא ינסה לפגוע בי או לגנוב לי את הרכב?

קקטוסולר ידנית

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השתעשע? הבחור מתנהג כמו אחרון המשוגעים.

מגיע לרכב באמוק, מנסה לפתוח את הדלת ומשלא מצליח גם חובט בה. לאחר מכן מוסיף וקופץ על המכסה מנוע ונשכב עליו. לא סיבה מספיק טובה לתת רוורס? במדינות "מתוקנות" אחרי שהבחור על הרצפה גם היו מכניסים לדרייב ואז שוב לרוורס.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תחזרו עמוד אחד אחורה תקראו את התגובה הארוכה שלי, לאחר מכן תחזרו להיות ילדים טובים. תודה.

*** מאוד מקווה שתעשה בי רוורס פרוע מטורף שכזה סגנון GTA שכאילו אתה נהרג שם, אני כבר אסגור איתך את החשבון בבית המשפט, לאחר שאכניס גם לך קצת **** ולבחור המסכן שבא אלייך לא אעשה כלום.

מי יודע לאיזה נזק תעשה. ממש חכמים גדולים כאן.

פורסם

אוטמטיק, אני לא יודע אם התגובה שלך הופנתה אליי, בכל מקרה רשמתי לך תגובה ארוכה אבל משום מה היא נמחקה לי (תודה לפלאפון).

אני לא אחזור על כל מה שרשמתי רק שים לב שאתה דיברת על להתערב בסיטואציה (לעצור, לאזוק, להרביץ, לתקוף) ואני דיברתי על ״להרחיק״ ממני את הבן אדם, לא לתקוף אותו. אם אתה מסכים שכל אחד יבוא ויקפץ לך על המכסה מנוע ועל הגג, ובנוסף גם ינסה לפתוח את הרכב - אשרייך.

You may kiss the bride.

פורסם

יש למישהו את החלק השני ? שהמשטרה מצליחה להשתלט עליו ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תראה את הלינק שליביו צירף ואחר כך את הסרטון שהעלתי. לא ראיתי שיש סרטון של ההשתלטות עצמה.

You may kiss the bride.

• תוכן חדש...