Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם יש נזק למכלולים, מכוניות נוסעות גם בכבישי אפריקה והמדבריות והכל בסדר איתם. אישית אחרי שהמזג אוויר הזה יעבור אני אחליף את הפילטר אוויר של המנוע בכל מקרה.

פורסם

****** החזאים ה***** האלה העיקר להגיד ירידה\עלייה קלה בטמפרטורות אבל לציין סופת חול ואובך לא..

פורסם

אין שום נזק למכלולים, חוץ לפילטר אוויר ששואב הרבה חול, הרכבים נבדקים במצבים יותר קיצוניים מאלה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

דביר, אני צוחק מעצמי מהחתימה שלך, אבל אני עדיין עומד מאחורי המילים, אם אתה יודע מה זה "הכל יחסי".

לנושא, לדעתי זה יכול לגרום נזק לפילטר אוויר ואולי גם למסנן מזגן ?

בכל מקרה היום הדלקתי את המזגן ולא הרגשתי חול או משהו... מה שבטוח, זה היה על סירקולציה פנימית.

פורסם

הייתי היום בנסיעה בינעירונית, מזגן רק מסירקולציה פנימית. פילטר אוויר אם הרכב ישאר אצלי, אנקה אותו. החלפתי אותו לפני פחות משנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דביר, אני צוחק מעצמי מהחתימה שלך, אבל אני עדיין עומד מאחורי המילים, אם אתה יודע מה זה "הכל יחסי".

את הציטוט השני אפילו לא אני שמתי, זה המנהלים:lol:

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אין ספק שאני הולך לשטוף את הפילטר היטב שוב עם ערכת K&N שקניתי לפני כמה חודשים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני העלאתי פעם את הנושא הזה.

שאלתי גם את מנהל המוסך בו אני מטפל ברכב מה כדאי לעשות אחרי מזג אוויר כזה,

הוא אמר שניתן להוציא את הפילטר ולנקות...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...