Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למישהו יש עצות איך לנקות את המנוע שיראה כמו חדש?

ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שמנקים את המנוע בעזרת חומר ולחץ מים (גרניק) לדעתי נשמע לא בריא.

פורסם

היי,

אני מניח שבפורום דיטטילנג יתנו לך תשובה מפורטת מאוד, מה שכן, פלסטיקים כגון: מעטפת של מצבר, קופסאת פיוזים, אפשר

עם זזקל כל חומר כמו WD-40.

ראיתי כמה מוסכים מנקים כך, והתוצאה טובה.

רועי

פורסם
למישהו יש עצות איך לנקות את המנוע שיראה כמו חדש?

ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שמנקים את המנוע בעזרת חומר ולחץ מים (גרניק) לדעתי נשמע לא בריא.

תעשה חיפוש בפורום דיטיילינג. יש שם כמה וכמה שירשורים שדנים בזה

פורסם

אתמול הוצאתי את הפילטר לבדוק מה מצבו. וואלה נקי. הופתעתי. הופתעתי גם לראות שזה בכלל אינבוקס כלשהו ולא פילטר נייר (תודה מתנאל). עשיתי עליו קצת פוווו פוווו, לא יצא כמעט כלום. סגרתי והלכתי לשתות בירה. יסחוב בשקט את ה-2000 ק"מ שנותרו עד הטיפול בשקט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אגב, לציין רק שאני עושה כ-90 ק"מ ביום בנסיעה בין עירונית. ככה שאם שלי יצא נקי, של רוב האנשים גם צריך להיות בסדר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניערתי את זה ובקושי יצא אבק. בית הפילטר נקי גם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...