Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

לאור הפרסום של חב' לובינסקי לרכב יד שניה עם שנתיים אחריות מלאה (פרט לבלאי כגון צמיגים, רפידות וכו, מוגבל ל-20K ק"מ), טיפולים חינם (עד 2 טיפולים, לא כולל בלאי שצויין), החלטתי לרכוש דרכם את הרכב.

יש ברשותי 307, ואני אוהב את הרכב הזה ולכן ה-8 נראית כהמשך מתבקש.

בנוגע לרכב עצמו:

שנת 2011, יד 1 פרטית, 35K ק"מ, טסט 06/16, טופס הבדיקה מצורף (בוצע ע"י הבעלים הקודמים טרם המכירה ללובינסקי). רשיון הרכב, היסטורית טיפולים, והבדיקה כאמור נמצאים בידי. המחיר הנדרש לאחר מו"מ 50K ש"ח.

הרכב יגיע לסניף ביום ראשון לבחינה שלי, הוא אמור להיות בסדר ע"פ הבדיקה. הוא נקנה ע"י החברה לפני מעט יותר מחצי שנה (רוב הרכבים נמצאים בידי היבואן מס' חודשים לא מבוטל), אך נאמר כי הרכבים ננהגים מפעם לפעם (?) בכדי לא לגרום להם נזק מעמידה ממושכת.

שאלתי היא האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה למרות כל הנ"ל ובעקבות האחריות המורחבת שהרכב זוכה לה מהיבואן. אני מטפל אצל אורן בחולון, אך נאמר לי בסניף אשדוד, בו אני מתכוון לרכוש את הרכב, כי הבדיקה חייבת להיות באחד מהמכונים בעיר בלבד. אם לדעתכם אכן כדאי, אנא המליצו על מכון/מוסך מתאים.

כל הארה/הערה אחרת, תבורך :-)

תודה!

20150826_193540.jpg

עריכה אחרונה על ידי thunderbird

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם (נערך)

לפי רשיון הרכב - 5FS

1.6 אטמוספרי

שכחתי להוסיף כי הובטחו לי סט צמיגים (סיניים), ומצבר חדש, ללא עלות נוספת מצידי.

לגבי הצמיגים ביקשתי להוסיף כסף בכדי לרכוש סט טוב.

פורסם (נערך)

1. אולי במקום להוסיף כסף- תוריד כסף?

קודם כל תוריד כסף על הפגמים לפי מה שמקובל ואחרי שתרכוש את האוטו ותהיה מרוצה ממנו, בצע סקר שוק בלי לחץ וקנה את הצמיגים שהכי טובים לך.

2. טופס הבדיקה הזה חשוד בנקיונו. תתעקש לקחת את הרכב לבדיקה היכן שאתה רוצה.

3. בדוק את מחיר המחירון ותבין שלרוב המכירות נסגרות מתחת למחירון.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם

הטופס לא חשוד בניקיונו. קניתי רכב בן 3 שהיה לו טופס נקי משמעותית.

בכל מקרה הייתי לוקח לבדיקה עצמאית, כדי להיות שקט נפשית. שווה את הכסף.

פורסם (נערך)

איתן שלום,

מחירון לוי יצחק (ללא שקלול) 57K, לאחר שקלול 64K ש"ח.

ברור שהמחירון הוא "המלצה" בלבד, אבל לדעתי שנתיים אחריות וכל מה שפירטתי למעלה (בהנחה שהרכב אכן טוב כמו שמתואר) שווה לדעתי 50K.

עוד שאלה בנוגע לבדיקה, בראש הדף יש טבלה עם בדיקת "אחוז נפילת לחץ". המס' הינם 98, 100, 100, 99. האם סביר שבין הצילינדרים יהיו הפרשים כאלו?

פורסם

בטח לקחת לבדיקה ובטח שלא לשלם מה שהם מבקשים. קרא קצת מה כתבתי עליהם בעבר. אין להם שום בעיה להציג לך היסטוריה חלקית - לי עשו את זה. והם משלמים ממש רע על המכוניות שלהם כשקונים אותם מאנשים, ואחר כך דורשים סכום מופרך רק בגלל "אחריות" שלא באמת שווה הרבה. גם עם זה אכלתי הרבה קש. רק תדע שהם נוטים לא להוריד במחיר אחרי בדיקה, אלא טוענים שהמוסך שלהם יסדר כל מה שנמצא לא תקין. תבדוק בעצמך תאריך ייצור של צמיגים ומצבר, כי אפילו בזה ניסו לסדר אותי - הם הרכיבו ברכב צמיגים משומשים עם קרעים ופוצצו אותם בספריי סיליקון (כמו גם את תא המנוע), וגם פירקו מצבר קטן מרכב אחר, הטעינו אותו כנראה בלילה, ואז אמרו לי "קח לבדיקה". כמובן שבדקתי לבד ומצאתי שהמצבר פורק בעמידה והגודל שלו לא מתאים. בקיצור - אל תתפעל מהחולצות הוורודות המכופתרות.

פורסם
הטופס לא חשוד בניקיונו. קניתי רכב בן 3 שהיה לו טופס נקי משמעותית.

בכל מקרה הייתי לוקח לבדיקה עצמאית, כדי להיות שקט נפשית. שווה את הכסף.

לגמרי.. לא משנה מה, תמיד לקחת לבדיקה עצמאית.. חבל אחר כך להתבאס על זה שהתעצלת/רצית לחסוך כמה גרושים. גם אם מוצאים שהכל כמו שאמרו לך, לפחות אתה יודע שעשית בדיקה ושהכל בסדר.

פורסם

קח אותו לבדיקה במוסך צרפתי מומלץ באשדוד כי בדיקה בלי לראות את נתוני ושגיאות המחשב בזמן אמת היא רק חצי בדיקה. לובינסקי עלולים לאפס את השגיאות במגרש אבל נסיעה של כמה קמ תקפיץ שגיאות חזרה. אלה שגיאות שאינן מופיעות בצג הנהג אבל יש להן משמעות מיכננית. בקיצור צריך מוסך שמבין. מכון בדיקה יכול לתת לך הערכת שילדה וצבע.. אין מה לעשות היום הרכב הוא מחשב מהלך.

פורסם

1. בצע בדיקה משלך לרכב- מניסיון העבר של אבי, כשקנה רכב חדש בלובינסקי ועשה טרייד אין על רכבו הישן שלחו אותו לבצע בדיקה לרכב. תוצאות הבדיקה יצאו ככה ככה והוא נשלח ע"י הסוכנות לבצע בדיקה נוספת במכון אחר בתקווה שהתוצאות יהיו משופרות.

2. אחריות- בעברי קניתי מהם רכב. לאחר מס' חודשים גיליתי בעיה קטנה במזגן. מימוש האחריות היה מסורבל ולקח הרבה זמן ובסופו של דבר בחרתי לתקן את הבעיה במהירות ועל חשבוני.

פורסם (נערך)

מצ"ב היסטוריית טיפולים של הרכב - אנא דעתכם.

קיבלתי 2 דפים עוקבים, איחדתי אותם לנוחות בדיקתכם

Scan08272015_114901-001.jpg

פורסם

ברכב

יש כיום 35,000 ק"מ.

בהסטורית הטיפולים בוצע טיפול קודם

כאשר מד האוץ הראה 21,364 ק"מ (05.07.2013),

צויין החלפת בלמים בעוד 5,000 ק"מ.

בהתאם להסטוריית הטיפולים שצרפתה - עדיין לא בוצע.

ברכב נדרש טיפול תקופתי אחת לשנתיים או 30,000 ק"מ,

ראה תאריך טיפול תקופתי קודם (חלפו כ- 26 חדשים).

פורסם (נערך)

זו בדיוק הבעייה. ברכב הזה כדי שיעבוד חלק נדרש טיפול כל שנה או 15000 . הראשון מבין השניים . זה בגלל האקלים הטרופי שיש באזור. אפילו סיטרואן שינו לא מכבר את ההנחיות ל20000 למרות שזה לא נראה טוב במכירה .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...