Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה שיש יבוא לארץ יבוא של טאבלטים סינים עם WINDOWS בזמן שחנויות אמריקאיות מלאות בהם.

כל הטאבלטים הם זהים סה"כ.

יש להם את אותו מעבד של אינטל Z3736F \ Z3735F ואת מערכת ההפעלה windows 8.1 with bing

באתרים הסינים יש את אותם הטאבלטים ולפעמים המחיר הוא כפול בין אתר אחד לשני.

הכי פופולארים הם

CHUWI VI10 הכי זול הוא ב 140 $, הכי יקר מעל 200 $

PIPO W3F הכי זול 147 $ עם נתונים הרבה יותר טובים.

ומה שמפתיע זה :

CHUWI V10HD 3G שעולה 159 $ והכי יקר בסביבות ה 300 $

הכי זול הוא עם רזולוציה 1366*768.

הכי יקר עם 1920*1200 ,יש לו גם GPS וגם 3G וכל זה בפער מחיר של 20 $

אז מה אתם אומרים?

אייל

פורסם

אני רכשתי את ה-chuwi vi8 עם דואל בוט חלונות 8.1 וגם אנדרואיד.

במקרה שלי נהנה מכל רגע.

המכשיר עבר שידורג ל-10 WIN ישנה בעייתי דרייבר של מסך הטאצ' משתמש בעכבר אלחוטי.

האנדרואיד משמש את הילד למשחקים , מערכת ה WIN היא לי אני מריץ עליו KODI הכל רץ חלק ללא כל בעיה.

השאלה מה אתה מחפש ומה השימושים שלך.

פורסם

המחשב נייד i5 שלי הפסיק להיות נייד בגלל כמה שברים אז אני רוצה משהו עם Windows למקרה שאני יוצא החוצה, גם smart TV יכול להיות נחמד.

המשוכלל יותר עם 3g עובר מכס או זה כאילו טלפון עם מיסוי שונה ואישור של משרד התקשורת?

אייל

פורסם

טאבל זה רק מע"מ, עם מודם סלולארי הוא חוטף את המיסוי כמו סמארטפון שזה קרוב ל36%.

ואאל"ט גם לteclast יש מכשירים טובים ומדובר בחברה טובה, ONDA מומלץ להימנע.

גם אני מעוניין בטאלבט שכזה אבל מעדיף לחכות לדור מעבדים הבא של אינטל + 4GB זיכרון -זה בעיקר לטאבלטים עם מסך הרטינה שכבד קצת על המעבד העכשוי.

מקווה שזה לא יקח יותר מידי זמן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ASUS TRANSFORMER עלה לי 150$ לפני משלוחה ומעמ (קצת מעל 200 כולל הכל).

ֿהמקלדת לא ברמה של לפטופ, אבל הרבה יותר נוח מאשר לפשפש בצג עם המקלדת הוירטואלית.

פורסם

אני הזמנתי לפני כיומיים את ה Chuwi Hi8 (קישור, עולה כעת כ 97$) שמגיע עם ווינדוס 10 ואנדרואיד 4.4.

מבחינת נתונים טכניים ולצרכים שלי הוא אמור להיות מעולה. כעת אני מחפש רק קייס תואם עם מקלדת bluethooth (ממה שיצא

לי לקרוא, צריך למצוא אחד שמתאים לבלוטוס 4.0).

פורסם
ASUS TRANSFORMER עלה לי 150$ לפני משלוחה ומעמ (קצת מעל 200 כולל הכל).

ֿהמקלדת לא ברמה של לפטופ, אבל הרבה יותר נוח מאשר לפשפש בצג עם המקלדת הוירטואלית.

אם תמצא לי את האסוס ב 150 $ אני מבקש שיביאו לי מארה"ב, יותר פשוט מאשר לקבל בדואר בשבילי.

גם לסינים יש מקלדת מתחברת בתוספת מחיר

אייל

פורסם
אני הזמנתי לפני כיומיים את ה Chuwi Hi8 (קישור, עולה כעת כ 97$) שמגיע עם ווינדוס 10 ואנדרואיד 4.4.

מבחינת נתונים טכניים ולצרכים שלי הוא אמור להיות מעולה. כעת אני מחפש רק קייס תואם עם מקלדת bluethooth (ממה שיצא

בבקשה בדפוקטוב מקלת עם קייס.

פורסם

http://www.banggood.com/Folding-Stand-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-for-Chuwi-Hi8-Tablet-PC-p-985580.html

SKU255773_1.jpg

אייל

פורסם
בבקשה בדפוקטוב מקלת עם קייס.

תודה חברים, זה מה שאני מחפש - רק לא מבאנגוד ועדיף במחיר קצת יותר נמוך.

יש לי ניסיון מאוד לא מוצלח עם banggood ואני מעדיף לא להתעסק איתם יותר,

אין לי בעיה עם אתרים אחרים (שמקבלים פייפאל).

שוב תודה :-) .

פורסם

האסוס עולה החל מ-$400 בדיוטי בנתב"ג (הדגם הבסיסי "10 ומעבד Z3775), ויש דגמים יותר גדולים או משוכללים (יותר זכרון או HDD במקלדת), שמחירם בהתאם. בבדיקה ברשת המחיר מצויין, גם בהשואה לעולם. אפשר להשיג ברשת בזול גרסאות עם מעבד מיושן, נניח Z3735 אבל הדגם המעודכן הרבה יותר יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...