Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית DJI Phantom 3

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה עם ה

X5C-1 הוא שהפרופים לא מחוברים ישירות למנועים אלא עוברים דרך גלגל שיניים מפלסטיק - אחד קטן ואחד גדול' date=' כך שבעצם לא צרכים מנועים שיסתובבו בסל"ד גבוהה.[/color']לאחר מסר מועט של טיסות החיבור הזה גורם לגלגל שיניים הגדול להישחק שגורם לרחפן לא לטוס טוב ודורשים החלפה.

[ATTACH=CONFIG]434364[/ATTACH]

אתה צודק בהחלט, מצד שני לא ראיתי בטווח מחיר הזה (וגם ב30$ יותר) דגמים בגודל הזה שמחוברים ישירות.

כמוכן כמו שכתבת אפשר להחליף במחיר סמלי (יחסית לכמה שעולה חדש)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה צודק בהחלט, מצד שני לא ראיתי בטווח מחיר הזה (וגם ב30$ יותר) דגמים בגודל הזה שמחוברים ישירות.

כמוכן כמו שכתבת אפשר להחליף במחיר סמלי (יחסית לכמה שעולה חדש)

גם אני חיפשתי, כל רחפן בגודל הזה עם מנועים שמחוברים עליהם הפרופים עולים 100$+.

במחיר מעט יקר יותר מ30$ יש את ההאבסן עם מצלמה אבל הוא קטן בהרבה מהסימה.

פורסם

עם סוללה תיק אני מייצר עלות משלוח 120 דולר ביטוח 20 דולר מיסים 160 דולר בערך זה מה שאני זוכר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לי יש ניסיון עם סימה, האבסאן, יש לי כמה CHEERSON אבל לא את הCX20.

עשית פה סלט קטן- סימה והאבסן אלה שמות של חברות, CX20 זה שם של דגם של חברת CHEERSON.

יש לי כמה גדלים שונים ובכל גודל יש לי פייבוריט אחר-

במסגרת המיקרו, האהוב עלי היה סימה X12 אבל הוא שבק חיים ממש מוקדם, כך שהיחידי שעדיין ממשיך לעבוד אצלי הוא הצ'ירסון 10X

(חשוב לקנות להם מגן אחרת הם לא שורדים הרבה).

בגודל מיני האהוב עלי הוא דווקא של JJRC 1000A - מנועים חזקים יחסית לגודל, יותר טוב מההאבסאן המקביל אליו.

קוואד עם מצלמה (בלי אפשרות מעקב) - היו לי 2, אחד שבק חיים אחרי כמה טיסות בגלל בעיה במעגל (סינים מזויינים), ואחד של סימה טס מצויין - יציב בצורה מרשימה למחיר שלו וכיף מאוד להטסה, אפילו בתוך הבית- X5C1

ואחרון חביב, עם מצלמה שגם משדר תמונה לשלט- JJRC V686 - בסדר, אבל פחות יציב מהסימה, ועדיין לא התרגלתי להטיס תוך כדי צפיה בשלט (זה הרבה יותר מבלבל ממה שזה נראה)

סך הכל החברה שהכי אהבתי בינתיים היא SYMA, אבל לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, ודגם עם GPS אין לי כך שאני לא יכול להמליץ לך על אחד.

לגבי אישור משרד התקשורת \ מכס וכולי- אף אחד מהדגמים לא עצר בדרך (כולל אלה שמעל טווח המע"מ) ולא שמעתי על מישהו שכן נעצר, אז אני מהמר שאין דין סינים זולים כדין DJI.

יש לך ניסיון עם הסימות האחרים מלבד הX5C1 - ראיתי שהם מסתובבים על אותו טווח מחיר, מה עדיף?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לך ניסיון עם הסימות האחרים מלבד הX5C1 - ראיתי שהם מסתובבים על אותו טווח מחיר, מה עדיף?

יש לי בנוסף רק את הננו של סימה, X12

גם הוא היה יותר טוב מהחלופות שלו מבחינת יציבות, אבל מצד שני הוא גם הראשון שהלך בגלל תקלה במעגל.

אין לי מושג מה עדיף (איזה גודל אתה מחפש?) אבל יש הרבה ביקורות ביו טיוב,

חלקן אפילו נראות די אובייקטיביות (אפילו שכולם מקבלים את הקוואד בחינם לביקורת) -

לדוגמה הביקורת לסימה עם המסך ווייפיי X5SW -

נראה שיש לאג רציני בתמונה בזמן אמת, מה שאומר שהפיצ'ר הזה לא ממש שימושי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי הסרטון הבא, זה אפשרי עם הסימה X5C :

למרות שאני לא יודע כמה התוצאה תהיה משביעת רצון, הדגמים שמראש מתאימים לגו פרו עולים כמעט כמו הפאנטום (גם של החברות הסיניות כמו וואלקרה וכ"ו)

אני התרשמתי שרוב אלה שרוצים להרכיב גו פרו ולא הולכים לכיוון של הפאנטום בונים בעצמם, וקונים גימבל ייעודי לגו פרו.

בכל מקרה הפתרונות האלה לא זולים ויוצאים בסביבות ה500$ כך שאולי כבר עדיף לקנות פאנטום ולסגור סיפור.

פורסם
אני מחפש משהו פשוט שיכול להרים גופרו

חבל על הכסף שלך, אתה תשלם כמעט מחיר של Phantom 3 עבור עשירית מהיכולת. קנה Phantom 3. יש את גרסת הסטנדרט שלו, אני פחות מתלהב ממנה (בשל טכנולוגיית שידור פחות מתקדמת מהAdvanced/Pro) אבל היא כבר ממש זולה ($799).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי החבילה שלי בדואר חיפה בסטטוס נותב למעלות (לעיר שלי) זה אומר שהתחמקתי ממשרד התקשורת?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...