Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית DJI Phantom 3

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות PHANTOM 3 וקצת לא הבנתי כמה דברים אני רוצה

- יכולת לשדר לסמארטפון/טאבלט

- מניח שכל הדגמים באים עם כרטיס זיכרון

-מצלמה מובנית אין לי ידע ורצון להתעסק עם הרכבות צד שלישי

האם זה מה שאני מחפש?

http://www.amazon.com/DJI-Phantom-Professional-Quadcopter-Camera/dp/B00VSITBJO/ref=pd_sim_sbs_263_5?ie=UTF8&refRID=1SXXGNTYPXVCBQTTKFQF

יש מקום שיוצא יותר זול? (בארץ 7.2K ש"ח)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפנטום 3 מגיע קומפלט עם מצלמה וכל מה שצריך. כל מה שאתה צריך להביא זה טאבלט או סמארטפון שמתחבר ליחידת השלט של הפנטום ונותן לך וידאו חי מהאוויר (fpv) ומאפשר שליטה על הכלי.

כמה דברים:

1. דאג שברשותך סמארטפון\טאבלט חזק - אם אפל, אז מומלץ משהו מבוסס מעבד A8 (כמו אייפון 6 או אייפד אייר 2 או מיני 3), אם אנדרואיד אז משהו מהדור האחרון (גלקסי S5 או S6, נוט 4, LG G4 וכו'). האפליקציה שלהם די כבדה.

2. יש דגם בשם Phantom 3 Advanced שהוא ב99% זהה לPhantom 3 Pro שבקישור שלך, אבל מגיע עם מצלמה 1080P במקום 4K (מצלמה זהה מבחינות אחרות, רק מוגבלת ברזולוציה). הוא עולה $999. יש עוד דגם חדש בשם Phantom 3 Standard שהוא עוד יותר זול ($799) אבל נחות מבחינת טכנולוגיית שידור - אני לא ממליץ.

3. ממליץ לך לקנות גם סוללה נוספת (כל אחת מספיקה ל20 דקות טיסה בערך) ותיק (יש לDJI אחלה תיק מקורי, קשיח). ספציפית חבר קנה את הדיל הזה: http://www.helidirect.com/multirotor/multirotor-kits/aerial-phography-multirotor-category-5948/dji-phantom-3-advanced-with-extra-battery-and-hardshell-backpack.html

4. בפנטום 3 אין הרכבות ואין צד שלישי, זה בגדול "חבר וטוס" ומאוד ידידותי גם למתחילים - אבל זו מכונה מתוחכמת מאוד ואתה חייב לקרוא את ההוראות, לבצע את עדכון התוכנה ולהתחיל לאט ורגוע. שוב, לגמרי אפשרי למתחילים, רק תשקיע כמה שעות בלקרוא את ההוראות ולראות קצת סרטונים ביוטיוב (אולי בזמן שאתה מחכה שהוא יגיע מחו"ל) ויהיה לך כיף.

5. שים לב שבייבוא מחו"ל תצטרך להוציא אישור משרד תקשורת. זו לא אמורה להיות בעיה ויש אישור קיים כזה, רק יתכן (לא ודאי) שתצטרך להתעסק עם כמה טפסים. אני אשמח לעזור לך אם אתה צריך.

6. ממליץ לך להשתמש בUPS\FedEx לצורך המשלוח לארץ ולא בדואר רגיל. אתה תשלם עוד כמה מאות שקלים בעמלות. יכול להיות שיש אתרים סיניים שישלחו לך בDHL בעלות נמוכה, זו האופציה הכי מוצלחת סה"כ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחלה רועי תודה, ביצעתי הזמנה ושלחתי לכתובת שלי של BUY2USA ככה שזה לא יגיע דרך דואר ישראל, אשמח להכין את הטפסים מעכשיו ומידה ואצטרך איפה אני מוצא אותם ולמי לשלוח?

פורסם

התעלקות על האשכול: ניתן להגדיר לכלי לעקוב אחרי הטלפון (למשל) בגובה ומרחק מסויים, או שהצילום מחייב שליטה מתמדת? אני שואל כי זו יכולה להיות אופציה מאוד נחמדה לטיולים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה יכול לקבוע לו מסלול על גבי מפה כולל מהירות גובה והוא יעקוב אחריה

תודה קובי

פורסם

בנוסף למה שרועי ציין, ממליץ מאוד לרכוש גם מכשיר לניתור הטיסה. יכול להיות מאוד שימושי במקרה של Flyaway על מנת לאתר את ה DJI שלך ו\או להראות שהייתה איתו בעיה מסויימת במידה ושולחים אותו בחזרה ל DJI לתיקון (או ליבואן בארץ, לא יודע מה הכיסוי שלהם לגבי Flyaways).

http://www.flytrex.com/

אומנם לא זול, אבל אם כבר קונים משהו כמו PHANTOM 3 עדיף להשקיע עוד כמה ירוקים ולשמור עליו כמו שצריך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...