Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית DJI Phantom 3

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Flytrex הם חבר'ה ישראליים, אגב.

יותם, קנית את החבילה מHelidirect עם התיק והסוללה? אם כן, ממש ממש חשוב שתבקש מהם לפתוח את הפנטום ולארוז אותו מחדש בתוך התיק ולזרוק את יתר הקרטונים. זה מקטין את הגודל של החבילה לרבע ממה שהיא במקור.. אתה לא רוצה לשלם על זה בbuy2usa!

שתבין, ככה זה נראה: xNjEdat.png

זה כיסא של אדם בוגר ליד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול לקבוע לו מסלול על גבי מפה כולל מהירות גובה והוא יעקוב אחריה

תודה קובי

זה לא אותו הדבר, אני מעדיף שהרחפן יהיה תלוי במהירות ההתקדמות שלי ולא אני בשלו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר בדקתי עכשיו ובאתר שלהם הפיצ'ר הזה נמצא בComing soon

רועי, תודה על הטיפ אך הזמנתי מאמאזון ללא תיק ועם אקסטרה סוללה פשוט כי תיקים קאסטום זה בין היתר הדברים שאני מייצר בעבודה עם מזוודות בגדלים שונים וחיתוך ספוג בלייזר אז אני אייצר לעצמי אחד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שאלה שלא מצאתי לה תשובה באינטרנט לגבי ה DJI 3.

האם ניתן באופן אוטומטי להחזיר את המצלמה לכיוון הקדמי של הרחפן ? אני שואל כי נראה לי שכאשר הרחפן יוצא מטווח ראייה ומטיסים רק על פי הוידאו מהמצלמה, יכול להיות מבלבל מצב בו המצלמה מכוונת לכיוון אחר מהחלק הקידמי של הרחפן (נניח והמצלמה מכוונת אחורה, כאשר אני ארצה להטיס קדימה בוידאו אראה שהאופק מתרחק ממני, כאילו אני טס אחורה).

היה נחמד במידה והיה כפתור (או אופציה באפליקציה) שמחזיר אותה אוטומטית לכיוון האף של הרחפן, אבל לא הצלחתי למצוא אם קיימת כזו אפשרות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא ידוע לי בכלל על אפשרות לשלוט בyaw של המצלמה בצורה עצמאית בP3. כלומר, המצלמה תמיד פונה לכיוון הטיסה, למעט מצבים שבהם אתה בתוך סיבוב ואז היא זזה מעט, אבל חוזרת למרכז תמיד. השליטה היחידה שיש על כיוון המצלמה היא בpitch - מעלה\מטה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הזמנת כבר אישור ממשרד התקשורת טרם הרכישה?

אני שואל כי אני מזמין רחפן זול(200-300 שקל), מנסה להבין איך העסק מתבצע.

לא הכל צריך אישורים. אני בגישת ה"לא להעיר דובים ישנים", אם יבקשו ממך אישור, כתוב כאן ואני אנסה לעזור לך. לא בטוח שיעצרו את הרחפן שלך בכלל.

פורסם
התעלקות על האשכול: ניתן להגדיר לכלי לעקוב אחרי הטלפון (למשל) בגובה ומרחק מסויים, או שהצילום מחייב שליטה מתמדת? אני שואל כי זו יכולה להיות אופציה מאוד נחמדה לטיולים.

יש את האופציה ברחפן עם בקר טיסה apm עם טלמטריה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני באותה גישה, אזמין נקווה שלא יעצר, הבעייה שלא מצאתי באף מקום הספק שידור, למרות שקיים fcc id.

ברחפנים זולים הסיכון קטן, שמדובר בסכומים גדולים הייתי קודם מקבל אישור, לא נעים שהמוצר מוחזר.

במקרה של הdji מילא כי יש לו יבואן.

שאלתי כי התיכנון הוא להזמין רחפן סיני יקר יותר בעתיד.

אגב למישהו יש פה ניסיון עם syma,hubsan, cx 20?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני באותה גישה, אזמין נקווה שלא יעצר, הבעייה שלא מצאתי באף מקום הספק שידור, למרות שקיים fcc id.

ברחפנים זולים הסיכון קטן, שמדובר בסכומים גדולים הייתי קודם מקבל אישור, לא נעים שהמוצר מוחזר.

במקרה של הdji מילא כי יש לו יבואן.

שאלתי כי התיכנון הוא להזמין רחפן סיני יקר יותר בעתיד.

אגב למישהו יש פה ניסיון עם syma,hubsan, cx 20?

לי יש ניסיון עם סימה, האבסאן, יש לי כמה CHEERSON אבל לא את הCX20.

עשית פה סלט קטן- סימה והאבסן אלה שמות של חברות, CX20 זה שם של דגם של חברת CHEERSON.

יש לי כמה גדלים שונים ובכל גודל יש לי פייבוריט אחר-

במסגרת המיקרו, האהוב עלי היה סימה X12 אבל הוא שבק חיים ממש מוקדם, כך שהיחידי שעדיין ממשיך לעבוד אצלי הוא הצ'ירסון 10X

(חשוב לקנות להם מגן אחרת הם לא שורדים הרבה).

בגודל מיני האהוב עלי הוא דווקא של JJRC 1000A - מנועים חזקים יחסית לגודל, יותר טוב מההאבסאן המקביל אליו.

קוואד עם מצלמה (בלי אפשרות מעקב) - היו לי 2, אחד שבק חיים אחרי כמה טיסות בגלל בעיה במעגל (סינים מזויינים), ואחד של סימה טס מצויין - יציב בצורה מרשימה למחיר שלו וכיף מאוד להטסה, אפילו בתוך הבית- X5C1

ואחרון חביב, עם מצלמה שגם משדר תמונה לשלט- JJRC V686 - בסדר, אבל פחות יציב מהסימה, ועדיין לא התרגלתי להטיס תוך כדי צפיה בשלט (זה הרבה יותר מבלבל ממה שזה נראה)

סך הכל החברה שהכי אהבתי בינתיים היא SYMA, אבל לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, ודגם עם GPS אין לי כך שאני לא יכול להמליץ לך על אחד.

לגבי אישור משרד התקשורת \ מכס וכולי- אף אחד מהדגמים לא עצר בדרך (כולל אלה שמעל טווח המע"מ) ולא שמעתי על מישהו שכן נעצר, אז אני מהמר שאין דין סינים זולים כדין DJI.

פורסם

חשבתי כמה פעמים להזמין מהאתר הזה, הם אורזים את הפאנטום בתיק כדי למנוע גודל מיותר במשלוח, הבנתי גם שלפעמים המשלוחים מהם לא עוצרים במכס ומגיעים ישר לדואר, משמע חוסכים הרבה כסף.

http://www.flying-hobby.com/dji-phantom-3-c-406_999_551_1028.html?zenid=8ogun92gmklp014a52t0egfkh7

לא הצלחתי לפנות אף פעם את התקציב.

אשמח אם תעדכן כמה יצא המחיר המלא לארץ אחרי מיסים (אם היו), משלוח וכו'.

בארץ המחיר לפרו הוא 7200 והוא לא כולל כלום, לא סוללה, לא תיק, לדעתי הם קצת חזירים במחיר. אשמח לדעת מה עלות מדוייקת של ייבוא אישי.

פורסם
תודה, שמח שהזמנתי את ה-X5C-1.

נכון שעשיתי סלט, שאלתי על הCX 20 משום שנראה שהוא נותן תמורה טובה.

מקווה שגם שלי לא ייעצר.

הבעיה עם ה

X5C-1 הוא שהפרופים לא מחוברים ישירות למנועים אלא עוברים דרך גלגל שיניים מפלסטיק - אחד קטן ואחד גדול, כך שבעצם לא צרכים מנועים שיסתובבו בסל"ד גבוהה.לאחר מסר מועט של טיסות החיבור הזה גורם לגלגל שיניים הגדול להישחק שגורם לרחפן לא לטוס טוב ודורשים החלפה.

HTB1k7_TFVXXXXbnXpXXq6xXFXXXN.jpg

על כמה עומד החסכון אם מזמינים DJI Phantom 3 דרך אמזון ושלוחים לארץ דרך BUY2 בהשוואה לרכישה בארץ?

פורסם

אז להזמין 4 כאלה נוספים מראש?

המחיר ל4 הוא לא משמעותי(11 שקלים).

אחרי כמה שימושים בערך זה קרה לך?

נ.ב. גם אני אשמח לדעת מה העלות הסופית של הפאנטום 1260 דולר פלוס מע"מ זה בערך 1600 ש"ח פחות מהמחיר בארץ(לפני הנחות).

• תוכן חדש...