Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

האנטנה נשברה ברכב - היא מלאה בסדקים ועומדת לעוף בנסיעה. אני מעוניין להבריג אותה החוצה ולקחת אותה הביתה לתיקון (הדבקה בדבק מגע) או להחליף אותה אם לא אצליח לשפץ אותה, הבעיה היא שהאנטנה לא יוצאת.

אני יכול להבריג אותה החוצה ולהשכיב אותה, אולם כשאני מושך אותה היא תקועה. מה הפטנט להוציא אותה בלי לשבור משהו?

תודה.

פורסם

ניסיתי שוב הבוקר - לא הולך בשום אופן...

זאת אנטנה משותפת גם למכוניות אחרות (לאו דווקא לפולקסווגן), אז איך אני מוציא אותה? יש פטנט מיוחד אולי?

תודה.

פורסם

תמונה תעזור. בכל מקרה, אין טעם לנסות לשפץ אותה. כמו שאתה עצמך ציינת, ניתן למצוא אנטנה כזאת אצל הרבה יצרני רכב, ולפחות מניסיוני מחירה נע סביב כמה עשרות שקלים - לא סכום שבעיני מצדיק את ההשקעה בשיפוץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מדובר על אנטנה כזאת בדיוק:

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D/21868

עריכה: אני יכול להדביק אותה בדבק מגע וכנראה היא תחזיק יופי (היא עדיין לא נשברה לגמרי - רק סדקים), אבל אני צריך לקחת אותה הביתה לשם כך.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

זה לא קשור לבורג הזה, משום שאני רוצה להוציא רק את האנטנה עצמה ולא את הבסיס שלה. זה נראה שיש שם מנגנון נגד גנבות (יותר מידי מוצלח).

אם מישהו הצליח להוציא אותה אני אשמח לדעת מזה. שבת שלום.

פורסם
יש בורג מתחת לכיסוי גג אני מקווה שפתחתה אותו אחרת האנטנה לא תצא , בכל מקרה לא בכח זה אמור

לצאת בקלות.

לא קיים שום בורג אלא אום מתחת לגג הרכב שמחזיק את בסיס האנטנה.

איזה כייף לי :)

פורסם
צהריים טובים,

האנטנה נשברה ברכב - היא מלאה בסדקים ועומדת לעוף בנסיעה. אני מעוניין להבריג אותה החוצה ולקחת אותה הביתה לתיקון (הדבקה בדבק מגע) או להחליף אותה אם לא אצליח לשפץ אותה, הבעיה היא שהאנטנה לא יוצאת.

אני יכול להבריג אותה החוצה ולהשכיב אותה, אולם כשאני מושך אותה היא תקועה. מה הפטנט להוציא אותה בלי לשבור משהו?

תודה.

בדגמי פאביה דור 2 הותקנו 3 סוגים של אנטנות בתלות ברמת האיבזור וסוג הבסיס של האנטנה וכמובן שנת הייצור של הרכב. בחלק מהדגמים האנטנה מתקפלת ובחלק אחר האנטנה לא ניתנת לפירוק ובדגמים מסויימים כן ניתנת לפירוק.

אם האנטנה לא יוצאת בצורה קלה כנראה היא לא ניתנת לפירוק (לא בטוח ב-100 אחוז).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...