Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב בדיקה לפני רכישה אודה לכם מאוד באם תתייחסו במיוחד להערות לגבי המנוע והגיר (העברת כח) לגבי השילדה הבנתי את המשמעות והיא נתונה למשא ומתן כפי הנראה אקבל הנחה משמעותית מאוד. מדובר באופ קורסה 2011 תוה על התייחסותכם, אלי

בדיקה.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי מתקדם הלאה. מחפש רכב אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זו בדיקה שאתה ביצעת או מגרש/מוכר הציג בפנייך? כמה ירידת הערך שנקבעה בנוגע לתאונה? מה זה "הנחה משמעותית" בשבילך? יכול להיות שרכב יש ירידת ערך של 20% ואתה תקבל פחות מזה. אם התקציב שלך מאפשר- חפש רכב במצב טוב יותר. יש יותר מדי סימנים שהרכב עבר התעללות (בוץ בתא המנוע, מזגן חלש, ריפוד פגום...) לא שווה לך לקחת רכב משנתון מתקדם אבל גמור שאת החסכון בקנייה תוציא בריבית דריבית במוסך (ועוד לא דיברתי על מכירה עתידית).

פורסם

45 אחוז הנחה מחיר מחירון 64200 ימכור ב34000 הבדיקה בוצעה על ידי, המזגן בכלל לא חלש עובד תותח/מקפיא המושב תוקן

מה אתם אומרים יש לי חוות דעת שמאי שממליץ לרכוש עם הנחה כזו אני יותר חושש מהגיר האם ההערה היא כסת"ח או משמעותית

פורסם

45 אחוז הנחה מחיר מחירון 64200 ימכור ב34000 הבדיקה בוצעה על ידי המזגן בכלל לא חלש עובד תותח/מקפיא המושב תוקן

מה אתם אומרים יש לי חוות דעת שמאי

פורסם (נערך)

כמה ק"מ יש לרכב? איזו יד? האם פרטי לחלוטין?האם היה בבעלות ליסינג? השכרה? מדינה? צבא? האם יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת? האם בדקת שזה אכן מחיר המחירון של הרכב?.

מה המצב הקוסמטי של הרכב? האם אתה רוכש ממגרש או מאדם פרטי? האם אתה מקבל אחריות?.

וכפי ששאלתי בהודעה הקודמת,

כמה אחוזים השמאי קבע כירידת ערך לרכב?.

אחרי שיהיו כל הפרטים הללו נוכל להגיד לך אם המחיר כדאי או לא.

אני חושב שלא כי ב 35K בערך אתה קונה 206 פלוס ידנית עם ק"מ נמוך שנת 2011.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תחסוך מעצמך צרות דלג לרכב הבא .

קורסה נמכרת גם ככה במחירים נמוכים מהמחירון ב 10-15% לרכבים יד ראשונהוק"מ נמוך .

חבר מכר כזו עם 30 אלף ק"מ חדשה ללא שום מכה - ב 80000 ש"ח מתחת למחירון וזה כשבטרייד אין הציעו כ 20 אלף פחות .

הרכב שאתה בדקת שחוט לגמרי ולא שווה גם את ה 34 אלף שהציעו לך .

חבל על הכסף שלך !

פורסם
תחסוך מעצמך צרות דלג לרכב הבא .

קורסה נמכרת גם ככה במחירים נמוכים מהמחירון ב 10-15% לרכבים יד ראשונהוק"מ נמוך .

חבר מכר כזו עם 30 אלף ק"מ חדשה ללא שום מכה - ב 80000 ש"ח מתחת למחירון וזה כשבטרייד אין הציעו כ 20 אלף פחות .

הרכב שאתה בדקת שחוט לגמרי ולא שווה גם את ה 34 אלף שהציעו לך .

חבל על הכסף שלך !

התכוונתי 8000 ש"ח פחות הרכב נמכר לפני שנה ב 57 אלף ש"ח !

פורסם (נערך)

אני מבין לליבו של פותח השרשור - המחיר מפתה עד מאוד.

אבל אם טוענים פה (איתמר) שבסכום הנקוב, ניתן לדבר על 206 ידנית (שנתון דומה) - הייתי בודק את זה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מתבסס על מה שאני רואה ביד 2, מצאתי כמה מודעות מעניינות ששוה לבדוק:

206 plus.jpg

206 plus2.jpg

למי שיש תקציב מוגבל ומחפש רכב משנתון מתקדם, לדעתי זו אחלה קניה בהנחה שהרכב שמור ומטופל.

פורסם

אז ככה אכן זה ו מחיר המחירון בוודאות, הרכב מליסינג, 110000 ק"מ עלה על הכביש בינואר 2011, יש דו"ח טיפולים מלא, מצב קוסמטי מעולה כולל חישוקי מגנזיום, חיישני רוורס, דיבורית BT' שנה אחריות, התחייבות על טרייד אין עתידי לחמש שנים ללא הורדה של הקצה שילדה, שטיפומט לשנה, עזבו את כל מה שמסביב אותי מעניין הסעיף של הגיר, המנוע תקין לפי הבדיקה כולל קומפרסיה טובה מאוד, תודה מראש

פורסם

ההשוואה מול הפיז'ו אינה רלוונטית אני נוהג רק על אוטומט ומעוניין רק באופל האם תוכלו להציג לי מחיר דומה ביד 2 או דומה

פורסם

אלי, מה בעצם אתה שואל?

אתה רוצה שנכתוב לך שמדובר בעסקה 'פצצה' ושווה ללכת עליה?

חיישני רוורס ודיבורית BT ביחד זה 400 שקל כולל התקנה. את הסעיפים בנוגע להבטחות לטרייד אין עתידי תקרא היטב ותבין על מה יתנערו ממך.

אני לא פוסל את הרכב לחלוטין, אבל סבור כמו שרשמו לך שהמחיר גבוה מדי לרכב הספציפי.

הערכה שלי (לא של לוי יצחק, ולא הערכה של שמאי - הערכה סובייקטיבית של 'דיסקו' כשאני בא לעשות כזו עסקה):

הקורסה לא ממש מבוקשת כמשומשת - תוריד 10%

ק"מ גבוה מאוד לרכב 2011 - תוריד עוד 10% - 15%

ליסינג - תוריד עוד 10%-15%

כלומר על תאונת השלדה הורידו לך במקרה הטוב 10% וזה מעט מדי לטעמי.

מכאן - ההחלטה שלך. אם אתה 'חם' על האוטו, תציע להם 'הצעה מעליבה' - 25.0 אלף שקל. ותראה לאן אתם זורמים. אישית לא הייתי קונה אותו במחיר המוצע לך. אפילו ב 25.0 אלף שקל לא עשית את עסקת חייך. רק עסקה 'בסדר'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...