Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחייבות לטרייד אין עתידי ללא הפחתת הנזק לשלדה נשמע כמו חירטוט מארץ החירטוטים.

למה למישהו להבטיח דבר כזה?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק פגיעה בשילדה, לא בהכרח מחייבת פסילת הרכב על הסף, בוודאי כשמדובר בהנחה גדולה. יש בעיתיות למכור אחרי זה את הרכב אבל אם אתה הולך להנות ממנו כמה שנים, העלות תועלת מאוד משתלמים. אבל כאן לרכב יש עוד בעיות שידרשו ממך לבלות זמן רב במוסך ומול פקיד ההלוואות בבנק. רק המפתח השבור יעלה לך בסביבות 1,000 שקל ועוד לא הגענו לבעיות בגיר. ממליץ לך לחפש משהו פחות בעייתי ולא רק להסתנוור מהמחיר הזול שמציעים לך.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לגבי המפתח ינתן חדש, השאלה האם ההערה בנוגע לגיר היא כללית וכסת"ח כפי שטוענים כולם כי בבדיקה שלהם- קומפיוטסט אין התייחסות לגיר

פורסם

אתה לא מבין פה משהו עקרוני - רכב שננהג בצורה חוראנית כניראה גם טופל בצורה חוראנית. רכב זה לא רק מנוע וגיר, יש מכלולים נוספים. לך תדע עוד כמה חיישנים יש ברכב הזה שמקולקלים/נוטים להתקלקל ואת זה אי אפשר לגלות בבדיקה שגרתית של קומפיוטסט אלא רק בחיבור הרכב למחשב. בד"כ רכב שטופל בצורה חוראנית - יימכר גם בצורה חוראנית מה שאומר שיכול להיות שינסו להסתיר תקלות בחיישנים כמו למשל ניתוק נורות האזהרה מלוח השעונים (יצא לי לראות כבר מקרים כאלו).

התאונה היא לא הבעיה היחידה. בוץ בתא המנוע בגיר ובמקומות נוספים צריך להדליק לך פרוג'קטור אזהרה.

אם אתה כל כך מתעקש - תקנה, אבל קח בחשבון את כל מה שאמרו לך פה, אתה לחלוטין מתעלם מירידת הערך של התאונה ולא מוכן לספר כמה השמאי קבע ירידת ערך לרכב ואתה סומך עליהם, אבל תזכור 2 דברים: סמוך על סמוך בסוף יצא ברוך, ו-

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה" (נכתב בעבר ע"י אלעד מהפורום).

רק שתהיה בעניין: רכב שעבר תאונה ונפתחו כריות אויר - לפי מה שכתוב למשל בספר רכב של פולקסוואגן צריך להחליף גם את מחשב כריות האויר ואם הזיכרון שלי לא מטעה אותי גם את כריות האויר שלא נפתחו. לא ניראה לי שיש מוסך אחד בארץ שיעשה את זה, במיוחד לא בליסינג.

פורסם

כרגע אין לי דו"ח ירידת ערך של שמאי מטעמם למרות בקשותי החוזרות ונשנות הבעיה עם שלמה סיקסט שהכל מטופל בתוך המערכת, ולפעמים אין הערכת שמאי, אני עדיין מתעקש לקבל את דו"ח התאונה

פורסם

אם ככה לך תדע מה הם חסכו בתיקון של התאונה כדי לחסוך עלויות. מה שכן אתה יכול לשלוח את הבדיקה ללוי יצחק יש להם שירות שמשער ירידת ערך אם אתה שולח להם את טופס הבדיקה של הרכב אבל קח בחשבון שירידת הערך שהם יקבעו לא תבוא לידי ביטוי במכירה (אם הם יקבעו 10% במכירה זה יתבטא במשהו כמו 30%-25% וזה בהנחה שהרכב במצב מושלם ק"מ סביר ויד פרטית).

פורסם

ברור לי, תודה רבה על הייעוץ, אני לא מצליח להבין למה הם מתחמקים מהצגת הדו"ח של התאונה זה נראה לי חשוד או שאולי הכל נסגר בתוך החברה עם כמה שפחות ניירת.

פורסם

לא. לא חשוד. למה שיהיה משהו חשוד ברכב שמוכנים להוריד ממנו כל-כך הרבה במחיר, בלי להראות ניירת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...