Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השורה על הגיר היא ברירת מחדל של כל רכב אוטומטי שנכנס למכון בדיקה, בין אם הוא בן חצי שנה, ובין אם בן 10 שנים.

ת'כלס, בלי לפרק את הגיר לא ניתן לדעת במדוייק מה מצבו. אם נהגת ברכב, והחלפות ההילוכים תקינות, והגיר עובד חלק - אז כנראה שהוא תקין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עושה רוורס ומחפש אוטו בלי תאונת שלדה. האוטו הזה לא עבר חיים קלים וסביר להניח שתראה את זה בבלאי מוקדם של עוד חלקים. שלדת אחרי תאונה שיושרה ללא תיקון מקצועי וקפדני לא תהיה חזקה ויעילה כמו שלדה שלא עברה תאונה.

פורסם
ההשוואה מול הפיז'ו אינה רלוונטית אני נוהג רק על אוטומט ומעוניין רק באופל האם תוכלו להציג לי מחיר דומה ביד 2 או דומה

ב 35K תוכל לרכוש יונדאי I20 אוטומטית שנת 2009-2010 מאובזרת בטיחותית מאוד ועם אחזקה סבירה.

לא רואה סיבה לרכוש רכב גמור ולשלם אחרי זה הון תועפות למוסך על תיקונים ועוד לסכן את עצמך ברכב שלא תוקן כראוי.

מציע לך לשמוע את הכתבה הבאה שהיה אמנם מזמן אבל מדברת בדיוק על תיקון רכבים בליסינג:

[video=youtube;K-s9OL4hyos]

פורסם

השילדה לא עברה תיקון היא בעלת משמעות נמוכה ואין צורך בתיקון בסך הכל כפי שהרכב נראה הוא די שמור רק שאתרע מזלו ונפגע בתאונה איך אתה יודע שהרכב עבר חיים קשים על סמך תאונה חד פעמית?

פורסם

אתה לא מסביר את עצמך, מה זה משמעות נמוכה? מה שמאי כתב בדו"ח שלו?

אם אין דו"ח שמאי מניין לך לדעת מה עצמת הפגיעה?.

ומה זה בשבילך שהיונדאי לא משווה לאופל? באיזה פרמטרים בדיוק? ומי אמר שחייב לקנות מליסינג? אי אפשר לקנות מבנאדם פרטי שטיפל במוסך המורשה/מוסך טוב?.

פורסם

אלי היקר!

נראה שאתה מחפש חיזוקים לרכוש את הרכב למרות הדעה הכמעט נחרצת שזה לא כדאי.

אי אפשר לדעת את מצב הגיר והמנוע ע"פ הבדיקה, על פניו נראה שמדובר בכסת"ח סטנדרטי והם כנראה תקינים.

בוץ ברכב תחתון מלמד שהרכב כנראה נסע בשטח והמוכר אפילו לא טרח לנקות את העיקבות לכך.

אם תקנה את הרכב - נראה לי אפילו שתהנה מננו ותחשוב שעשית עיסקה מעולנ - עד שתגלה שרכב כזה אי אפשר למכור. ולכן כמי שמייעצים לך בצורה אובייקטיבית נראה שלא כדאי לך לקנות אלא אם אתה מודע לעובדה שכנראה תהיה יד אחרונה.

לסיכום: זה נראה זול, אבל בסיכומו של עניין זה כנראה לא יהיה זול כמו שאתה חושב. כמה אחריות המוכר מציע?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שהגיר והמנוע תקינים והמחיר הוא כאמור 34000 ש"ח והפגיעה בשילדה הינה משמעות נמוכה ונתעלם מעניין המכירה מאחר והרכב אמור לשרת אותי בין 4 ל-5 שנים ואז ממילא ערכו יהיה כל כך נמוך שכל ירידת ערך תהיה שולית, מה גם שאני מקבל מסמך התחייבות לטרייד אין עתידי ללא הפחתת השילדה אלא אך ורק הפחתות שגרתיות כגון בעלות, שנתון וקילומטרז' שאלתי האם עדיין הרכישה סבירה ואני לא יוצא פרייר, הרכב אמור לשמש את בתי והחשש היחידי שלי הוא שהגיר או המנוע לא תקינים ובעתיד הקרוב היא יכולה לשאת בהוצאה כבדה, אך אם כאמור לפי הבדיקה מצבם כנראה סביר האם כדאי לרכוש מאחר ולא הצלחתי למצוא רכב כזה בשנתון הזה ובמצב הקוסמטי הנוכחי בסכום השציינתי

פורסם (נערך)
בוא נצא מנקודת הנחה שהגיר והמנוע תקינים והמחיר הוא כאמור 34000 ש"ח והפגיעה בשילדה הינה משמעות נמוכה ו

אין דבר כזה לצאת מנקודת הנחה שמשמעות הפגיעה היא שולית. את זה יכול לקבוע רק השמאי שראה את הרכב אחרי התאונה ואם אין דוח שמאי שמפרט איך תיקנו ומה תיקנו - זו כבר לא מנורת אזהרה אלא פרוג'קטור אזהרה.

אם אתה כל כך התלהבת מהרכב ואתה נותן לחישוקי סגסורת ודיבורית BT לסנוור אותך- בהצלחה.

אני מצטרף לרוב שאמרו לך שעם כל הכבוד לשנתון הגבוהה - זה לא כדאי. אני חושב שעדיף לך לרדת קצת בשנתון בשנה-שנתיים ולקנות רכב נורמאלי. לפי התיאור, לא רק התאונה בעייתית אלא כל הסימנים מראים שזה רכב שפירקו לו את הצורה בכל דרך אפשרית.

ואם כבר לקנות - אני לא הייתי קונה את הרכב הזה ביותר מ 25-28 אלף ש"ח.

ואני לא יוצא פרייר

תהיה בטוח שגם הם לא פראיירים, הם לא סתם הם מוכרים אותו בזול ותהיה בטוח שהם עוד מרווחים עליו.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מישהו אמר רכב ראלי???

ישב לי בטלפון כמה חודשים, הזדמנות לשתף!

וזה עוד אחרי שהבחור ניקה ענפים מהגריל..רכב ליסינג זה הרכב שטח הכי טוב!

DSC_0821.JPG

• תוכן חדש...