Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הגיע הזמן הזה בשנה שבו אני מחליט בגלל גחמה לא לגמרי ברורה להחליף אוטו וכמובן שיש סיכום עלויות ותובנות לטובת הפורום:

1. הקניה: כ-68,000 שקלים עברו לטובת דלק מוטורס בעבור הרכב, אגרת טסט, מערכת מולטימדיה, דיבורית ומצלמת רברס אחרי הנחה של כ-7,000 שקל בגלל מבצע חבר ועוד 2,000 הנחת תצוגה. זה המקום להדגיש כמה תובנות לעתיד: אם מבקשים מהסוכנות לא להתקין קודן כדאי להדגיש זאת כמה פעמים ולבקש את זה בכתב, וכשבאים לאסוף את הרכב לבדוק טוב טוב שיש את כל הציוד שחותמים עליו - רק בגלל ערנות שלי קיבלתי את המשפך פלסטיק שפותח את המיכל דלק במקרה שנגמר

2. המכירה: למרות כמעט חודש ביד2 ובWINWIN, הקפצות והורדות מחיר, בסוף מה שעבד הכי טוב זה שלט מנייר על הרכב. נהג משאית זבל בר מזל שילם 58,000 וקיבל מכונית עם ציונים מזהירים בבדיקה לפני קניה. לשמחתי, אורך רוח וסבלנות השתלמו ולא הייתי צריך להשתמש בסוויץ'

3. דלק וטיפולים: 17,700 ק"מ עברו ב-14 חודשים עם תצרוכת ממוצעת של 1:13.5 נותנים כ-1,300 ליטר במחיר ממוצע של 6.6 שקלים הורידו מהחשבון כ-8,600. טיפול 15 בודד במוסך השלושה גרע 380 שקלים. מיותר לציין שכיאות לרכב חדש לא היה שום בלאי והאמינות מופתית.

4. ביטוח וטסט: לא זול, כ-4,300 שקל לשנה דרך הסוכנות ביטוח של דלק מוטורס אחרי מיקוח והשוואה עם WOBI. במקרה זה הביטוח של עובדי המדינה לא היה אטרקטיבי. טסט כ-1,200 לשנה.

סה"כ ממוצע עלות חודשי:

ירידת ערך 650

דלק 650

ביטוח 350

טסט 100

========

1,750 לחודש לסופר מיני חדשה, ידנית שמתחלפת בתדירות גבוהה

פורסם

אחלה סיכום. כן ירבו. אני חושב שקבלת מחיר טוב על הרכב אבל מי שאשם במחיר ההזוי הזה זה לוי יצחק ולא אתה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באילו תנאי דרך השגת 13.5?

אגב הטיפול ממש ממש זול,אפשר לדעת כמה עלו החלפים והעבודה? וכמו כן מה הוחלף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא ירידת הערך גבוהה יחסית. להפסיד 25 אחוז מערך הרכב בשנה(המחיר המקורי שהוא היה משלם ללא "חבר" והנחת תצוגה)

כול זה כמובן בהנחה שלא כולם מקבלים את ההנחות האלה דרך מבצעי/מועדוני שקר כאלו ואחרים

פורסם

הוא מכר במחיר נמוך, זה נמוך אפילו מהמחירון.

יוליאן בטיפול הראשון מחליפים רק שמן ופילטר שמן.

וגם אצלי יצא מחיר זהה לאותו טיפול רק שאני הבאתי למוסך שמן איכותי יותר.

דרך אגב לי יש את הרכב שנה, שהייתי בן 23 שילמתי ביטוח 4300 היום אני בן 24 ומשלם 3800.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לנו הציעו לפיאסטה ביטוח מקיף ב 3755 לשני נהגים רשומים בלבד מעל לגיל 30 ו 4040 לכל הנהגים מעל לגיל 30 (

שרשור בנושא).

והרכב עושה בין 1:13.5 ל 1:14.5 בנסיעה משולבת 50% כביש 6 ו 50% כביש 4 בשעות העומס.

לטובת מי שרואה את השרשור הנה עוד קישורים רלוונטים:

סיקור סופר מקיף על הפיאסטה הידנית , שרשור על מערכת המולטימדיה (הסינית העלובה) שמקבלים עם הרכב , התקנת דאבל דין עצמאית ברכב (למי שרוצה מערכת מולטימדיה ששווה משהו ולא את זאת שהיבואן מתקין)

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
אחלה סיכום. כן ירבו. אני חושב שקבלת מחיר טוב על הרכב אבל מי שאשם במחיר ההזוי הזה זה לוי יצחק ולא אתה.

קנה ב 68 מכר אחרי שנה ורבע ב 58, סביר לחלוטין, מה אשם כאן יצחק לוי ? אם היה מבקש יותר, לא היה לו סיכוי למכור כי זה מתקרב למחיר של רכב חדש.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
באילו תנאי דרך השגת 13.5?

אגב הטיפול ממש ממש זול,אפשר לדעת כמה עלו החלפים והעבודה? וכמו כן מה הוחלף?

בטיפול החליפו שמן+פילטר שמן בלבד

צריכת הדלק היא בתנאים של 90% בינעירוני עם רגל כבדה

פורסם
קנה ב 68 מכר אחרי שנה ורבע ב 58, סביר לחלוטין, מה אשם כאן יצחק לוי ? אם היה מבקש יותר, לא היה לו סיכוי למכור כי זה מתקרב למחיר של רכב חדש.

אני כתור קונה בכל יום נתון הייתי מוסיף את ה=10,000 ש"ח ורוכש חדש מהחברה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

10K שקלים זה לא מעט כסף. בתור סטודנט לא הייתי משקיע את הסכום הזה בשביל רכב חדש מהחברה (במיוחד שהנתונים של הרכב המדובר נשמעים ממש טוב).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...