Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הגיע הקיץ, שוב נמאס לי להתבייש בפיטריות החמורות שיש לי באחת הרגליים. מהו לדעתכם הטיפול האולטימטיבי לחיסולן? שמעתי על כדורים ועל לייזר. האם הללו יעילים? ומה העלויות? האם יש פיתרון טוב יותר?

נ.ב.

אני קצת עצלן בענייני התעסקות בגוף, אז מעדיף שיטות שלא מחייבות יותר מדי תשומת לב יומיומית לטיפול עצמו...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

למה לא תפנה לרופא עור?

פטריה בציפורן יכולה להיות עמוקה מאד, טיפול בכדורים (למשל למיסיל, קיים כיום גם בגרסה גנרית) ממושך (מספר חודשים) ומצריך מעקב רפואי, אבל הצד השני הוא שמדובר בטיפול יעיל. לא מכיר את שיטת הלייזר.

המנע משיטות "עשה זאת בעצמך" - לפני שאה מתחיל טיפול כלשהו קבל מהרופא הסברים והנחיות, והקפיד על ביצוע ההוראות כלשונן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר ראשון , למיסיל קרם , אחרי מקלחת , למרוח על הציפורן הנגועה ובקצוות בחיבור עם הבשר,

שים לב שעשויה להתפתח מוגלה בעקבות הטיפול בין הציפורן לבשר ולכן מומלץ לטפל במקביל עם פולידין, אם אתה מרגיש כאבים או משהו חריג, לערב רופא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם הפטרת עמוקה ספק אם הקרם יספק. לכן ממליץ לפנות לרופא לפני תחילת הטיפול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סנדלים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כדורים ורק כדוריפ יעזרו לך, רופא עור לוקח דגימה מהפטריה שולח למעבדה וכך הוא יודע איזה כדור יעזור נגד הפטרייה

תתכונן לחזרה שלה תוך שנה וחצי, מניסיון .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למיטב ידיעתי הלייזר לא עוזר והפטריה חוזרת אחרי מספר חודשים עד שנתיים.

גם המשחה היא פתרון זמני.

יש הטוענים שהבעיה היא בכלל במחזור הדם ולכן פתרון נקודתי בפטריה לא עוזר.

כדורים נכנסים למחזור הדם ולכן לעיתים עוזרים. גם אז אין הבטחה שמחזור הדם לא יזדהם שוב והיא תחזור

פורסם

הפטריה גדלה בתוך הציפורן. התרופה המגיעה מהכדור באמצעות זרם הדם חודרת לציפורן ומתקדמת עם גדילתה, כך שכעבור מספר חודשים היא נמצאת בכל הציפורן, והיכן שיש תרופה הפטריה לא יכולה לצמוח. מנסיון במשפחה הלמיסיל היה יעיל מאד (ובשעתו עלה כמה מאות ש"ח לכל חודש טיפול, אני מניח שהיום הרבה יותר זול) - טיפול של חצי שנה לפני כ-18 שנים מחזיק מעמד עד היום.

יש גם תכשיר בצורה של לק שמורחים כל יום על הציפורן, לא יודע עד כמה יעיל לפטריה שבאמת עמוקה.

פורסם
אשמח אם תסביר.

שים על הציפורן הנגועה פעמיים ביום בנדיבות ותראה איך הפטריה נעלמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה עדיין לא הסבר

שים 2 פלחי כרובית באזניים ותראה איך זה סוגר לך את החורים בשיניים.

זה בערך על אותו משקל של ההמלצה שלך , אין התייחסות למרכיבים, חומר פעיל, זמן, כאילו תשים ותראה... מה בין רגע? תוך 70 שנה? עד מחר בבוקר?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא רופא ולא רוקח אז אל תצפה לניתוח כמו שביקשת.

מניסיון שלי ושל אחרים זהפשוט עובד והציפורן צומחת בריאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין בפטריות ברגליים אבל איך הסקתם שהפיטריה היא בציפורן ולא משהו בין האצבעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...