Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגואר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם אני היחיד שחושב שהתמונה הזו לא עושה חסד לג'וליה?

בעיני עושה לה חסד, אבל לא על חשבון ה 159, פשוט רכב די נאה בעצמו

והכי חשוב לזכור שרק במציאות ניתן להתרשם באמת.

The first one to get angry loses

פורסם

לא יודע חסד, לא חסד, הג'וליה, למרות אלמנטים "גנובים" בעיצוב, היא ממש לא רכב מכוער.

נחכה ונראה איך היא משתלבת בקבוצה המכובדת הזו בקטע הדינמי ואז אני בעצמי מתנדב לגמור עליה את ההלל.

פורסם

מכוערת היא בטח לא. פשוט היו ציפיות גבוהות מאד מהג'וליה החדשה של אלפא ויש הרבה שסבורים שהן לא התממשו.

לגבי תמונות המכוניות, אם כולן היו באותו צבע וללא לוגו לא הייתי יכול להבדיל ביניהן כמעט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עכשיו הבנתי את הקטע של בגירה, הוא מכין תשתית כדי לקבל נסיעת מבחן.

אז הנה, לדעתי היא מכוערת ועגלה, תנו לי אותה לסופ"ש כדי שאוכל לשנות את דעתי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האמת היא שאותי (ובטח גם את רובכם) מעניין איך תהיה הג'וליה בדגמים היותר בנאליים.

לא באמת מעניינת אותי (חוץ מאשר כמובן ההתרשמות הכללית ונהיגה בה) התלתן ירוק כי היא כבר נכנסת לרמת ביצועים ומחירים שתגרד מלמטה את מזראטי.

כולי תקווה שבמסורת אלפא רומאו האמיתית (ואולי זו היא באמת מסורת אלפא האמיתית), גם לגירסאות הפשוטות תהיה יכול דינמית מרשימה.

פורסם

מסורת אלפא רומיאו האמיתית היא באמת יכולת משופרת בדגמים הרגילים - בדגמי הקצה כולם מתאמצים, זו לא חוכמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שרשור מעניין שעורר בקרב חלק מהאלפיסטים תגובות שנטפלים ליצרן.

למה מעלה שוב את הנקודה הזו? כי רץ עכשיו במקביל שרשור על אודי A4 חדשה, שרשור שלהערכתי הצנועה יגרוף (הרבה) פחות מחצי מהתגובות שכאן וכמובן שגם הרבה פחות צפיות.

טענתי היא שאלפא כיצרן מעורר - לטוב ולרע - הרבה מאוד אמוציות בקרב חובבי הרכב, אמוציות שהרבה מאוד יצרנים אחרים רק יכולים לחלום עליהם.

אמוציות זה טוב, הבעייה רק שאי אפשר להפקיד אותן בבנק..

אם לפני 30 שנה היו אומרים לכל חובב רכב שאודי מתחרה באלפא, אותו אדם שאמר זאת היה מקבל מבט תמוה, בערך כמו המבט שהיתה מקבל חנין זועבי לו היתה נכנסת למכינה הצבאית בעלי.

עד שנת 80' אודי לא היתה יותר מיצרן של פולקסווגנים משודרגות, ודי נלחמה על מקומה בשוק.

הקוואטרו שהוצגה ב 80' ואחריה ה 100 של 83', שינו כליל את תדמיתה של החברה, שהשקיעה הון עתק בטכנולוגיות חדשות.

למרות הכל, למעט ה R8, אף מכונית של אודי אינה אמורה לייצר אמוציות, על החלק הזה ב VAG אמונה סיאט, בהצלחה חלקית בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כשאתה אומר הצלחה חלקית, אם אתה מתכוון לזה שהם לא הצליחו ליצור הילה ספורטיבית ומועדון מעריצים מושבעים, אני נוטה להסכים איתך.

לעומת זאת, בנתח השוק ובמכירות בפועל בסגמנט שתואם את המיטו-גולייטה (ז"א איביזה-לאון), הם פשוט קרעו לאלפא את הצורה.

מעניין שדוקא בקטגוריה היותר גדולה, כשהייתה להם יופי של הזדמנות, הם לא דחפו את ה אקסאו כאופציה ספורטיבית ולמען האמת, בשבוע שלם בגרמניה עם הרכב בהשכרה לא הפסקתי להשתומם איזה אידיוט לקח כל תכונה טובה שאפשר לחשוב עליה ב A4 ובדרך לסמל הספרדי איבד את כולן.

פורסם (נערך)

אלבום תמונות של מגזין Quattroruote

cq5dam.web.960.800.jpeg

בתמונות שלהם ניתן לראות יותר פרטים ולקבל מושג טוב יותר לגבי הצורה של הג'וליה. לאחר מעבר על התמונות ניתן לראות לא מעט אלמנטים יחודיים בעיצוב. כמו כן, ניתן לשים לב לכל מיני פרטים קטנים כמו גחון שטוח.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מקדימה יש ספוילר שנפתח בעת הצורך. רואים באחד הסרטונים.

כאן הוא נראה קצת דרדלה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אלבום תמונות של מגזין Quattroruote

cq5dam.web.960.800.jpeg

בתמונות שלהם ניתן לראות יותר פרטים ולקבל מושג טוב יותר לגבי הצורה של הג'וליה. לאחר מעבר על התמונות ניתן לראות לא מעט אלמנטים יחודיים בעיצוב. כמו כן, ניתן לשים לב לכל מיני פרטים קטנים כמו גחון שטוח.

תרביצו לי אבל מהזוית הזאת ובצבע הזה היא מזכירה טיפה את הדודג' וויפר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...