Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות צמיגים 195/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל סדאן SX4, נהיגה רגועה.

אשמח להמלצה לצמיג טוב.(רביעיה)

דרך אגב מה אומרים על אלה ?

פלקן

‏195/65R15 ZE914 91V TL קו מהירות T

‏195/65R15 ZE914 91H TL קוד מהירות H

יוקוהמה

‏195/65R15 91T AE01 X L ESPI קוד מהירת T או H

פורסם

אם אתה תמיד בסגנון של נהיגה רגועה, תוכל להסתפק בקוד מהירות הזול יותר.

תוכל לתת בשיקולים שלך עדיפות לצמיג עם דירוג צריכת דלק נמוכה יותר. אני לא יודע איזה מתוך ה-2 שהבאת. רק בשביל הדוגמא, צמיג efficientGrip3 של קונטיננטל יהיה שקט יותר ויצרוך פחות דלק, בהפרש של יותר מחמישים שקל לאורך חיי הצמיג, לעומת צמיג סיני ממוצע. (זה רק בשביל להסביר את העניין, הרי נשמע בבירור שאתה לא פוזל אל צמיג סיני אלא צמיג מבית טוב.)

פורסם

91H הם קודי המהירות והעומס המינימליים עבור סוזוקי SX4.

כך שכל מה שבעל קוד T אינו רלוונטי.

יוסל'ה - אין לקונטיננטל צמיג כזה ואני מניח שהתכוונת ל-EcoContact 3. סדרת EfficientGrip שייכת לגודייר.

יש מספיק צמיגים טובים במידה הזו, והרשימה די חוזרת על עצמה:

פאלקן ZE914, טויו CF2, הנקוק K425, יוקוהמה בלוארת' AE01, פירלי P1, גודייר אפישנט-גריפ פרפורמנס, קונטיננטל אקו-קונטקט 3/5, קונטיננטל פרימיום קונטקט 2/5, דנלופ בלו-ריספונס וכו'.

יש כמובן עוד מספר אפשרויות טובות כתלות גם בהיצע ובמחיר.

בדוק ההצעות לצמיגים הרלוונטים אצל הספונסרים -

טיירקלאב - פאלקן, טויו, הנקוק (על כל זוג צמיגים תקבל 100 ש"ח בדמות כרטיס מתנה ברשת פוקס).

iTire - גודייר (פניה לנציג בפורום בה"פ תעניק 5% הנחה נוספים).

ג.מ. פורטל - הצעתו על הדנלופ (תלוי דגם).

ומעבר לכך בדוק אתרי השוואת מחירים כמו -

Tires4U/Yad2, Tireplus, Hazamig, TireDeal.

חוות דעת משתמשים ומבחני עיתונות תוכל למצוא לדוגמה באתר www.tyrereviews.co.uk

פורסם

מכיוון ש sx4 רכב קשה אני ממליץ לך על צמיגי מישלין שרכים ומנעימים את הנסיעה או צמיגי קלבר שעושים גם כן עבודה טובה בשיכוך עבודות מע"צ

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
צמיגי מישלין שרכים ומנעימים את הנסיעה

יש סעיף בדירוג צמיגים, לגבי נוחות נסיעה, תוכל להשוות את הפרמטר הזה בין הצמיגים השונים, אם זה חשוב לך. אבל תימנע מהמישלין אנרג'י סייבר, כל עוד המתחרים טובים מזה בהרבה.

יוסל'ה - אין לקונטיננטל צמיג כזה ואני מניח שהתכוונת ל-EcoContact 3. סדרת EfficientGrip שייכת לגודייר.

... קונטיננטל אקו-קונטקט 3/5

נכון, אני תמיד מתבלבל בין שניהם. ובזמנו כאשר חיפשתי, לא מצאתי קונטיננטל אקו-קונטקט 5 במידה הזו, אחרת הוא ממש מומלץ. אם הוא רק מתאים לך לתקציב.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...