Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב מיני, כרגע די נסגרתי על שברולט ספארק. המפרט של הרכב והמחיר שמציעים לי עונים בול על ההגדרות שלי, ועל פניו נראה שמדובר ברכב במצב טוב. אבל: אני לא בטוח לגבי הצבע ממספר סיבות.

צירפתי תמונה לעיונכם, והנה לינק:

http://www.sapaugh.com/VehicleDetails/used-2014-Chevrolet-Spark-LT-Herculaneum-MO/2496937403

אשמח לשמוע את דעתכם על הצבע, האם הגברים שבינכם היו משלמים ממיטב כספם ומוכנים להתפשר על הצבע? לא קצת צבע נשי? שאלה שנייה, האם צבע מהסוג הזה בגלל שהרבה יותר נדיר, יעלה גם יותר כסף לצביעה בטיפול?

חשוב לציין שלא מצאתי צבע כזה עוד באף רכב אחר. השם בעברית זה כסף לבנדר מטאלי, ובאנגלית Grape Ice Metallic.

תודה!

2015-chevrolet-spark-1.jpg

פורסם

לדעתי נשי.

מבחינת צבע מבחינת תיקונים זה לא בעיה,למורשה ולכול פחח יש קוד צבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיוחד - כן.

לטעמי - לא. בהחלט צבע נשי.

בעיות עתידיות - במכירה + תיקוני פח.

עזוב - יש מספיק צבעים יפים בלי ללכת כל כך רחוק....

ואם בכל זאת תקנה ותקבל מבטים הזויים - שים פתק מאחורה - 'של אחותי, אבל היה חם לאללה והמזגן בבית מקולקל...' ((ופתק נוסף מתאים לחורף :lol:)

דרך אגב - מדהים אותי כל פעם מחדש דגם ה- LTZ של הרכב הזה - קצת פגושים יפים יותר, ג'נטים יפים (וגדולים) והרכב נראה פשוט הרבה יותר טוב (לפחות ביחס לדגם ה- LT שנמכר לרוב בארץ)

פורסם

סתם שתדע,כל פעם שאני עובר ליד הרכב הזה בצבע הזה אני חושב בכמה יותר נמוך קנה אותו הבעלים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תהיה בטוח בגבריות שלך :)

כל פחח רציני יכול להתאים גוון בתיקונים, אם ידרשו. הבעיה היא לפעמים בהתאמה לצבע שדהה אבל לא בגלל שזה גוון וורוד עתיק/ ענב עליז.

אולי זה ירתיע קונים עתידיים שאינם בטוחים במיניות שלהם ואולי זה יקסום לאיזו בחורה. אין לדעת :)

אתה יכול לשחק קצת על זה בקנייה או לחפש אקזמפלר אחר.

פורסם

הצבע נשי, מאוד.

קח בחשבון סחירות עתידית.

הייתי הולך על רכב בצבע 'מיוחד' כזה אם ורק אם הייתי מאוד מאוד מעוניין בצבע הזה ספציפית. בכל מקרה אחר - יש די והותר אקזמפלרים על הכביש.

לרכוש את הרכב ולצבוע זה די טיפשי, עדיף לרכוש אקזמפלר אחר. קח בחשבון שצביעה טובה היא יקרה מאוד...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
צבע שמאוד הולם אותה זה ירוק, אדום, כחול.

הסגול הזה גם נראה יפה ונעים לעין.

ראיתי את הרכב הזה בירוק כל כך הרבה פעמים שזה כבר דוחה את העין.

כן, הרכב נראה נשי בצבע הזה אבל משהו בו מאוד מזמין ומושך את העין. נתון לשיקולך.

פורסם

הכחול באמת מעולה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הכחול באמת מעולה.

קנה ספארק כחולה, וזרוק אותה לים...

וברצינות: כל צבע ססגוני יתאים לרכב מיני קטן זה, ומה שהכי לא יתאים זה צבעים אפרוריים ומעט בוגרים כגון אפור או כסף.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דווקא הפנדה דור קודם מעולה באפור מטאלי.

• תוכן חדש...