Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15 שנים ליציאה מלבנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הסכסוך דתי אז למה בית הכנסת בבגדד עומד על תילו למרות שאין שם כבר יהודים ולמה קבר יחזקאל מאובטח ומטופל?

כי זה באיזור שעדיין בשליטת העיראקים (כלומר ממשלה חילונית יחסית). כשדאעש הגיעו לקבר יונה הנביא הם היו פחות סימפטים בהתנהלות שלהם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בית הכנסת בבגדד עומד על תילו כי המשטר בבגדד הוא חילוני.

אם המאבק בין הסונים לשיעים (עדות שונות באיסלאם) שקיים כעת גורר מאות הרוגים ביום, אונס, עבדות, ניפוץ ארכיאולוגיה בת מאות ואלפי שנים וזה עוד בינהם, תאר לך מה היה קורה אם אנחנו היינו מולם.

יש כאן מלחמת עדות באיסלאם, שבכל מקרה שניהם מתפללים להשמיד אותנו.

מי שחושב שנסראללה יתגלח ויבוא לאפטר פרטי באומן 17 ביום מן הימים, כדאי שיתעורר.

כאן זה המזרח התיכון, השכונה הכי מופרעת בעולם.

שים לב למה שקורה אצלם כל יום.

http://www.mideast.co.il/p-2_a-131/

להגיד שדעש מייצג את האיסלאם זה כמו להגיד שלהב"ה מיצג את היהדות.

ברור שיש גורמים שרוצים להשמיד אותנו וברור שחלקם רוצים לעשות את זה גם על רקע דתי אבל העובדות הן שבמדינות ערב היהודים כמעט ולא נרדפים על רקע דתי בניגוד למדינות אירופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לא מעט חוקרים שטוענים כי דאעש הוא למעשה, האסלאם האמיתי (בינהם מרדכי קידר), מכיוון שהארגון עובד בדיוק בהתאם לספר.

מלבד סוריה, עירק ולוב שבהן יש שליטה כמעט מוחלטת של דאעש והגרורות שלו, המשטרים האחרים הם חילונים שלמדו לחיות עם היהודים.

בשלושת המדינות לעיל, קיים חיסול שיטתי של הכורדים, הנוצרים וכל בני דת אחרת.

כדי לחסוך ממך את הזוועה ממליץ לך (רק אם בא לך) לחפש בגוגל את המילים נצרות ודאעש. המאמרים והתמונות - זוועה.

כך ששוב, אני חושב שכרגע בעזה ובלבנון נחיה על חרבנו ולא יהיה פתרון, אלא במסגרת הרתעה.

לגבי יו"ש - צריך לצאת משם ולהשקיע את הכסף במקומות שבאמת צריך (ירוחם, דימונה וכו').

פורסם

מחקרים מגיעים למסקנה בהתאם לדעת החוקר. אבא שלי הספיק ללמוד גם את הקוראן בעירק והוא טוען דברים אחרים לגמרי (והוא לא היחיד. גם טורקים ואפילו פלסטינאים שאני עובד איתם טוענים כמוהו).

פורסם

יכול להיות שדכאש קרובה יותר לאסלאם המקורי של ימי הביניים, אבל אני לא בטוח שזה אומר משהו לגבי האבולוציה של הדת בזרמים אחרים, כמו שלהבה או חרדים אנטי ציונים לא מעידים על היהדות באופן מלא.

בכל מקרה, ברמה העקרונית אני מסכים שהסדר רגיעה זה המכסימום שאפשר לצפות לו כאן

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הלוואי שדאש היו קרובים לאסלאם המקורי של ימי הביניים

תור הזהב באסלאם:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%A8_%D7%94%D7%96%D7%94%D7%91_%D7%A9%D7%9C_%D7%94%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9D

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
יש לא מעט חוקרים שטוענים כי דאעש הוא למעשה, האסלאם האמיתי (בינהם מרדכי קידר), מכיוון שהארגון עובד בדיוק בהתאם לספר..

כל אחד והאג'נדה של וה"מחקר" שלו.

היית מאמין שיש מוסלמים שמשוכנעים ש"תורת המלך" היא היא היהדות האמיתית כי היא הולכת בדיוק לפי הספר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אינני חוקר איסלאם, לא למדתי לימודי מזרח תיכון, אלא רחוק מכך (טכניון).

אני עדיין חושב שכשאר המאבק האיסלאמי מתבסס על סממנים דתיים הסיכוי שלך כיהודי לחיות איתם בשלום שואף לאפס.

פירוש או לא פירוש של הקוראן, בינתיים בכל מקום שיש מוסלמים בעולם יש "מאבק בכופרים בשם אללה", תוך הצגת ספר הקוראן וקידוש המוות על החיים.

פתח מפה וראה את אזורי העימות ומי משתתף בהם.

אגב, שאותם מוסלמים לא יערבבו בין תורת המלך לבין הקוראן.

עדיין לא ראיתי גדודים של יהודים דוהרים ברחובות תל אביב עם טויוטה פיק אפ לבנה וקלאצ' וצועקים מוות לחילונים.

פורסם

אל תשכח שלא לפני הרבה שנים הנצרות היתה זו שדהרה ברחובות וחיסלה כל מי שלא התנצר.

פורסם

נו ו?

two wrongs וכו'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמו שרשמתי לעיל, השתתפתי בצוק איתן ובמבצעים אחרים כחלק מפלגה ייעודית עם משימות מאוד ספציפיות.

ראיתי חיילים מדהימים מהגדודים של גולני וגבעתי נלחמים בצורה הרואית אל מול פח זבל אנושי שמתחבא מתחת לאדמה.

אגב, גם אח של אשתי נהרג בעזה (לא בצוק איתן).

אני לא חושב ש"הולך ופוחת הדור".

להיפך, הסדירניקים של היום נלחמים בדיוק כמו שנלחמנו אנחנו, רק עם ציוד הרבה יותר טוב.

מה שהיה מאוד חסר זה התחכום, המארבים - כל אלו כמעט ולא היו.

ראיתי צבא שבלוני, עייף, מבולבל, עם כרס וכולסטרול בשמיים.

כשאתה מדבר על צבא שבלוני ועייף אתה מתכוון לזה של היום?כי גם ב"צוק איתן"הייתה הענות מרשימה של חיילי מילואים שנלחמו ממש בגבורה לדעתי.

פורסם
הייתי כבר אזרח באותו הלילה של היציאה, ראיתי את הכל בטלווזיה, ואז זה נפל עלי, באותו הלילה התפרקתי לגמרי, לא יכלתי להפסיק לבכות במשך שבוע שלם.

עד אז ידעתי שהיתה משימה, ומשימה מבצעים בכל מחיר, בכל מחיר, כי אנחנו נמצאים בין החיזבאללה לבין מדינת ישראל, ואנחנו מגינים בגופנו עליהם, ומה קרה פתאום?, נסגר הש"ג ללבנון וזהו?, איפה חיוניות המשימה של להגן על גבולה הצפוני של מדינת ישראל, מי החליט שצריך לשבת שם, ומי החליט לסגת?, איך זה עובד ביחד?, מה עם כל החברים שנהרגו שם?, מה עם כל הבוץ שאכלתי?, כל המארבים, סתם?, זאת לא בדיחה מקאברית, אנשים נהרגו שם, למה קיבינימט?

לפני כחמש שנים, נסעתי באוטובוס בשביל לשחרר את הרכב שלי מהמוסך, בדרך 2 נשים מבוגרות דיסקסו את המלחמה ההיא, וכמה היא היתה "סתם", ירדתי בתחנה הקרובה והקאתי את הנשמה שלי, מי שלא היה שם לא יכול להבין מה זה עושה, לבנון תשאר בי עד היום האחרון שלי, זה לא יוצא.

באיזו חטיבה שירתת,אם מותר לשאול?

פורסם

זה אומר שלפי הלוגיקה שלך, NirLevi עדיין לא ראה יהודים דוהרים ברחובות תל אביב על טויוטות חבוטות עם קלאצ'ים? אבל הוא כן עתיד לראות?

אני מקווה שהבנתי אותך לא נכון.

פורסם

לפי הלוגיקה שלי בני כל דת יכולים להפוך לחיות אדם עם השלהוב הדתי הנכון.

אנחנו עשינו את זה בתקופת התנך, הנוצרים בימי הביניים וכרגע האיסלאם. מי יהיה המשוגע התורן מחר אין לי מושג אבל בטוח שיהיה. אני מקווה שלא שוב התור שלנו.

פורסם
כשאתה מדבר על צבא שבלוני ועייף אתה מתכוון לזה של היום?כי גם ב"צוק איתן"הייתה הענות מרשימה של חיילי מילואים שנלחמו ממש בגבורה לדעתי.

כן.

אולי זה קשור לדרג המדיני (שהיה ונשאר דפוק), אבל ממה שראיתי, וראיתי המון, צה"ל היה עייף וחסר עמוד שדרה.

לא הובילו מבצעים ופשיטות ולא דחפו לפעולות איכותיות כמו שאמור לפחות להיות.

צעד קדימה, עשר אחורה, התברברות בשטח ומגננה.

• תוכן חדש...