Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15 שנים ליציאה מלבנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן.

אולי זה קשור לדרג המדיני (שהיה ונשאר דפוק), אבל ממה שראיתי, וראיתי המון, צה"ל היה עייף וחסר עמוד שדרה.

לא הובילו מבצעים ופשיטות ולא דחפו לפעולות איכותיות כמו שאמור לפחות להיות.

צעד קדימה, עשר אחורה, התברברות בשטח ומגננה.

לצערי הרב אני לא זכיתי להיות קרבי(לא באשמתי,אמרו לי הקב"נים שמתנדבים הם אף פעם לא קרביים),אבל ממה שראיתי ב"צוק איתן",הדרג המדיני אולי לא הוביל מספיק ונשאר דפוק(לפי מה שאתה מספר,אני לא מתיימר להבין אילו החלטות צריך לקבל במצבים כאלה),אבל חיילים שהתייצבו למילואים נלחמו בגבורה ועשו את זה עם המון שליחון,והחיילים הסדירים בכלל היו ממש מורעלים לדעתי,אני בחיים לא אעיז לבקר אותם,הם נלחמו כמו אריות(ראיתי את התוכנית של אילנה דיין על אסון הנגמ"ש,בהתחשב בנסיבות,לוחמי גולני שהיו שם היו פשוט תותחים אחד אחד,זה שהדרג המדיני לא תמיד מקבל את ההחלטות הנכונות זאת כבר בעיה אחרת).

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא משנה עד כמה אתה מורעל, מי שקובע מה תעשה הוא בדרגים יותר גבוהים.

היחידה שלי שלחה צוות (ואני בתוכו) בצוק איתן לעזה, ועם כמה שרצינו והתעקשנו, אחרי לילה בגבול עזה שבו המתנו לתשובה סופית, מבלי שבכלל דרכנו בפנים אמרו לנו לפרסס ולחזור הביתה.

מסתבר, עם כל המוטיבציה והרעל, שהגענו ביום שהחליטו להתחיל להוציא כוחות.

פורסם

כולם הורגים את כולם כל הזמן.

פעם החבר'ה שגרו ביבש גלעד לא הצטרפו למאמץ המלחמתי של בני ישראל,

אז כשתם הקרב באו בני ישראל ליבש גלעד ושחטו את כולם, כולל הילדים, והשאירו בחיים רק

את... הבתולות ! יפ, כדי שישמשו אותם.

כל העריפת ראשים ורציחות עם, זה הרגיל, אפילו 'אנחנו' היינו מצווים על השמדות עם

...וְהַאֲבַדְתָּ אֶת-שְׁמָם, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם: לֹא-יִתְיַצֵּב אִישׁ בְּפָנֶיךָ, עַד הִשְׁמִדְךָ אֹתָם...

...

וְהַכְּנַעֲנִי הַחִוִּי וְהַיְבוּסִי; וְהִכְחַדְתִּיו...

...לֹא תְחַיֶּה כָּל-נְשָׁמָה. כִּי- הַחֲרֵם תַּחֲרִימֵם

אבל עגום לא פחות הוא גורל האשדודים :

"וַתִּכְבַּד יַד-יְהוָה אֶל-הָאַשְׁדּוֹדִים, וַיְשִׁמֵּם; וַיַּךְ אֹתָם בַּטְּחֹרִים, אֶת-אַשְׁדּוֹד וְאֶת-גְּבוּלֶיהָ" .

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...