Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהג רכב ציבורי, מי עשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח את השרשור הזה כאן לאחר שלא קיבלתי מענה באוף טופיק. אפשר למחוק באוף טופיק.

לענייננו,

אבא שלי מתכנן ללכת לקורס על מנת לקבל רישיון D1 ולרכוש מיניבוס 16/14 מקומות לעסק.

חוץ מהקורס עצמו די הבנתי את שאר הדרישות והוא עומד בהן, אשמח לקצת פרטים לגבי הקורס.

הבנתי שאורך הקורס כ154 שעות, מה העלות שלו? כמה חזקה צריכה להיות האנגלית שלו? האם המבחן בסוף נעשה כמבחן תאוריה במחשב עם שאלות אמריקאיות? המבחן המעשי מתבצע על איזה רכב? מה כולל בתוכו המבחן המעשי?

תודה לעונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הקורס עולה כ 2500 ש"ח פלוס מינוס. יש קורס מהיר - חודש, ויש לימודי ערב בערך 4 חודשים.

האנגלית בסיסית ביותר ונבחנת במבחן בעל פה.

אין מבחן אחד, יש כמה מבחנים וכל אחד שונה,למיטב זכרוני רובם אמריקאים.

התיאוריה מהתקופה שאני עשיתי לא הייתה במחשב.

המבחן המעשי נעשה על רכב רגיל, כמו ברשיון נהיגה על רכב פרטי, רק עם גינונים של מונית - קח אותי לבית חולים וכדומה. בעיקרון צריך לדעת מיקומים מרכזיים בעיר בה אתה נבחן. כמובן שמצפים ממך לנהוג כמו נהג מקצועי ולא כמו נהג שרק הוציא רישיון.

פורסם (נערך)

פותח את השרשור הזה כאן לאחר שלא קיבלתי מענה באוף טופיק. אפשר למחוק באוף טופיק.

לענייננו,

אבא שלי מתכנן ללכת לקורס על מנת לקבל רישיון D1 ולרכוש מיניבוס 16/14 מקומות לעסק.

חוץ מהקורס עצמו די הבנתי את שאר הדרישות והוא עומד בהן, אשמח לקצת פרטים לגבי הקורס.

הבנתי שאורך הקורס כ154 שעות, מה העלות שלו? כמה חזקה צריכה להיות האנגלית שלו? האם המבחן בסוף נעשה כמבחן תאוריה במחשב עם שאלות אמריקאיות? המבחן המעשי מתבצע על איזה רכב? מה כולל בתוכו המבחן המעשי?

תודה לעונים.

הקורס אורך 216 שעות,האנגלית היא בסיסית בלבד.

צריך להוציא תאוריה לרכב ציבורי במשרד התחבורה,יש מספר מבחנים בנושאים השונים במהלך הקורס ש 3 מבחנים הם של משרד התחבורה(תיאוריה,ידיעת הארץ והכרת הרכב)

לאחר שתעבור הכל בהצלחה,יש לקחת שיעור נהיגה אחד וטסט.

הטסט מתבצע על רכב בסגנון אוטובוס זעיר.

עריכה אחרונה על ידי picnic
פורסם

אוקי אתם עוזרים לי המון, מה מלמדים בידיעת הארץ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אוקי אתם עוזרים לי המון, מה מלמדים בידיעת הארץ?

איך לקרוא מפה(גבהים/סוגי כבישים/מקומות פופולריים וכו),מדידת מרחקים,על העדות והדתות בארץ ודברים בסגנון הזה.

פורסם

אחלה, תודה לכם!

• תוכן חדש...