Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכנסתי החל מאתמול לשלילה למשך 4 חודשים.

למי שמסתקרן יכול לעיין פה.

האם יש חיה כזאת רשיון זמני לכמה ימים? קבעתי נופש בצפון עם בת זוגתי (גר בדרום), וממש לא בא לי להסחב עד לשם בתחבורה ציבורית, וגם אם כן אעשה את זה, מחסור ברכב מונע ממני ללכת לכל אטרקציה שתכננתי (שעה נסיעה מהמלון כל אטרקציה) וזה תוקע אותי להיות במלון בלבד.

לאן אפשר לנסות לגשת עם בקשה מוזרה כזאת? תודה מראש.

פורסם

לפני שהתחילה השלילה, היית יכול לבקש לדחות את תחילת השלילה. משהחלה השלילה לבקש חלון של כמה ימים נראה לי מסובך ולא זול (מצריך עו"ד) עם סיכויי הצלחה לא גדולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit - השלילה אחרי דחייה לחודשיים, לצערי וברב טפשותי שחכתי שיש לי נופש מוזל שאני יכול לנצל רק ב3 חודשים הקרובים, ונזכרתי שהזמנתי אותו כבר אחרי שהשלילה נכנסה לתוקף.

shugiflex - אתה צודק, העייפות משפיעה.

אין משהו שאוכל לעשות בכל זאת? פקס או מייל לבית המשפט אולי? משהו בסגנון?

פורסם

זאת לא סיבה מוצדקת כדי לדחות, אבל למה שהחברה/האישה לא תנהג?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לחברה יש רישיון על אוטומט ואצלי רכב ידני, אין לנו גישה לרכב אוטומט ל3 יום.

מעבר לזה שלחברה יש פחד נהיגה מטורף ולא ממש בא לי לתת לה לנהוג כ-800 קילומטר ב3 יום.

את הפחד נהיגה שיש לה למרחקים ארוכים לא ניתן להסביר פה במילים, אז לצערי האופציה הזאת לא באה בחשבון (להשכיר רכב לדוגמא).

ואני לא מחפש לדחות, אני מחפש סה"כ אישור נהיגה זמני ל72 שעות.

פורסם

כל המטרה של שלילה היא להוריד אותך מהכביש, לתת לך עונש, ולכן הסיכוי לאשר בקשה כזו הוא אפס.

תתחיל לחפש אופצה חלופית.

פורסם

יש לך הזדמנות לעזור לחברתך להתגבר על הפחד שלה - לך על זה :)

כפי שאמרו לפני - אין סיכוי שיאשרו לך, חבל על האנרגיה שתשקיע בכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...