Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר שנתיים פיאט פנדה 2007, ונמאס לי מהביקורים התכופים במוסך.

אני גר באילת, רווק, נוסע כ-10,000 ק"מ בשנה, הרוב זה נסיעות בתוך אילת, 20 ק"מ ביום, ומידי חודש חודשיים גיחות למרכז הארץ.

כל סופ"ש אני מטייל במדבר, ומחפש רכב עם יכולות שטח בסיסיות. לא לדפוק מסלולי 4X4 על סלעים ודיונות, אלא שבילי עפר בנחלים בקרבת אילת, מה שהפיאט לא אוהבת.

מחפש להוציא עד 60,000 ש"ח, לשנתון יותר חדש מהפיאט. יש חיה כזו?

פורסם

יונדאי טוסון - קצת שתיין, אך אמין ודי זול לרכישה ואחזקה (למעט הדלק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטוסון הוא שתיין כבד מאוד בדיוק ההיפך מהרכב שלך (בערך פי 2.5 בלי בעיה)אני הייתי ממליץ לך לרדת בשנתון ולחפש טויטה ראב4.

אמין ויחסית חסכוני.

פורסם

אתה גר באילת, ורוצה לטייל בסביבה, אבל להגביל את עצמך לשבילים.

בטווח של 50-70 ק"מ ממך יש מקומות מהיפים שבארץ.

אולי שווה לך לשקול לשנות קונספט, ולקנות רכב שטח אמיתי, כזה עם הילוך כח, כדי שבאמת תוכל לטייל בלי חשש.

אתה לא צריך ישר לקנות לנדרובר דיפנדר, אתה יכול לקנות גרנד ויטארה הכי חדשה שתמצא בתקציב שלך (ממליץ להתרחק ממנועי 2.4 ליטר שלהם כרגע) ותוכל באמת לטייל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני פוחד לרדת בשנתון בגלל הטראומה מהפיאט והביקורים השבועיים במוסך.

גרנד ויטארה בתקציב שלי משאיר אותי בשנתון 2006, אולי 2007. איך האמינות שלו לעומת הפיאט?

בתקציב שלי עם הילוך כח זה אולי רק סוזוקי ג'ימיני.

פורסם

אני לא יכול לומר לך בוודאות איך האמינות שלהם, וגם אם מרביתם אמינים מאוד ואתה נופל על האחד שלא...

אני יכול לומר לך שאני מחזיק לנדקרוזר משנת 2000 ובמשך שנה וחצי היו לו 0 תקלות, והוא נוסע רק בשטח. אבל אני לא הייתי ממליץ לך לקנות.

ג'ימני זו אפשרות מצויינת, בתנאי שאתה עושה סיבוב קודם על הרכב ומוכן לחיות עם המחיר שהוא גובה בכביש בשביל ליהנות ממה שהוא נותן בשטח.

בגלל זה המלצתי על גרנד ויטארה שהוא יותר מרוכך מהג'ימני ועדיין יקח אותך רחוק מאוד בשטח. הסוזוקים נחשבים לאמינים מאוד, האחזקה שלהם זולה, ואין בעית חלפים. (שוב, כרגע להימנע ממנוע ה 2.4 ליטר שמרחף מעליו איזה סימן שאלה).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

המנועים 1.6 ו 2.0 ליטר סוחבים בסדר גמור. בכל מקרה זה לא GTI ולא יהיה.

לגבי ה 2.4 יש שמועות, ועדויות בודדות על בלוק מנוע שפשוט מתבקע / נסדק בלי שום אתרעה מראש או פרובוקציה מיוחדת.

כנס לקישור ותקרא כמה עדויות שנפרסות על מספר שנים - http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&ForumId=9&id=946164

לשעבר:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...