Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בא בילד-אין בתוך שקע כזה שמיועד לו :p כמו הפס שעל הדלת בתחתית שממשיך (לא נראה לי כתוספת חיצונית אלא הגיע ככה עם הרכב)

אגב אפשר להחליף אותם לצבעים אחרים, ראיתי באיביי שניתן להזמין, לא זול כל הדברים האלו ל 500

Opel Adam S 2017

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו איזה שיפור פסיכי במראה.... סחטיין.

הבעיה המרכזית היא שאין לי את החומרה לפרק את הגלגלים, ואני לא מתלהב מהאפשרות של פירוק וצביעה גלגל-גלגל.

ונדמה לי שלא אמרת - איך בדיוק מטפלים ב"פציעות" של הג'אנט? האם ניתן לצבוע בלי לטפל בהן?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה עושה לי חשק לקנות ולצבוע , אבל יש לי כמה בעיות

הגאנטים שלי קטנים ולא נראה לי שזה יראה יפה , (פולו 2014 אוטו שחור ,גודל גאנט 15'' ) כמה שלך ?

הייתי רוצה לעשות את השילוב של השחור עם הצבע החום הזה שיוצא יפה.. שחכתי את השם .

זמן העבודה ופירוק זה נראה לי לוקח די הרבה זמן ולעשות את זה שזה נמצא על הרכב זה די מסובך.

צריך לכסות את הגלגל + הבלמים ..

מתוסבך .

פורסם

ליאב, עכשיו אתה רק צריך הנמכה קלה...

לגבי השריטות / פציעות בקאפות - גש לאידיוט ותדרוש ממנו שיביא לך חדשות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
א. צודק איזה סטלן אני חשבתי שהעליתי (העיקר שמרתי אותה על המחשב)

[ATTACH=CONFIG]429276[/ATTACH]

ב. לא שמתי רק אופטיבונד לילה לפני, אבל עדיף לחדש שוב לפני הצביעה רק חשוב ביותר! שלא יגע בג'נט כי אם זה נוגע, האופטיבונד ידחה את הפלסטידיפ ממנו (במיוחד בקצוות), אצלי בצמיג היה קצת בעייתי כי יש לו מעין הגנה על הג'נט, ניסיתי למרוח שם אבל זה תמיד נוגע בג'נט והייתי צריך לנגב ועם אלכוהול. בסופו של דבר היו חלקים שקצת לא מוגנים אז היה לי קצת יותר כאב ראש להסיר את הציפוי, בגלל זה עשיתי כמה שיותר שכבות אז הרוב יצא כמו חתיכה אחת. ובנוגע לקלפים לא שמתי לבסוף זה יותר מתאים כשהגלגל על הרצפה מפורק (הקלפים לפעמים נופלים מהרוח או מהגרביטציה ואתה לא רוצה שזה יגע בספריי רטוב).

יש להם שיטה נוספת וזה מסקנטייפ על כל הצמיג, פיתרון טוב אבל הרבה יותר עבודה וזמן, יכול להיות שווה את זה בשביל הבטיחות.

ג. לפי מה שאני רואה בפורום של DYC רוב האנשים עושים צביעה - כשהגלגלים מפורקים, זה קצת יותר עבודה אבל אם יש לך איך להעמיד את הרכב אבל לדעתי הכי בטוח, גם יש לך איך לנקות את הג'אנט הכי טוב מלפני (אצלי בחלק הפנימי הוא עודנו מלוכלך, מקווה שישרוד את החורף).

SCIPOPO - אתה עשית את זה על הרכב או פירקת? הלכלוך בחלק הפנימי של הג'נט נשאר?

על הרכב, הלכלוך הפנימי נשאר, מעולם לא שקלתי לנקות אותו אפילו.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
וואו איזה שיפור פסיכי במראה.... סחטיין.

הבעיה המרכזית היא שאין לי את החומרה לפרק את הגלגלים, ואני לא מתלהב מהאפשרות של פירוק וצביעה גלגל-גלגל.

ונדמה לי שלא אמרת - איך בדיוק מטפלים ב"פציעות" של הג'אנט? האם ניתן לצבוע בלי לטפל בהן?

בגלל זה לקחתי שקית זבל ארוכה, דוחף מאחורי הג'נט ומכסה את התוף וכל העסק שם מאחורה כדי שזה לא ייצבע גם כן ושלא יגיע פלסטידיפ במקרה לבלמים, מי יודע מה זה יכול לעשות.

בנוגע לפציעות - טרפנטין (רצוי עם כפפת ניילון מיוחדת כי הריח מסריח, ושלא תימס מהחומר) להרטיב מעט את האצבע ולהעביר בטפיחות על המקום בעדינות עד שהוא "מוחלק" לחלוטין ומגיע לג'נט, זהירות שלא ינזל למקומות אחרים שלא תפגום את שאר הציפוי, יתרון וחיסרון של הטרפנטין - שהוא מתייבש מהר ולא נוטה לנזול אבל עדיין לנקוט בזהירות עם זה.

אתה עושה לי חשק לקנות ולצבוע , אבל יש לי כמה בעיות

הגאנטים שלי קטנים ולא נראה לי שזה יראה יפה , (פולו 2014 אוטו שחור ,גודל גאנט 15'' ) כמה שלך ?

הייתי רוצה לעשות את השילוב של השחור עם הצבע החום הזה שיוצא יפה.. שחכתי את השם .

זמן העבודה ופירוק זה נראה לי לוקח די הרבה זמן ולעשות את זה שזה נמצא על הרכב זה די מסובך.

צריך לכסות את הגלגל + הבלמים ..

מתוסבך .

הג'נטים שלי בדיוק כמו שלך 15' מקוריים שמגיעים עם הרכב, נראה לי שבגלל שהצמיגים שחורים והצבע אפור זה משתלב יחדיו ונראה כאילו הג'נט גדול יותר, זה באמת נראה ככה מהצד כרגע כשאני מסתכל על זה לעומת הצבע המקורי (טריק שלומדים מנשים, שחור מרזה :p ).

יש סיכוי שבגלל שתצבע את שלך לצבע אחר שהוא לא שחור יראו את ההבדלים בגודל יותר מאשר אם הרכב היה לדוגמא לבן והיית צובע את הג'נטים לשחור.

לכסות את הגלגל והבלמים זה עבודה של חצי שעה לכל היותר, רק לדחוף את השקיות פנימה ולדאוג שזה מכסה הכל ולא נוגע בחלק הפנימי של הג'נט שבא במגע עם הספריי, שלא תדבק במקרה השקית לג'נט - חבל שלא צילמתי את התהליך הנ"ל, אבל יש הסבר מעולה ביוטוב של FONZIE מ DYC על צורת העבודה כשהגלגל על הרכב.

ליאב, עכשיו אתה רק צריך הנמכה קלה...

לגבי השריטות / פציעות בקאפות - גש לאידיוט ותדרוש ממנו שיביא לך חדשות.

אתה והפיתויים האלה, אני בסוף אקנה! ההנמכה תעשה רק יופי לרכב אני יודע (לבנתיים מחכה לעשירי לנשום).

לגבי השריטות בקאפות לך תריב עם הבחור עכשיו ותוכיח שזה הוא עשה את זה, אני מפגר שלא חשבתי על זה לפני כן הייתי מוציא אותן בעצמי בעדינות כמו שעשיתי בזמן הצביעה.

SCIPOPO - תודה, אז זה לא כזה קריטי כי בזמן הניקיון לפני היישום שכחתי את המברשת EZ בדירה בראשל"צ

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, זה אולי יהיה קצת לא קשור, אבל יש לי את הקאפות הכסופות המקוריות של האבארת', אם בא לך.

אני מוכן לעשות לך את זה כחבילה, יחד עם חבילת ההנמכה והקשחה... :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ליאב הכוונה שלי בפציעות היתה לא בנוגע לפאקים בצביעה שלך, אלא פאקים בג'נט עצמו עקב שפשופי מדרכה / מרעין בישין אחר.

לזה יש פתרון?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ליאב, זה אולי יהיה קצת לא קשור, אבל יש לי את הקאפות הכסופות המקוריות של האבארת', אם בא לך.

אני מוכן לעשות לך את זה כחבילה, יחד עם חבילת ההנמכה והקשחה... :lol:

כן אני יודע וזוכר אבל קאפות של אברת' על 500 רגילה אתה רוצה שידקרו אותי? :p

על ההנמכה והבולמים אני אדבר איתך בפרטי / פייסבוק / טלפון / מיילים / מברקים

ליאב הכוונה שלי בפציעות היתה לא בנוגע לפאקים בצביעה שלך, אלא פאקים בג'נט עצמו עקב שפשופי מדרכה / מרעין בישין אחר.

לזה יש פתרון?

בעקרון הספריי מסתיר עד מאוד את הפגמים בג'נט, תלוי עד כמה הם עמוקים, כמובן שתמיד אפשר לעשות שיוף למה שמכוער לפני ואז לכסות עם הפלסטידיפ, כמו מה שעשיתי, היו לי כמה כרסומים ששייפתי עם נייר 320 והחלקתי קצת עם נייר עדין יותר ועל זה עשיתי את הציפוי - יצא בסדר גמור (תמיד אפשר לעשות תיקון לג'אנט לפני אבל לדעתי קצת מיותר, תלוי בעומק הכרסום).

אצלי לא תראה כמעט רק אם ממש תתקרב לג'נט ותחפש את הפגם / שריטות אולי תמצא מעט.

אני אצלם עוד מעט את הג'אנט מקרוב יותר היכן שהיו פגמים כדוגמא

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...