Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למנוע שריטות או פגמים של מים ולכלוך, לדוגמא בחו”ל משתמשים הרבה עם הטרטל ווקס ice והוא ממש מגן לפי הוידאו ביוטוב, הקטע שלא יודע אם הוא קיים בארץ.

Opel Adam S 2017

פורסם
liav12, זה בא בצורת ספריי או שיש לך איזה מרסס?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הפלסטידיפ?? זה ספריי לחץ בפחית קונים ככה, יש גם בגלונים למרסס מקצועי.

הצבע שהשתמשתי ספציפית אין בארץ ממה שידוע לי, הזמנתי מארה"ב עם חברת שילוח כמה פחיות אבל פה בארץ יש שחור לבן אדום וכו' ויש גם מטלייזר בצבע כסוף או זהב מנצנץ

http://www.autostore.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=151426&manufacture_id=13745

Opel Adam S 2017

פורסם
הפלסטידיפ?? זה ספריי לחץ בפחית קונים ככה, יש גם בגלונים למרסס מקצועי.

הצבע שהשתמשתי ספציפית אין בארץ ממה שידוע לי, הזמנתי מארה"ב עם חברת שילוח כמה פחיות אבל פה בארץ יש שחור לבן אדום וכו' ויש גם מטלייזר בצבע כסוף או זהב מנצנץ

http://www.autostore.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=151426&manufacture_id=13745

יש לך אולי לינק מאיפה אני יכול להזמין מחול צבעים שאין בארץ?

פורסם

כמה שטח יכול לכסות בקבוק אחד?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

צץ לי רעיון מטופש לכסות את הגג. נראה עסק יקר מידי...

פורסם

לא מומלץ לצבוע את הגג עם פחית, אם לא תשים הרבה שכבות והכיסוי יהיה טוב אתה עלול לראות פסים פסים של הריסוס.

בכל מקרה בשביל גג כמו שלך תצטרך לפחות 3-4 פחיות.

לפות"ש - לדעתי יש לי חצי בקבוק של טרטל ICE, אני אבדוק אם לא זרקתי אותו. אם הוא שרד - מוזמן לבוא לקחת אותו (תמורה בירה קרה :wink:)

פורסם

RAN1012 - אם אתה מראשל"צ בכיף, תודה חבר! :)

פאנטום לא ידעתי אני אבדוק מחר, עושה רושם שהחומר הזה יושב טוב על פלסטידיפ - לכל מי שמשתמש בספריי הנ"ל

Opel Adam S 2017

פורסם

אני רוצה לצבוע את הג'אנטים ברכב עם הפלסטי דיפ האפור הזה, כמה עולה פחית אחת וכמה פחיות צריך בשביל 4 גאנטים ?

• תוכן חדש...