Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד, יהיה מעניין לראות 500 בלי הניקלים המצועצעים.

שאלה, כמה פחיות הזמנת שיצא לך 280 ש"ח כולל הכל?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח שאהבת, זה הדבר הראשון שרציתי להעיף מהרכב

שבוע הבא אסיים את הסמל הקדמי וישארו הג'אנטים והגג (כנראה ציפוי מדבקה אפור דומה).

עכשיו נזכרתי שגם הזמנתי את הפחיות בזמן ה BLACK FRIDAY אז יצא לי גם איזה 35% הנחה על המשלוח או על הפחיות לא זכור לי בדיוק, אבל יצא זול 4 פחיות ב 300 ש"ח לערך.

Opel Adam S 2017

פורסם

זול?

זה המחיר בארץ... וזה כפול מהמחיר בארה"ב :(

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פחית אחת עולה בארץ 120 שקל ואין לך את כל הצבעים. 4 פחיות עלו לי עם המשלוח כ 300 שקל בערך.

והאמת גם אם זה היה עולה אותו הדבר לפחות יש לך אופציה לבחור את כל הצבעים שאתה רוצה ולא איזה 10 סוגים מסכנים שיש בארץ לצערי

Opel Adam S 2017

פורסם
פחית אחת עולה בארץ 120 שקל ואין לך את כל הצבעים. 4 פחיות עלו לי עם המשלוח כ 300 שקל בערך.

והאמת גם אם זה היה עולה אותו הדבר לפחות יש לך אופציה לבחור את כל הצבעים שאתה רוצה ולא איזה 10 סוגים מסכנים שיש בארץ לצערי

ערכה של 7 פחיות (4 בסיס 3 פינישר) עולה 60 דולר כולל משלוח באמזון, 240 ש"ח.

בארץ זה יעבור את ה600, ולא בטוח שיש בכלל את הצבע שאני רוצה.

אבסורד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ראיתי בארץ פחיות גם ב79 ש"ח.

http://wraps.co.il/category.php?id=159

טוב זה המחיר הכי זול שראיתי בארץ, עד כמה האתר הזה אמין?

למי שרוצה צבעים סטנדרטים זה מעולה

KREIOS דודה שלי הביאה לי פחית אחת ללא בעיות, במזוודה שלה. לא אמרו לה כלום, וזה היה מארה"ב

Opel Adam S 2017

פורסם
ערכה של 7 פחיות (4 בסיס 3 פינישר) עולה 60 דולר כולל משלוח באמזון, 240 ש"ח.

בארץ זה יעבור את ה600, ולא בטוח שיש בכלל את הצבע שאני רוצה.

אבסורד.

לינק?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

בצעו חיפוש קטן על ההזמנה של הפחיות שהזמנתי מdip your car בעזרת buy2usa.

יצא יותר מידי משתלם.

אם מישהו יצטרך עזרה שיודיע לי.

בכל מקרה ליאב היקר.

אני משתמש בendurance כמעט כל שטיפה של הג'אנטים, זה מספק גם הגנה וגם גלוס.

יש לא מעט חבר'ה בחו"ל שמשתמשים במוצר הנ"ל לשם כך, אל חשש מהמסה של הציפוי וכאלה :)

אין לחומר סולבנטים, הוא מגן על הציפוי בידיוק כמו שהוא מגן על הצמיג.

בנוסף שמתי לב שהרבה פחות לכלוך נדבק לפלסטידיפ, שזה אחלה פלוס, כי לנקות פלסטידיפ זה pain in the ass.

עריכה:

אתה משתמש עם סונקס ופאוור קלין על פלסטידיפ וזה שרד?! ראיתי ש FONZIE עשה השוואות בין הסונקס לבין החומר שהם מוכרים כביכול כמנקה ג'אנטים והחומר שלהם (שוב, כביכול) ניקה ג'אנטים טוב יותר מאשר הסונקס, עם ובלי פלסטידיפ. אבל אני סקפטי בקטע הזה.

זה לא מוריד מהברק?

אני יכול לומר שלאחר שטיפה וספריי ווקס של אופטימום על החלקים שצבועים אצלי בפלסטידיפ הנצנוץ ירד בטיפה, או שזה פסיכולוגית

power clean הוא apc בטוח ביותר, אולי הכי בטוח משלל חומרי הניקוי שנמכרים כרגע.

הוא סוג של סטנדרט בנקיון של פלסטידיפ, דלל אותו 1:4 ואתה מסודר לחלוטין.

לגבי הסונקס, פונזי מצא שהסונקס מנקה פחות טוב מהתרסיס היעודי שלהם.

יש לזה רק סיבה אחת, הוא פחות מרוכז, ופחות חזק.

החומר הייעודי שנמכר בדיפ יור קאר, דומה בתכונות שלו ל-iron x, והאיירון מרוכז בטירוף והרבה יותר אגרסיבי מהסונקס.

(יש לא מעט השוואות בין הסונקס לאיירון, במיוחד על פח הרכב, הסונקס לא מזיז לפח, האיירון כן, שוב, החומר פשוט חזק בהרבה).

לפיכך, בטוח לשימוש, לפחות מהנסיון הלא קטן שלי (משתמש כמובן אחת לכמה שטיפות, ולא באופן תדיר).

בכל מקרה יש להצמד להוראות, לא לרסס כשהחישוק חם, לא להשאיר יותר מידי זמן (גג שבגג דקה), לשטוף עם הרבה מים.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

איזה כיף שה500 twinair בא מראש בלי ניקלים אלא אפור בהיר מט :lol:

רק בסמלים והפסים שליד הסמל הקדמי הם עשו ניקל.

השחור נראה מעניין, עבודה יפה גם. טוב שיש בארץ גם אנשים עם טעם ולא רק כאלה ששמים קיט ניקלים על אלטו :|

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה אפור מט מוזר ;)

גם שחור היה במחשבה בהתחלה, אבל אמרתי שגם ככה יקח זמן עד שזה יגיע לארץ (הזמנתי בחורף) ועדיף להשתמש בזה במזג אוויר חם ולא בקור כי אז הספריי לא יוצא טוב, הפחיות צריכות להיות בטמ"פ נורמלית של 20+ מעלות בערך ולאחר שקשוק רציני של 1-2 דק' כדי שישפריץ ללא בעיות (נשמע לא רע :p )

חשבתי להוסיף מטלייזר או גלוסיפייר, עדיין לא סגור אם בא לי על הנוצץ הזה כיוון שזו אחת מהסיבות למה העפתי את הניקלים.

עכשיו נשאר רק לחבר את השפם מקדימה - עדיין מתלבט עם איזה חומר להדביק את זה כמו

שצריך כיוון וכבר אין לי את הניטים שתפסו את זה מלכתחילה. יש לי דבק M3 מדרג VHB, מעניין אם יתפוס (אם לא אז ידפקו גם את אלה או שהם יעופו בנסיעה, שוב פעם)

IMAG1217.jpgIMAG1216.jpg

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן אחרי צביעה נוספת, הפעם את הסמלון הקדמי ואת המכסה של מיכל הדלק, שעתיים של עבודה בערך עם הניקוי וההכנה.

השלב שנשאר הוא הג'אנטים והמולדים ליד הדלתות שעם הכיתוב 500 (צבועים גם בניקל אלא מה)

IMAG1376.jpg

IMG-20150613-WA0011.jpg

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...