Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתוב בעמוד הקודם כי שאלו - באתר DYC הראשי שלהם מארה"ב, משלוח עם BUY2USA לישראל, לא הכי זול אבל לפחות יש את הצבעים שתבחר, אם במקרה איכשהו יש לך משפחה מארה"ב או מישהו שמגיע משם, כדאי לך שיביאו איתם על הדרך, לי זה חסר בהזמנה השניה.

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שכן שכחתי לצלם, אעלה מחר, בדיוק כמו האחורי, המבאס שהפנים של הסמל נראה כאילו התייבשו בפנים מים והוא הכתים בלבן מעט, צריך להחליף את הסמלים האלו - אבל זה כבר בפעם אחרת.

את המכסה דלק נראה איך זה יבוא עם הג'אנטים והכיתוב התחתון, אם לא יראה טוב אז נקלף.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני לא התחברתי למכסה דלק.

וגם לי יש את הבעיה עם ה'סמל המימי', אם יש לך רעיון לשיפור/טיפול בעניין, אשמח לשמוע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ראיתי שמישהו פירק את הפלסטיק השקוף שמגן מעל הכיתוב FIAT, לי אין ממש מושג איך לשחרר את הסמל ממקומו הבנתי בכלל שצריך להגיע איפשהו ליד הטמבון ולפרק אותו, באחורי זה יותר קל אבל בקדמי להיפך. לפני שאני עושה את זה קודם כל אני אזמין סמל נוסף מהאיביי שיהיה לכל מקרה :p

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חוזר לעדכן אחרי כמה שעות עבודה של היום (החום הזה דפק לי את המוח).

הג'אנטים סופסוף נצבעו אחרי החלפת צמיגים שבוע שעבר (T1R - איזה תענוג של סיבובים לעומת הקודמים).

מרוצה יחסית לפעם ראשונה, עשיתי לא מעט טעויות כמו שהיד נתקעה במקום בזמן שריססתי, מה שגרם לטקסטורה מוזרה ובצורת טיפה, אבל זה תוקן ע"י טרפנטין מקומי וריסוס מחדש, או בזמן שניסיתי להוריד את השקית ניילון שעל הבלמים ופצעתי את הפלסטידיפ עם הציפורן (מעצבן בטירוף!)

עשיתי כ 5-6 שכבות על כל ג'אנט ועדיין נשאר לי לפחות חצי פחית מכל גלגל (פחית לג'אנט), אולי כי אין הרבה צלעות והוא דיי קטן? (15') - יש סיכוי שאעשה עוד שכבות.

השלבים והערות למי שמתכוון לבצע גם:

* שטיפה טובה שביצעתי יום לפני כן יחד עם SONAX להוריד את רוב אבק הבלמים מהפרונט של הג'אנט.

* למי שיש (לי אין) - בוקים להניח את הרכב ולהוריד את כל הג'נטים ולנקות באופן טוטאלי את הביפנוכו עדיף! :p

* ייבוש לגמרי של הג'אנטים, לא להשאיר טיפת מים כיוון שזה יגרום לבועות והפלסטידיפ לא ייתפס.

* מריחה של TIRE SHINE ג'ל או אופטיבונד (שזה מה שהיה לי זמין באותו רגע) על הצמיג, ככה ניתן לרסס על הג'אנט חופשי ולקלף את הפלסטידיפ בקלות בגלל הדחייה מהשמנוניות של החומר.

* שלא תיגע טיפה בג'אנט מה TIRE SHINE! אחרת הפלסטידיפ לא ייתפס, אל תשאלו איך אני יודע.

* בימים חמים שכאלה, 20 דק' מספיקים לגמרי לחומר להתייבש בשמש (אולי בצל קצת יותר) בשביל לעבור לשכבה הבאה

הכל בוצע בזמן שהג'אנטים על הרכב, שמתי שקית ניילון ארוכה מאחורי הג'אנט כדי לכסות את הבלמים וכו'.

לבסוף מרחתי עם מטלית מיקרופייבר וספריי מיקס של 50:50 סונקס BSD + אינסטנט דיטיילר כהגנה על הפלסטידיפ, מהנסיון שלי - אינו עושה כתמים לבנים בכלל, אני משתמש בזה לכל מה שצבעתי ברכב (ידיות ג'אנטים ידית אחורית לתא מטען והניקלים מקדימה)

הדבר האחרון שנשאר הוא הסמלון הצדדי עם הכיתוב 500 עליו - אותו אעשה כנראה שבוע הבא.

נ.ב מצטער על התמונות הלא איכותיות - HTC M7 אלא מה.

נ.ב 2 - שמתי לב שהבחור שהחליף לי את הצמיגים הוריד את הכיסוי פלסטיק של הג'אנט דיי באלימות ושרט חלק מהם, חלאה. כנראה שאזמין חדשים מהאיביי.

נ.ב 3 - SCIPOPO - תודה לך על ההמלצה לצבע :)

IMAG1396.jpg

IMAG1398.jpg

IMAG1399.jpg

IMAG1401.jpg

IMAG1402.jpg

IMAG1404.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

כל הכבוד!!

שים בבקשה 2 תמונות של פרופיל הרכב לפני/אחרי בשביל שנוכל לראות את ההבדל...

הצביעה עצמה נראית נהדר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה השיפור הכי יפה 8) משפר בהמון

ועכשיו ה500ים שלנו ממש ממש דומות

אם אתה כבר מזמין את הפלסטיק שעל הג'אנט, שלי נראה אותו דבר רק בלי המסגרת ניקל, אז נראה לי שתעדיף להזמין כזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
חוזר לעדכן אחרי כמה שעות עבודה של היום (החום הזה דפק לי את המוח).

הג'אנטים סופסוף נצבעו אחרי החלפת צמיגים שבוע שעבר (T1R - איזה תענוג של סיבובים לעומת הקודמים).

מרוצה יחסית לפעם ראשונה, עשיתי לא מעט טעויות כמו שהיד נתקעה במקום בזמן שריססתי, מה שגרם לטקסטורה מוזרה ובצורת טיפה, אבל זה תוקן ע"י טרפנטין מקומי וריסוס מחדש, או בזמן שניסיתי להוריד את השקית ניילון שעל הבלמים ופצעתי את הפלסטידיפ עם הציפורן (מעצבן בטירוף!)

עשיתי כ 5-6 שכבות על כל ג'אנט ועדיין נשאר לי לפחות חצי פחית מכל גלגל (פחית לג'אנט), אולי כי אין הרבה צלעות והוא דיי קטן? (15') - יש סיכוי שאעשה עוד שכבות.

השלבים והערות למי שמתכוון לבצע גם:

* שטיפה טובה שביצעתי יום לפני כן יחד עם SONAX להוריד את רוב אבק הבלמים מהפרונט של הג'אנט.

* למי שיש (לי אין) - בוקים להניח את הרכב ולהוריד את כל הג'נטים ולנקות באופן טוטאלי את הביפנוכו עדיף! :p

* ייבוש לגמרי של הג'אנטים, לא להשאיר טיפת מים כיוון שזה יגרום לבועות והפלסטידיפ לא ייתפס.

* מריחה של TIRE SHINE ג'ל או אופטיבונד (שזה מה שהיה לי זמין באותו רגע) על הצמיג, ככה ניתן לרסס על הג'אנט חופשי ולקלף את הפלסטידיפ בקלות בגלל הדחייה מהשמנוניות של החומר.

* שלא תיגע טיפה בג'אנט מה TIRE SHINE! אחרת הפלסטידיפ לא ייתפס, אל תשאלו איך אני יודע.

* בימים חמים שכאלה, 20 דק' מספיקים לגמרי לחומר להתייבש בשמש (אולי בצל קצת יותר) בשביל לעבור לשכבה הבאה

הכל בוצע בזמן שהג'אנטים על הרכב, שמתי שקית ניילון ארוכה מאחורי הג'אנט כדי לכסות את הבלמים וכו'.

לבסוף מרחתי עם מטלית מיקרופייבר וספריי מיקס של 50:50 סונקס BSD + אינסטנט דיטיילר כהגנה על הפלסטידיפ, מהנסיון שלי - אינו עושה כתמים לבנים בכלל, אני משתמש בזה לכל מה שצבעתי ברכב (ידיות ג'אנטים ידית אחורית לתא מטען והניקלים מקדימה)

הדבר האחרון שנשאר הוא הסמלון הצדדי עם הכיתוב 500 עליו - אותו אעשה כנראה שבוע הבא.

נ.ב מצטער על התמונות הלא איכותיות - HTC M7 אלא מה.

נ.ב 2 - שמתי לב שהבחור שהחליף לי את הצמיגים הוריד את הכיסוי פלסטיק של הג'אנט דיי באלימות ושרט חלק מהם, חלאה. כנראה שאזמין חדשים מהאיביי.

נ.ב 3 - SCIPOPO - תודה לך על ההמלצה לצבע :)

יפה מאוד ! , מאיפה הזמנת את הפחית ?

ואיך רססת דרך פחית ? אתה מעביר את זה לאן ? לא קנית ספריי ?

כמה עלה הצבע ?

פורסם
כל הכבוד!!

שים בבקשה 2 תמונות של פרופיל הרכב לפני/אחרי בשביל שנוכל לראות את ההבדל...

הצביעה עצמה נראית נהדר.

בטח ותודה!

יש עדיין קצת פקשושים פה ושם, אותם אתקן במהלך השבוע הקרוב כנראה (טרפנטין בטפיחה על האיזור שצריך לתקן, עד שזה נמס ובזהירות שלא ינזל על שאר הפלסטידיפ - מוריד שכבה, מתייבש ומרסס מחדש).

תמונה של אחרי יש לי רק את זו שהעליתי מלמעלה, לא היה לי מקום לצלם בבית בגלל הקרבה של החומה לרכב :p

liorwohl - אני כבר כמה חודשים מפנטז על זה אבל חיכיתי שאחליף את הצמיגים, כי מאיכות הצמיגיות שיש בארץ היו פוצעים והורסים את כל הציפוי בזמן ההחלפה, אכן סופסוף זה נראה יותר נורמלי, אני מנסה להשמיד כל זכר לניקל או כסף ברכב, באמת מעניין לראות את שלך מקרוב, אולי נקפוץ לבקר

;)

ולגבי הפלסטיקים האלו, הם כלל לא זולים משהו כמו 100 ש"ח ליחידה, מצאתי כאלו שמגיעים עם ליפ אדום שנראה טוב, אולי אנצל את העניין, או שבכלל אולי אצבע גם את הנוכחים בספריי.

Kreios - זהו צבע שנקרא Anthracite וכן אותו אחד שאיתו צבעתי את כל שאר החלקים, לצערי אין בארץ אלא רק בהזמנה מארה"ב מאתר DYC או אמאזון.

nirko - בעקרון עם כל ההכנה וההמתנה בין שכבה לשכבה, לא אמור לקחת יותר מ 2-3 שעות, לי זה לקח יותר עם זמן התיקונים ולקחתי את הזמן בין לבין, כמו כן הייתה שמש חזקה וחם (ועכשיו יש לי סימן שיזוף של חולצה)

Darkwolf 0 - זה פחית ריסוס לא הפחית למרסס המקצועי בלחץ, פחית מוכנה לריסוס כמו מה שמגיע לאוטוסטור (שם אין את הצבע לצערי).

ההזמנה בוצעה מארה"ב דיברתי על זה בשרשור לפני איזה עמוד או שניים, משלוח עם BUY2USA ופחית נוספת עם הדודה שבאה מארה"ב. לא יקר אבל לא זול, בערך 300 ש"ח כולל הכל ל 4 פחיות

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...