Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה! המלצת על הצבע, הלכתי על הצבע :)

חשבתי לפרגן מעל בשכבה של copper metalizer - הצבע נראה מדהים, אולי אזמין כמה פחיות ואמלא מעל כמה שכבות.

ועכשיו המדרכות עוד יותר מפחידות אותי, שייפתי את האיזורים הפגועים והחלקתי אותם מעט כדי שהמילוי בפלסטידיפ יהיה טוב יותר, עושה רושם שעבד.

אגב איך אתה מנקה אותם? ONR רגיל או TIRE SHINE? שמתי לב שתופס המון לכלוך אחרי נסיעה אחת בודדת (מעבר עם האצבע)

ברשת ההמלצות הן על SIMPLE GREEN, ידוע לך איפה משיגים?

ליאור - לא יודע אם יצא לי להגיע בשישי לצערי אני כנראה שוב אצל המשפחה בדרום \=

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, איך מילאת את החורים?

אני כבר התחלתי במסע רכישות פלסטידיפ, מקווה תוך כמה שבועות לעשות פרוייקט בלאק-גולד-מטאלייזר על הגלגלים שלי... אך יש לי כל מיני פציעות שאולי יהרסו את החגיגה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סימפל גרין זה apc פשוט, יש אותו באוטוסטור.

כל apc 1:4 עושה את העבודה, אני משתמש בpowerclean של אופטימום, הכי בטוח, בגדול מדלל אותו 1:5 בערך, אף פעם לא מודד בדיוק.

אחת לכמה שטיפות, סונקס, כן כן.

לא קורה כלום כבר חצי שנה.

שוטף לפי הספר כמובן.

אם אתה לא מגיע למפגש אני מגיע לדימונה לקלף לך את הפלסטידיפ, ובמקומו מרסס פלסטידיפ ורוד.

"יאללה בירי".

פורסם

לגבי הסונקס אני יודע שמתמשים בו גם פונזי עשה השוואה בינו לבין החומר שלהן, רק ששלהם יותר מתאים לפלסטידיפ וגם עולה כיפליים - יקר.

ONR ילך על זה בסדר עם מיקרופייבר?

אגב שמתי לב שדיי קל לקלף אותו, פגעתי כמה פעמים עם הציפורן בזמן הורדת הניילון ופצעתי את השכבה, אז עשיתי עוד שכבה שתיים מעל.

ולמפגש הלוואי הלוואי..הובטח לחברה עוד מלפני שדיברו על זה, איזה עצבים זו כבר פעם שניה שאני אפספס מפגש :(

רק אל תצבע לי את הג'אנטים בצבע גייאזי!

Opel Adam S 2017

פורסם

שמע אל תלך שולל.

ברור שעל מגוון ליין המוצרים של dip your car היה צריך להגיע גם מנקה, לא?

במקרה הזה חובה בלידר, לא חומצתי.

במבחן שהוא ערך, הוא רק אמר שהמוצר שלהם מנקה טוב יותר.

מסקנה אישית שלי? טוב יותר = חזק יותר = בטוח פחות.

נכון לעכשיו הכל דבש אצלי, הציפוי נראה כמו ביום הראשון שלו.

ONR ינקה, כן.

לגבי פגיעה בג'אנט, אצלי הפרופיל של הצמיגים מאוד בולט ביחס לג'אנט (GY ASYMETRIC 2ׂ), ככה שזה מעולה וחוסך לי המון דאגות ממדרכות וכו' (מה שגם אני לא נוטה להכנס במדרכות (משהו שלא הבנתי מעולם)).

אני חושב שהחומר יותר עמיד ממה שאתה חושב, אולי הפגיעה קרתה בגלל שהחומר עדיין טרי יחסית.

כשאני מנקה את הג'אנטים שלי אני משתמש במברשת שפיץ, ואני לא עדין איתה בלשון המעטה.

הכל כמו ביום הראשון.

צובע לך את הג'אנט בירוק, אגב.

או צהוב.

"יאללה בירי".

פורסם

צובע לך את הג'אנט בירוק, אגב.

או צהוב.

אולי חצי חצי? :p

תראה, נשאר לי מכל פחית לפחות חצי (4 כאלה) וזה אחרי יישום של 4-5 שכבות על כל ג'אנט אז לדעתי או שריססתי מהר יחסית, והשכבות דקות לעומת ריסוס מעט יותר כבד, אשלים זאת עם עוד פחית השבוע בשביל השקט הנפשי.

שמתי לב שב t1r יש גם את המרווח הגנה הקטן מעל הג'נט לעומת הצמיג הקודם, אז ככה שזה סוג של דומה לגודייר. אצלי שאני חונה כמה שיותר צמוד לעדניות בשכונה (רחוב הולנדי) או בחניה בחוץ בקרוב לשפת המדרכה, אני שוכר דירה במקום שאין לי חניה קבועה זו הבעיה.

Opel Adam S 2017

פורסם

במקומך הייתי שוכר דירה במקום שהוא פלסטידיפ פרינדלי.

לגבי התכולה של הפחית, אכן אולי היית צריך לרסס לאט יותר, אבל אל תשכח שהגאנט שלך קטן יחסית ואין לו המון חישורים.

גם משפיע.

עוד שכבה לא תזיק בכל מקרה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

זה לא שאין חניה, יש, רק צריך לתפוס קודם :p

יש מחוץ לרחוב ההולנדי שזה חניה עם מתחם בצדדים אז אני לרוב חונה שם ככה שזה סביר.

אבל כן הדירה הבאה תהיה יותר נורמלית בתקווה (אשכרה חושב על סוגי חניות כשאני שוכר דירות, זה מצחיק).

נעדכן בתמונות נוספות כשנעבור עם שכבה נוספת על הג'אנטים ועל ה 500 בצדדים

LIOR - אצלך אין את ה 500 הקטנים מאחורי הדלתות למטה או שאני מדמיין?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

א. עדיין לא שמת תמונות של הלפני יא מאעפן

ב. האם מעבר לאופטיבונד שמת קלפים או משהו אחר שיבודד את הצמיג מהצביעה?

ג. אם אני מפרק את הגלגל, האם אין סכנה שבעת החזרת הגלגל חיבור הברגים יפגע בצביעה הטריה? (כמובן אחרי שנתתי לזה זמן ייבוש)

אני תוהה האם לעשות שמיניות באויר להשיג חומרה נדרשת ולצבוע את הגלגלים כאשר הם מפורקים, או לעשות את זה כאשר הם מחוברים לרכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

א. צודק איזה סטלן אני חשבתי שהעליתי (העיקר שמרתי אותה על המחשב)

IMAG1148_1.jpg

ב. לא שמתי רק אופטיבונד לילה לפני, אבל עדיף לחדש שוב לפני הצביעה רק חשוב ביותר! שלא יגע בג'נט כי אם זה נוגע, האופטיבונד ידחה את הפלסטידיפ ממנו (במיוחד בקצוות), אצלי בצמיג היה קצת בעייתי כי יש לו מעין הגנה על הג'נט, ניסיתי למרוח שם אבל זה תמיד נוגע בג'נט והייתי צריך לנגב ועם אלכוהול. בסופו של דבר היו חלקים שקצת לא מוגנים אז היה לי קצת יותר כאב ראש להסיר את הציפוי, בגלל זה עשיתי כמה שיותר שכבות אז הרוב יצא כמו חתיכה אחת. ובנוגע לקלפים לא שמתי לבסוף זה יותר מתאים כשהגלגל על הרצפה מפורק (הקלפים לפעמים נופלים מהרוח או מהגרביטציה ואתה לא רוצה שזה יגע בספריי רטוב).

יש להם שיטה נוספת וזה מסקנטייפ על כל הצמיג, פיתרון טוב אבל הרבה יותר עבודה וזמן, יכול להיות שווה את זה בשביל הבטיחות.

ג. לפי מה שאני רואה בפורום של DYC רוב האנשים עושים צביעה - כשהגלגלים מפורקים, זה קצת יותר עבודה אבל אם יש לך איך להעמיד את הרכב אבל לדעתי הכי בטוח, גם יש לך איך לנקות את הג'אנט הכי טוב מלפני (אצלי בחלק הפנימי הוא עודנו מלוכלך, מקווה שישרוד את החורף).

SCIPOPO - אתה עשית את זה על הרכב או פירקת? הלכלוך בחלק הפנימי של הג'נט נשאר?

Opel Adam S 2017

פורסם

LIOR - אצלך אין את ה 500 הקטנים מאחורי הדלתות למטה או שאני מדמיין?

אין אצלי בכלל את הפסי מגן האלה, שעליהם הסמלים

את האמת ברוב ה500 בארץ אין את זה

ואם אתה רוצה אני מוכן לקחת אותם ממך :-P

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...