Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, וחג שמח.

לפני זמן מה השריטה שוב חזרה.

הריפרש ביד2 לא עבד אצלי תקופה, והצורך גבר.

זוגתי החלה לעבוד לפני מספר חודשים בעבודה חדשה, וההגעה לשם בתחבורה ציבורית היא פשוט סיוט.

הוחלט להפתיעה ולפנקה בגלגלים משלה.

ישבתי וחשבתי מה יכול למצוא חן בעינייה? היא לא אוהבת את הנסיעה הנמוכה יחסית בסיריון המשפחתית (גם המראות קטנות לה, לטענתה) והיא הייתה שמחה למשהו עם לוק צעיר ואלמותי, כזה שלא הזדקן וגם היום נראה צעיר.

התחלתי לטפטף לה כשנסענו ביחד, מה את אומרת על זאת, מה את אומרת על זאת?

שמתי לב שיש לה (והאמת גם לי) פינה חמה בלב לג'ימני, מגניב! יש לנו מועמדת.

זה היה איי-אז לפני מספר חודשים, ואני התחלתי להתעניין במי-מה-מו בקשר לרכב.

זה המקום להגיד תודה (ושוב תודה) ענקית ל-NINJMNKY שסובל אותי במשך חודשים, בהתחלה בה.פ ואחכ בוואטסאפ בשעות לא שעות שסייע בהחלטות קריטיות בנוגע לרכבים שרציתי לקחת לבדיקה, וגם לTzvika-Pick על המון מידע ועזרה לא מבוטלת!

מסתבר שלג'ימני יש שוק משלו, הרכב נמכר הרבה מעל המחירון, תוך שעות.

אז איפה היינו? אני מהמרכז וחיפושיי הביאו אותי הן לבאר שבע החמה, דרך חולון-ראשון-בת ים-רמלה, ועד כפר סבא-רעננה כל הדרך לחיפה (פעמיים).

לפני דעתי, כל בנדאם נורמלי היה מתייאש - רכבים שבורים, מוכרים מייאשים, רכבים שנמכרים עוד בנסיעה אליהם - בקיצור סיוט!

ואז היא הופיעה, לבנה, משנת 2005 יד ראשונה עם VVT - מנוע שעבר עדכון בשנתון הזה, גיר פחות מועד לפורענות ומה שלי באופן אישי היה הכי חשוב - ABS ועדכון לתא הנוסעים שנתן לה לוק מודרני יחסית.

המחיר היה חשוד- כמה אלפים טובים מתחת למה שנהוג לבקש בשוק, כלומר מחיר מחירון.

מתקשר, מתאם - הבחור קובע איתי לערב, אך מציין כי כבר קבע עם שניים לפני.

כלוחם למוד קרבות בשוק של הג'ימני - מתעקש איתו שייפגש איתי בהפסקת הצהריים שלו, לבסוף הוא מסכים שנפגש.

מגיע - הרכב נראה טוב. המוכר נחמד!!! (וזה משהו שאי אפשר להגיד על 90% מהמוכרים שפגשתי בדרך!) היסטוריית טיפולים מהיום הראשון במרכזי. מקורית לחלוטין! ללא שטח מעולם, ק"מ גבוהה מעט באופן אבסולוטי, אך ממוצע לשנתון.

עושה סיבוב, הרכב נוסע בסדר גמור. יש נזילה חשודה, המוכר מתחייב לסדרה טרם הבדיקה.

לאחר מספר ימים קבענו אצל מכונאי שהומלץ לי ע"י Tzvika-Pick, מגיעים - בבדיקה מוצאים שתי תושבות מנוע קרועות ו.. זהו.

אני הייתי :turn-l::multi::onfire::inlove: אך ניסיתי לשמור על הפוקר פייס שלי.

איך אתה רוצה להתקדם שאלתי בקרירות (שלא יעלה לי פתאום את המחיר בהתאם לממצאים :lol:).

פירקנו את ההתקנים, החלפנו מזומנים ואני התחדשתי בג'ימני!

אז מה דעתי עד כה? לרכב יש קצב משלו - 80-90-100 ולא יותר. צפונה משם מרגיש לו לא טבעי.

הנסיעה ברכב מרגישה מכאנית מאוד, והגלגלים מעבירים כל סדק וכל בליטה בכביש.

פנים הרכב ספרטני מאוד, האבזור כולל הגה ומושבים :lol:

יצאתי איתו לכבוש שביל ביער בן שמן (כזה שאני לא מעיז עם הסנטה פה, חראם על הפלסטיקה). מיותר לציין שהתרגשות מצידו של הג'ימי לא נרשמה. בגזרתי ברחו כמה טיפות :wink:

תכנונים להמשך: לסדר בהקדם את התושבות הקרועות. פנסי ערפל - יש נוהג לחתוך טמבונים ברכב הזה, ככה שאמורים להיות פנסי ערפל בשפע בשוק. אם אצליח לדוג ג'נטים מקוריים במחיר אטרקטיבי, כנראה שלא אסרב.

מבחינת שיפורים: להחליף צמיגים (עוד לא החלטתי אם ארכיב צמיגי כביש או 50/50) ולמגן את הטרנספר.

ולסיום - מספר תמונות של הכלה:

ביום הרכישה:

IMG_20150402_094854.jpg

בחליצת עצמות ראשונה:

IMG_20150403_143855.jpg IMG_20150403_143829.jpg

פורסם

אהההההההההה, זה היית אתה עם הג׳ימני הלבן בכניסה למוסך...

תתחדש, נראה שקנית חרג׳וק חביב למדי. ברוך הבא למועדון האנשים שנוסעים לאט :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הא, ושכחתי את הפרט החשוב ביותר!

השיפור המשמעותי ביותר המתוכנן לרכב הם מדבקות CF ללוחיות הרישוי, בחסות matanfr!

פורסם

תתחדש...

(מקווה שעכשיו אתה מבין יותר טוב למה לא נפלתי מהפראדו הקצר שעזרת במכירתו לפני שנה וחצי - מוכרת שלא ניתן לפגוש אותה + בעיה בתיבת ההעברה + מבקשת הרבה מעל מחירון + יד גבוהה...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי משאיר את המראה החיצוני כמו שהוא, כולל הג'נטים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהיינו פורום שטח :)

מזל טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדש! שמחתי לעזור, בכיף, הכל כדי שיהיה עוד רכב בטיול הבא :lol:

אגב מיגון טראנספר, אני חושב שבטיול CF האחרון שני הג'ימנים הוכיחו שזה השיפור הכי חשוב ברכב הזה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מיגונים חובה להתקין

עדיף גם מיגון בסרנים

הגבהה תעזור לך מאוד

חוץ מזה לא לגעת בכלום, הרכב פשוט מדהים בעבירות שלו

בעתיד תוכל להוסיף לו נעילה אחורית וגם קדמית

פורסם

תודה רבה לכולם 8)

אהההההההההה, זה היית אתה עם הג׳ימני הלבן בכניסה למוסך...

תתחדש, נראה שקנית חרג׳וק חביב למדי. ברוך הבא למועדון האנשים שנוסעים לאט :)

כן, זה הייתי אני. אותך זיהיתי בקלות בזכות מדבקות לוחית הרישוי.

תתחדש...

(מקווה שעכשיו אתה מבין יותר טוב למה לא נפלתי מהפראדו הקצר שעזרת במכירתו לפני שנה וחצי - מוכרת שלא ניתן לפגוש אותה + בעיה בתיבת ההעברה + מבקשת הרבה מעל מחירון + יד גבוהה...)

כלומר, במילים אחרות - סטדנרטי בהחלט לתנאיי השוק :lol:

מיגונים חובה להתקין

עדיף גם מיגון בסרנים

הגבהה תעזור לך מאוד

חוץ מזה לא לגעת בכלום, הרכב פשוט מדהים בעבירות שלו

בעתיד תוכל להוסיף לו נעילה אחורית וגם קדמית

אני חושב שאני אסתפק במיגון הטרנספר בלבד כרגע, הרכב ישמש ב-90 אחוז מהזמן לנסיעה מנהלתית ולכן אני לא מעוניין להשתגע בשיפורים (ולכן כנראה שבסוף אבחר גם בצמיגי כביש).

הטיולים שאני מתכנן לו בעתיד יוגדרו כמובן בהתאם לרמה של הרכב, אבל לעכבר עיר כמוני שרק רוצה לדעת שאחזור בשלום מטיול רך יחסית - זה יספיק בהחלט.

מה גם שיש משהו קוסם (לפחות לי) בג'ימני בתולי כ"כ, קשה לי להסביר. לכן אשתדל כמה שיותר לשמור עליו ככזה.

פורסם
הלו, מה הולך פה? איפה החברה של קבוצת בראבו? הג'ימני משתלט על הפורום!

אז ג'ימני זה הבראבו החדש?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כלומר, במילים אחרות - סטדנרטי בהחלט לתנאיי השוק :lol:

לא. ממש לא. רכב שיש לו בעיה מהותית בטרנספר, יד גבוהה מאוד עם גיבנת סנטימנטלית קשה ומוכרת שעפה על עצמה הוא רכב חריג אפילו לשוק של הלנדקרוזרים. :cry:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...