Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמפרזה wrx מס' ידיים גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לאחר שמכרתי (ועכשיו אני מצטער ) את ה B4 spec b הידנית, אני מחפש כבר זמן לא מבוטל גודשת יפנית . ובכן הצלחתי למצוא wrx שנת 2004 עם נסועה נמוכה כ 114000 ,רכב מדהים מבחוץ ומבפנים ,שמור ומטופל. הדבר היחיד שמפריע לי,והצנרת. הוא שהרכב יד 5 04 ברישיון. האם באמפרזות גם במספר ידיים כאלה אין בעיה לאחר מכן למכור ? למביני השוק הזה כמובן האם ישנה השפעה על המחיר? אני מתלבט כרגע אעפ שהרכב פשוט מדהים. היד 5 מפחידה קצת.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בימים כאלה כשרכבים בני שנתיים כבר עוברים 3 ידיים אז המצב של הרכב הזה עוד טוב, מה גם שאין הרבה כאלה שמורות כנראה.

אם המצב המכני מעולה והרכב לשביעות רצונך אז לך על זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם ידוע שברכבים עם נטייה ספורטיבית, יש פחות חשיבות ליד.תתמקד במצב הרכב וההיסטוריה שלו. אני לא הייתי פוסל על הסף

לעניין מצב הידיים המרובה :

חלק ממצים מהר ועוברים הלאה, חלק לא עומדים בתחזוקה, וחלק מסיבות פרקטיות (לא רלוונטי עבור אימפרזה)

M-TECH E46

פורסם

^

מסכים בהחלט. אל תיתן לעניין הידיים להפריע לך כאשר מדובר על רכב מהסוג הזה.

הרי זה לא רכב שקונים מתוך מחשבה על המכירה ועל הסחירות העתידית.

זה מסוג הרכבים שקונים כשרוצים להגשים משהו :)

בהצלחה.

פורסם

יד חמישית היא די גבולית,לא מסכים אם רוב החברים...אני אצלי רביעית שלישית זה המקסימום(מחכים בסבלנות).

ואם כבר קונים אז רק STI,הבדל שמיים וארץ.

כן מסכים אם הקניה בהגשים מהבטן והלב.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

רכב ספורטיבי בן 11 ו-5 ידיים זה כלום. בממוצע כל שנתיים וקצת החליף בעלים. במיוחד אימפרזה

שקונים אימפולסיביים רכשו עם הלב כמו שנאמר פה אבל הופתעו מחלק מענייני התחזוקה הלא זולים ומכרו.

כבר ראיתי רכבי יד 2-3 שחוטים ובעצמי קניתי רכב יד 12 שהיה פיקס.

אני יכול להבין את האפקט הפסיכולוגי והדאגה מה יהיה הלאה, אבל במקרה הספציפי? זה נתון ממש בסדר.

כאמור, מה שצריך לעניין אותך זה מצבה כיום וזהו.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם כבר עניין ידיים - תתמקד במוכר, שהוא הבעלים האחרון.

כמה זמן החזיק - תעוד טיפולים שלו.

מתחקיר הנתונים האלו אתה יכול ללמוד הרבה. האם נשבר כי יודע על בעיה גדולה, או שנתן אהבה ומיצה עיניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מספר הידיים (בעלויות) שהרכב עבר הוא רק מספר ברישיון והוא לא מעיד במאומה על התחזוקה שהרכב קיבל.

רכב קונים לפי מצבו הנוכחי וממש לא משנה אם החליפו או לא החליפו משהו כזה או אחר בעבר מכיוון שרכב זו מכונה וניתן להחליף בה חלקים. כל עוד השלדה תקינה הכול בר החלפה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...