Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם נק' שאני חושב שראויה לציון - אני אישית לא מתכוון (לפחות בטווח הנראה כרגע) לבצע איטום.

אין זה מוריד או משנה את מוכנותי לנסות לסייע באם אוכל...

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם לא בטוח אם ארצה יריעות - אלא אם כן המחיר באמת מעולה.

מה שכן - אשמח לסייע לכם בכל מה שתרצו, רק תאמרו.

גל

פורסם

רק רציתי לציין שלגבי מתקין, אולי צריך לחפש לאו דווקא את הזול ביותר, בקטע של התקנות מאד מאד (מאד) חשוב ניסיון, אז לפחות לברר עם אודי למי הוא מוכר הרבה דינאמט ככה שנוכל לדעת כמה המתקין מנוסה.

ואני מאד רציני בקשר ללקנות, התכוונתי להתקין השבוע אבל בגלל התרד דחיתי קצת את העניין.

ולמען הרקורד, בכל מקרה אני יתקין בסאונד FX :) לפחות על התקנה לא מתפשר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בהתחשב בעובדה שכל רכב דורש משהו כמו 3 עות בכדי להתקין את הכל כמו שצריך זה נשמע בעייתי :)

אופל קורסה 2003

פורסם

יאללה אם כבר אתם מתארגנים על זה אז אני רוצה קיט ל-2 דלתות קידמיות(מזל שאין לי עוד 2 דלתות חחח... אני חוסך כסף)

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

אני אישית גם לא מתכוון לאטום כלום ברכב שלי אבל אשמח לעזור איך שאוכל (בהתקנה לא אוכל כי אין לי מושג בזה), אבל בכל הנוגע לקניה או בירור מחו"ל אשמח לעזור...

אני לא חושב שחכם לבקש ממוכר שמזמים מאוטופרט שיעשה מחיר/הנחה, כי סה"כ עדיף לבקש ישירות מאוטופרט...

לדעתי יצא זול יותר, אם באמת קיים שם מישהו רציני שמוכן ורוצה לעזור לפורום ולכיס שלו באופן נורמלי, כמו כן אני אבדוק ברגע שזה יהיה קצת יותר רציני את המחירים בחו"ל....

אני גם אפנה לחברת דיינמט עצמה, ואני מקווה שאוטופרט הם לא יבואן בלעדי, אני דיי בטוח שהם ישמחו לעשות איתנו עסקים כשיידעו שיש פה רווח יפה וכמות יפה של הזמנה..ויש כזו לפי הרצון של האנשים כאן.

בכל אופן אני עכשיו במגעים עם דינאמט.....

בברכה

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אני חייב לומר שוב, כל הכבוד על היוזמה!

אני בטוח שברגע שיהיה מספרים כלשהם נראה באמת מי רציני ומי לא...

אופל קורסה 2003

פורסם

דימה - נראה לך באמת שכח קנייה כמו שבפורום מעניין או מדגדג לדינאמייט??

עכשיו - שאלתי פעם את אודי לגבי רכש פרטי ישירות מאוטופרט ונענתי כי לא ניתן ועליי לפנות לחנויות שמפיצות את מוצרי אוטופרט. אני מניח של אוטופרט להתעסק עם לקוחות פרטיים זה לא מעט כאב ראש וזה מוצדק.

בנתיים, הת'רד פתוח - יכול להכנס נציג אוטופרט ולהגיב או לחילופין,במידה וישנה בעיה של פרסום סוג זה של הודעות, יכול נציג החברה לשלוח לי בפרטי תגובה.

כל עוד לא ניתנה תגובה מצד אוטופרט - מספיק עם ההנחות והספקולציות בסגנון של - לא כדאי מתקין, כן כדאי לרכוש ממתקין וכו'.

פורסם

נראה, עד כה יצא לי להזמין ישירות מכמה מקומות אז תתפלא אייל...

ברגע שאין יבואן בלעדי בארץ אין כל מניעה ליצרן למכור לי כמות יפה,

בכל אופן אני ממתין לתשובות מהחברה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...