Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אוטופרט וגם סאונד FX מודעים לעניין ועובדים על הצעת מחיר. יחד או לחוד (זה הם יחליטו) הם יתנו את המחיר הטוב ביותר שהם יכולים להציע. תנו להם כמה ימים.

גם אם דיינמאט ירצו, הם לא ימכרו לפורום שכן יש להם הסכם בלעדיות עם אוטופרט. אם יצא לך להזמין ישירות מיצרן אז זה רק כזה שאין לו נציגות בארץ.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה באמת עם חברות אחרות, דינאמט הם השליטים האבסולוטיים? אין מוצרים אחרים טובים באותה הרמה?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
גם אוטופרט וגם סאונד FX מודעים לעניין ועובדים על הצעת מחיר. יחד או לחוד (זה הם יחליטו) הם יתנו את המחיר הטוב ביותר שהם יכולים להציע. תנו להם כמה ימים.

גם אם דיינמאט ירצו, הם לא ימכרו לפורום שכן יש להם הסכם בלעדיות עם אוטופרט. אם יצא לך להזמין ישירות מיצרן אז זה רק כזה שאין לו נציגות בארץ.

ולכן אוטופרט משלמת על זה יותר ומוכרת ביותר.

כשה לי להאמין שהם יעלו הצעה טובה במיוחד אבל באו נראה.

אני כבר התחלתי לברר במקומות אחרים שאני עובד איתם וחלקם אפילו עובדים עם אוטופרט.

פורסם

לידע כללי ולהשוואה בעתיד..

מה המחיר של קיט 1 של דינאמט אקסטרים לדלתות?

מחיר ממוצא שמוכרים בארץ...

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

עדכון:

אייל לקחתי את דבריך לתשומת ליבי, ולכן עשיתי יותר, גם פניתי במייל לדינאמט, למחלקת הSALES שלהם, מעבר לכך מצאתי באי ביי חנות (לא מוכר אלא חנות) שכן יש לה INTERNATIONAL SHIPPING

ושלחתי לו מייל, שאני בעל חנות למוצרי אודיו לרכב, מעוניין לקנות 12-15 קיטים של BULK, וכמה יעלה משלוח וגם כמה יעלה המוצר, כדי שיעשה הנחה, ויסכים לשלוח לישראל,

פניתי בקיצור ל3 מוכרים בEBAY, לכולם אמרתי שיש לי ויזה זהב עסקית (באמת יש ברשותי) ולכן לא תהיה כל בעיה לבצע את העסקה, כמו כן הוספתי שאני רציני ונוכל לבצע את העסקה בטלפון ולא בPAYPAL אלא בעזרת מס' אשראי.

לי אין בעיה אפילו להזמין את זה דרך האשראי שלי וכל מי שירצה יתן לי כסף בטרם העסקה, ואני באמת לא רוצה לעצמי קיט, אני לא אקנה אפילו אחד, אני רק רוצה שייבואנים "בלעדיים" ילמדו לקח, שישמעו ללקוחות, הם (אנו) אלו שנותנים להם אוכל....בארץ זה לא אוכל אלא כסף לBMW או דירה ברמת אביב ג', ולכן אנו (הלק') צריכים להחליט מה טוב לנו.

בכל אופן מספיק עם השטויות רק רציתי לעדכן את כולם, אני מקווה לקבל תשובה עד יום שבת.

אעדכן את כולם.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אגב, רק רציתי לציין שבכל מקרה ולא משנה מאיפה קונים, כדאי לקנות באלקים ולחלק לפי "שטח" רצוי...

אופל קורסה 2003

פורסם

כמה קיטים של דלתות שווים לבלאק אחד?

5 קיטים לדלתות הם בערך בלאק אחד?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

Contents: (4) 12" x 36" (4) 305mm x 914mm* pieces of Dynamat Xtreme

Price:$89.95 US Retail

Coverage: 12.00 ft2 (1.12m2)

ובחישוב של חתיכות זה 30 ס"מ רבוע.

זה קיט לדלת

Contents: (9) 18"x 32" (9) 457mm x 812mm* pieces of Dynamat Xtreme

37 ס"מ רבוע לחתיכה*9 אומר 3.33 מטר רבוע לחבילה.

זה הבאלק.

אופל קורסה 2003

פורסם

ב-EBAY יש ספק של (BROWN BREAD (B-QUIET שאצלו 100SQFT עולה 199דולר + משלוח לארץ עולה כ120 דולר.

מבחינת איכותו הוא ברמה של DYNAMAT ומחירו הרבה יותר זול.

אני רגע לפני רכישה 100-70SQFT אז אם אתם מתכוונים ברצינות להזמין כמות אני גם יצטרף כנראה לקנייה.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1498&item=5737710567&rd=1

פורסם

.fsoundתודה לך, שלחתי גם אל המוכר הזה מייל, מעבר לזה אני כרגע בGOOGLE מחפש את הייצרן נשלח לו מייל גם, בסוף תראו שזה ישתלם (מקווה)....:)

ולא אני לא משועמם, אני פשוט בעבודה, ומדי פעם יש קצת זמן...

פורסם

דימה כול הכבוד לך

בכול מקרה אני מאמין שמי שיתן מחיר ממש טוב בסוף זה סאונד FX

מה שכן אני בכול מקרה מתכוון להתקין אצלהם

בהתקנה הם זולים מאוד ויש להם ידים טובות ( והרבה נסיון עם דינאמיט )

פורסם

טוב חברה, עדכון,:) והפעם טוב.......

זז משהו, פחות משעתיים אחרי ששלחתי מיילים הם מתחילים להחזיר לי תשובות....

אז ככה יש אחד שמוכר ובבקשה תסתכלו על המוצר זה דינמאט אבל תאשרו שהוא טוב והסוג מתאים...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5736599196

הוא מוכן לעסקה, אם הכסף מועבר עם: Westren Union

בעבר רכשתי איתם כבר....זה ממש נוח רק לוקחים עבור העברת הכסף 5$ (אם מועבר עד גבול מסויים) במקרה שלנו יקחו קצת יותר, אבל עדיין זה בטוח וטוב...

עכשיו אני מחכה ממנו למחירי המשלוח ומחיר מיוחד זול יותר ממה שמפורסם באתר, וגם שם זה זול.

בבקשה תסתכלו על המוצר ותגידו האם הוא מתאים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...