Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה, התשלום, אני אסדר אותו....שלחתי מייל גם לחברה עצמה של דינאמט,

לגביי הקיט של הדלת, עדיף לך לקחת BULK חצי חצי עם מישהו....

זול יותר יהיה לך...

חכה אני אקבל הצעת מחיר יהיה בסדר...:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

טוב המוכר הזה החזיר לי תשובה, ולמרות שבדף שלו לא רשום שהוא שולח INTERNATIONAL

הוא הסכים, לא איכפת לו אם זה 12 חבילות או אחת, לפי מה שהוא אומר והוא חישב לי את זה כך:

88$ + 150$ (משלוח) = 1047 ש"ח (קצת פחות)

האם זה שווה לחבילה הנ"ל???

כמו כן אולי אם יהיו אכן 12 חבילות או קצת פחות אז אולי יהיה אפשר לסדר הנחה על המשלוח או משהו כזה, כי החישוב יהיה אחר קצת אני מאמין....כי 150$ לכל חבילה זה מוגזם, בייחוד אם כל המוצרים יישלחו למקום אחד.

טוב מי שמבין פה קצת במחירים של המוצר (כי לי אין מושג כמה הוא עולה בארץ) שיגיד אם זה מחיר טוב בכלל??

כמו כן אני רוצה לציין שזה רק המוכר הראשון שענה לי.....אני מקווה שיגיעו עוד כמה...

פורסם
לא מחיר טוב, אחרי תוספת המע"מ המחיר יהיה גבוה מהמחיר בארץ.
מה שאני ממליץ לכם זה לחכות להצעה מ-soundfx ו/או אוטופרט,

הבעיה היחידיה עם הדינאמאט שהוא מאוד כבד מה שמייקר את ההובלה וכדאיות העסקה-וההבדלים הכספיים יהיו מינוריים, בנוסף ב-EBAY נמכרים המון סטוקים של עודפים מ-2002-2003 ולא תמיד מיידעים את הלקוחות.

לכן שוב תהיו סבלניים...ואני בטוח שתקבלו הצעה הוגנת.

פורסם

דימה, עברתי על הת'רד וניכר כי יש לך רצון טוב אבל חלק מהדברים שכתבת ממש לא לעניין.

טוב מי שמבין פה קצת במחירים של המוצר (כי לי אין מושג כמה הוא עולה בארץ) שיגיד אם זה מחיר טוב בכלל??

בכל הת'רד טענת שהמחירים של אוטופרט יקרים ושלא צריך לממן להם BMW וכל מיני דברים בסגנון (לא משנה שהבעלים נוסע על קאווליר ישנה) ומסתבר שאתה אפילו לא יודע מה המחיר.

אל תשכח שהאפשרות הריאלית ביותר היא לקבל מחיר טוב מהם (בכל זאת עם כל הכבוד למאמצים שלך, מניסיון, הסיכוי שהם יניבו פרי הוא נמוך בשל סיבות שונות) ולכן אני חושב שעדיף שאתה ומשתמשים אחרים תתנו טיפה יותר כבוד לחברה שמנסה להציע לכם מבצע אטרקטיבי (משיחות איתם על הנושא אני יודע שהם מתאמצים).

שלא תבין אותי לא נכון, אם אתה חושב שהמחירים שלהם גבוהים ויש לך ביקורת, זה לגיטימי לחלוטין. אבל יש דרך להביע ביקורת בצורה בוגרת ועניינית (בלי מרצדסים וBMW ומבלי בכלל לדעת את המחירים).

אני מקווה שהת'רד הזה יהיה בעל אופי קצת יותר רציני מעתה והלאה.

פורסם

אייל זרקו פה הערכות מחיר לערכות כמו דלתות וכמו בגאז' ומשם ראיתי שיש הבדל ניכר ממחירם בארץ למחירם בEBAY.....אבל לגביי קיט הBULK אין לי מושג כמה הוא עולה (שוב אני בכלל לא רוצה לאטום את הרכב שלי, פשוט עניין של אידאולוגיה)....

לכן רשמתי את המחיר ורציתי לדעת את תגובותיכם, מה גם שאני לא יודע את מצב המחירים בשוק לגביי המוצר הנ"ל אולי מישהו מהפורום יודע על מקום שמוכר אותו בזול יותר או בזול פחות, ולכן רציתי לדעת מה קורה מהבחינה הזו...

לגבי "אוטופרט" היקרים, עצם העובדה שאם בכלל אבל נניח שהם יבואן בלעדי בארץ......זה אומר הכל, הסיבה לכך ברורה (דוגמא של יבואן של סוני)...

הסיבה לכך היא לקבוע את המחיר ואין לך מתחרים, ואין לאף אחד מה לעשות...

בכל אופן הדוגמא עם הBMW לא היתה כי אני מכיר את מנכ"ל אוטופרט או משהו כזה, אלא בגלל מה שעומד מאחורי "ייבוא בבלעדיות" ובכלל מה שקורה לנו בשוק בארץ.

זה הכל.

לגביי המחיר, הוא עדיין גבוה הרבה בגלל המשלוח, ואחרי שאני אקבל עוד כמה הצעות אני אפנה בטלפון לחברת המשלוחים שאיתה עובד כל מוכר ואבקש מהם הצעה כוללת, מה שגם יוזיל בחלק ניכר את העסקה, כי אני חושב שהמשלוח הוא הבעיה כרגע....

פורסם

לגביי המע"מ, אם נומר אני אביא הוכחה שאני עסק וקונה את זה לעצמי...

האם אני לא אשלם מע"מ בעת הקנייה???

ולמה כל דבר שקניתי עד כה לא שילמתי עליו מע"מ?

פורסם

בכל מקום בעולם קיימים יבואנים בלעדיים. אם התמחור שלהם יקר זה תלוי בהם ולא רק בעובדה שהם בלעדיים. כפי שכבר כתבתי חוץ מהחובות שיש להן בתור יבואנים בלעדיים יש להם גם זכויות כגון מחיר טוב מהיצרן.

אנחנו לא חיים בפקיסטן ותמיד יש אלטרנטיבות, עצם העובדה שהיבואן הוא בלעדי לא הופכת אותו אוטומטית ליקרן. כמו שבשוק הרכב יש תחרות ויש יבואנים בלעדיים שמוכרים ברווחים גבוהים וכאלה שבפחות אותו הדבר בתחום האודיו.

גם עסק משלם מע"מ.

פורסם

dimal007

ראית בעצמך שההובלה יקרה עקב המחיר.. כמו כן קח בחשבון שאוטופרט מובילים את זה ומוכרים, אז תיקח בחשבון הובלה + חומר + מיסים + עובדים לפרנס = מחיר הנ"ל.

אין מה לעשות זה שזה יקר נובע מהרבה סיבות.

פורסם

הבא שיציע הצעה ללא תיאום איתי, יחסם. הת'רד הזה לא נועד כדי שאנשים יעברו על חוקי הפורום ויתחילו להציע דברים פרטיים. מי שרוצה ויכול ארגן מכירה קבוצתית שיפנה אליי עם הפרטים בצורה מסודרת.

נא לא לעשות מסחרה מהפורום.

פורסם

אם כבר מדברים על מכירה וקנייה,מה קרה לפורומיםשל הקנייה\מכירה של האודיו והרכב?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לזה אני מתכוון........

ראיתם מה זה, קצת רעש וישר הורידו מחירים..

איזה יופי:)

MISSION COMPLETED!

רק התארגנו לקניה מאורגנת, רק נתנו אופציות אחרות מאשר לתת לאוטופרט להרוויח וישר יש לנו כאן הצעה..מהם, איזה יופי....

טוב אני חושב שנתנו פה הצעה, לגבי המחיר שלה תשפטו בעצמכם...

אבל אני חושב שהמהלך בסה"כ היה חיובי.

פורסם
לזה אני מתכוון........

ראיתם מה זה, קצת רעש וישר הורידו מחירים..

איזה יופי:smile: MISSION COMPLETED!

רק התארגנו לקניה מאורגנת, רק נתנו אופציות אחרות מאשר לתת לאוטופרט להרוויח

וישר יש לנו כאן הצעה..מהם, איזה יופי....

דימיטרי,

המבצע בפורום הינו לשבוע בלבד ואינו מהווה הורדת מחירים על כלל מוצרי Dynamat!

במסגרת המדיניות השיווקית החדשה בחברת אוטופרט ובשל פניות מצד חברי פורום רבים,

החלטנו לצאת במבצע של מוצרי Dynamat. כחלק ממדיניות זו, נציע לחברי הפורום

מבצעים נוספים, אחת לכמה שבועות.

אנו מודים לך על עזרתך ומקווים לשיתוף פעולה בהמשך. הנך מוזמן, כמו גם שאר חברי הפורום,

לבקר אצלינו ביום שלישי הקרוב ב-15:30.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...